NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
Ramirez játszik, nem Tomlinson 😕mustaineWarford sem volt kezdő egyetlen előszezon meccsen sem. Aztán az éles meccseken már igen.
Ngata nagyon kellene a védőfalba, mert ez így halovány.
több mint 9 éve
Palmer kezdett nálunk Barrington mellett ILB-ben. Nyilván CM nincs, de akkor előrébb van mint Jake Ryan (lehet, hogy csak nekem meglepetés)
több mint 9 éve
brady kiégettDexxter TailorCsak leereszezett egy picit.
több mint 9 éve
Tre Jacksonról nem azt lehetett olvasni még a draft idején, hogy jó ha szezon közepére felépül vagy keverem valakivel?
több mint 9 éve
brady kiégett
több mint 9 éve
szampi#33
1 357
aztakisfaszom micsoda minőség..@) köszönöm 😊wiz1.net/channel43baggiosry lemaradt, pats meccs érdekelne.szampi#33firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?szampi#33és melyik meccs?baggio
több mint 9 éve
wiz1.net/channel43sry lemaradt, pats meccs érdekelne.szampi#33firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?szampi#33és melyik meccs?baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
szampi#33
1 357
sry lemaradt, pats meccs érdekelne.firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?szampi#33és melyik meccs?baggio
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
Lacy, Jordy szokásos, a RZ offense szintén
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?szampi#33és melyik meccs?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A Pats Redzone D jól kezdi az évet.
több mint 9 éve
szampi#33
1 357
firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?
több mint 9 éve
Bazza azt írta Matt Millen lesz, de Rob Rubick van. 😓HöriFélreolvastam valamit. 😕
Abdullah-t imádni fogjuk.
több mint 9 éve
ozibozi
17 143
Rodgers arcán : ez nem ér
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Roberts máris kezdő a Patsben? o_o
több mint 9 éve
Na nézzük a Garoppolo vs John Crockett meccset. Bazza azt írta Matt Millen lesz, de Rob Rubick van. 😓HöriNem mert eljönni, félt hogy meglincselik.
több mint 9 éve
Naaaa én Erin Andrewshoz vagyok hozzászokva #JetsATLions
több mint 9 éve
Szevasztok!köszi, remélem megúszom sérülés nélkül itt a laptop előtt 8-) 😕)
Előremutató, taktikus és sérülésmentes meccset kívánok, az utóbbit valamennyi meccsre.Old Green Bay
én a Lions - Jetsen vagyok.