NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 661
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
Ajjaj Prosinski nemcsak ST-ben 😀dandeHátha az, hogy elvette a nyáron (az egykori) Miss Wyomingot jót tett az önbizalmának.
több mint 9 éve
Ezt a hatos számú CB gyereket hogy híjják? Még sose láttam. Szerintem többet nem is fogom. 😀 ... szerk. megvan a neve: Chance Casey. Ez meg ki? 😀peterk2005Aki naggyá twszi Barkleyt 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Tiptont lehozhatnánk már és jöhetne a Varga show
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Ajjaj Prosinski nemcsak ST-ben 😀
több mint 9 éve
Ezt a hatos számú CB gyereket hogy híjják? Még sose láttam. Szerintem többet nem is fogom. 😀 ... szerk. megvan a neve: Chance Casey. Ez meg ki? 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
a közvetítésben is elrontották, de már a második elrontott extrapont az előszezonban, nem gondoltam volna, de akár még működhet is ez a változtatás
több mint 9 éve
zsojti
4 063
páárky baazzz
több mint 9 éve
Timmy boy kezdhet imádkozni. 😀BekiMár meccs előtt megtette. Mit gondolsz miért megy ilyen jól ma Barleynak és Sanchonak? 😀😀
több mint 9 éve
xrace77
4 515
OL látványosan csinálta. 😊
több mint 9 éve
Ez gusztustalan..😊 Mi vmi kibaszott videójáték...😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
ahogy nézem nem csak a cb sor van hugyon 😀Banyek Barkely mit evettdandeSemmit a csere cb sor ennyit tud 😀Farky
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
TD
több mint 9 éve
Ma nagyon villognak az ex-USCsek az Eaglesben. A hangot is bekapcsoltad hozzá?a Titans vette Chiptől, már a New Hampshire-nél is ezt a bemelegítést alkalmaztabaggioezt meg mutatták is a közvetítés során xDbiztos a Titanstől vették az ötletet. 😀
t.co/fUq3Zc0ye4baggio
twitter.com/ohholybutt/status/627876282374623232iktriad
több mint 9 éve
Banyek Barkely mit evettdandeSemmit a csere cb sor ennyit tud 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Timmy boy kezdhet imádkozni. 😀
több mint 9 éve
Banyek Barkely mit evett
több mint 9 éve
na barkley is baszatja, helyes 😀
több mint 9 éve
a Titans vette Chiptől, már a New Hampshire-nél is ezt a bemelegítést alkalmaztaezt meg mutatták is a közvetítés során xDbiztos a Titanstől vették az ötletet. 😀
t.co/fUq3Zc0ye4baggio
twitter.com/ohholybutt/status/627876282374623232iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ezaz ej biggers személyében asante után megint lehet egy hosszú raszta nigger corner kedvencem 😀
több mint 9 éve
PROSINKSI!!!!
több mint 9 éve
főleg ha azt nem is nézem. 😀akkor meg fogsz lepődni a Ravens elleni meccsénkristofSanchez nem megoldás, de ha Bradford tényleg beválik és egészséges marad, nincs megállás 😊baggioEz két baromi nagy ha. Annyira, hogy nem tudom eldönteni, melyik a nagyobb....iktriad
ezt meg mutatták is a közvetítés során xDbiztos a Titanstől vették az ötletet. 😀
t.co/fUq3Zc0ye4baggio
twitter.com/ohholybutt/status/627876282374623232
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Mondjuk Toler pont az a játékos, aki egy könnyű labdából is enged TD-t, de egy nehézből meg képes INT-et szerezni