NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
Csak 3 misstackle :p
több mint 9 éve
Thorton számára azért elég nagy szégyen, hogy a harmadik sorban kell tolnia...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ez a Chris Maragos srác jól tolja.CoolearieŐ nem csak ST ász safety, mint Prosinski. Ök ketten ütöss duót alkotnak majd special teamben.
több mint 9 éve
Ez a Chris Maragos srác jól tolja.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az a kanálforgatás. 😀
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Fun fact Bryan Bennettről - a Southeastern Louisana előtt lehúzott az Oregonban is 2 évet. 😀iktriadJó lesz RB-nek
több mint 9 éve
Fun fact Bryan Bennettről - a Southeastern Louisana előtt lehúzott az Oregonban is 2 évet. Chip talán ismeri. 😀
több mint 9 éve
zsojti
4 063
sajnos MSII még itt sem brillíroz
több mint 9 éve
Bryan Bennett a SELUból QBban a Coltsban. Újabb FCSes ismerős. 😀 Mondjuk mikor legutóbb láttam a Seniorbowlon, ritka fos volt.Legalább mostantól tudom normális minőségben nézni az NFL Netwokot. Ugyanis megtudtam hogy ez mindennap megy HD-ben.CoolearieLink elmentve. 😀
több mint 9 éve
Legalább mostantól tudom normális minőségben nézni az NFL Netwokot. Ugyanis megtudtam hogy ez mindennap megy HD-ben.
több mint 9 éve
Na jöhet Varga
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
nálam akad (néha mid is áll) a stream .. nálatok ?szf61Néha. De frissítés után megjavul.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hol van Tebow?CoolearieSajnos most épp nem a templomban...
És hol van Tyler Varga?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hol van Tebow?CooleariePadon.
több mint 9 éve
Barkley Bust, jöjjön Tebow!
több mint 9 éve
nálam akad (néha mid is áll) a stream .. nálatok ?szf61Nem. Itt minden ok.
több mint 9 éve
Ezt imádom a preseasonban h néha fogalmam sincs h ki van a pályán 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Hol van Tebow?
több mint 9 éve
nálam akad (néha mid is áll) a stream .. nálatok ?
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Van ám sebesség a Phillynél!
több mint 9 éve
Ahhoz képest, hogy a 3. - 4. számú cb sor játszik és h Tipton futkorászik, még egészen meccsben vagyunk 😀FarkyDirekt csináljuk. 😀 Rossz ómen minket a preseasonban szarrá verni, aki megteszi, az bukja a szezonját, lásd tavaly a Saints, előtte Bills, stb. 😊