Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 10 éve
Ramirez játszik, nem Tomlinson 😕mustaineWarford sem volt kezdő egyetlen előszezon meccsen sem. Aztán az éles meccseken már igen.
Ngata nagyon kellene a védőfalba, mert ez így halovány.
több mint 10 éve
Palmer kezdett nálunk Barrington mellett ILB-ben. Nyilván CM nincs, de akkor előrébb van mint Jake Ryan (lehet, hogy csak nekem meglepetés)
több mint 10 éve
brady kiégettDexxter TailorCsak leereszezett egy picit.
több mint 10 éve
Tre Jacksonról nem azt lehetett olvasni még a draft idején, hogy jó ha szezon közepére felépül vagy keverem valakivel?
több mint 10 éve
brady kiégett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
aztakisfaszom micsoda minőség..@) köszönöm 😊wiz1.net/channel43baggiosry lemaradt, pats meccs érdekelne.szampi#33firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?szampi#33és melyik meccs?baggio
több mint 10 éve
wiz1.net/channel43sry lemaradt, pats meccs érdekelne.szampi#33firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?szampi#33és melyik meccs?baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
sry lemaradt, pats meccs érdekelne.firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?szampi#33és melyik meccs?baggio
több mint 10 éve
Lacy, Jordy szokásos, a RZ offense szintén
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?szampi#33és melyik meccs?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Pats Redzone D jól kezdi az évet.
több mint 10 éve
firstrows-on van két rohadt reklám ami 5 perc után sem tűnik el. Mustaine által kiposztolt link nagyon akadozik.egyéb stream?
több mint 10 éve
Bazza azt írta Matt Millen lesz, de Rob Rubick van. 😓HöriFélreolvastam valamit. 😕
Abdullah-t imádni fogjuk.
több mint 10 éve
Rodgers arcán : ez nem ér
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Roberts máris kezdő a Patsben? o_o
több mint 10 éve
Na nézzük a Garoppolo vs John Crockett meccset. Bazza azt írta Matt Millen lesz, de Rob Rubick van. 😓HöriNem mert eljönni, félt hogy meglincselik.
több mint 10 éve
Naaaa én Erin Andrewshoz vagyok hozzászokva #JetsATLions
több mint 10 éve
Szevasztok!köszi, remélem megúszom sérülés nélkül itt a laptop előtt 8-) 😕)
Előremutató, taktikus és sérülésmentes meccset kívánok, az utóbbit valamennyi meccsre.Old Green Bay
én a Lions - Jetsen vagyok.