NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
János ebben a driveban jobb, volt mint tavaly a Cinci ellen 😀
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
Jake Ryan 2. tackle-je, eddig nekem tetszik a futás ellenHall Of GreenRollins meg majdnem leszedett egyet
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Jake Ryan 2. tackle-je, eddig nekem tetszik a futás ellen
több mint 9 éve
Meg a faszomat Andre Roberts-be is....😒
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Center false start. Méltó lezárás ez számomra. Jóccakát.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Hoppá Tolzien-JanisOld Green BayTolzien úgy tudom tavaly is villogott a preseasonban. Úgy tűnik átmentette a formáját idénre is.
több mint 9 éve
És úgy látom nagy csodát Callahan sem tett a fallal...😀 Őszintén nem értem, miért fizetünk egy valag pénzt ennek a Lauvao srácnak...:S
több mint 9 éve
az csúnya volt gyógyulást neki
több mint 9 éve
Niles Paul kuka, jöhet Cooley...😀
több mint 9 éve
Ezt max a War Room podcastban hallhattad, mert a tv közvetítésben ezt a lehetőséget Sanyi kizártnak/őrült v. ördögtől való ötletnek tartotta. 😀😀Nem nézem de az eredményvből ítélve Seanék is komolyan vehetik a meccset 😀dandeValamelyik sportcsatornán hallottam egy lehetséges opciót Breest lecserélésére. Ennek az előkészületei zajlanak jelenleg.Old Green Bay
A színes egyéníségek villognak ma a Patsben - Grey után White. 😀
több mint 9 éve
Nem nézem de az eredményvből ítélve Seanék is komolyan vehetik a meccset 😀dande3 driveban még a kezdő olinejuk van fenn 😊 két three and outtal nyitottak kb 8 yardért
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem nézem de az eredményvből ítélve Seanék is komolyan vehetik a meccset 😀dandeValamelyik sportcsatornán hallottam egy lehetséges opciót Breest lecserélésére. Ennek az előkészületei zajlanak jelenleg.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Nem nézem de az eredményvből ítélve Seanék is komolyan vehetik a meccset 😀
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
hátőőő...Packers run defense hallo, merre vagy?Hall Of GreenHa jól láttam Palmer bambult el, mindegy Tolzien miatt nem alszunk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Persze, csak azért 55 yardot nem kéne engedni 😊 HaHa elszállt mint a győzelmi zászlóhátőőő...Packers run defense hallo, merre vagy?Hall Of GreenFront 7ből kezdőjéből 4en nincsenek, lesz ez még jobb is a szezonban.Sixo67
több mint 9 éve
hátőőő...Packers run defense hallo, merre vagy?Hall Of GreenFront 7ből kezdőjéből 4en nincsenek, lesz ez még jobb is a szezonban.
több mint 9 éve
3 év alatt 220 elkapása van nálunk. Nem sok lehetősége van dropolni annyi elkapás mellett. Meg ugye van a pályán tavaly óta DeSean és Robi/Kuzi/McCoy hajigál nekik....Nem láttad még Pierre Garcont droppolni? Ez olyan, mint soha az életben nem látni a naplementét!füligjimmyGarcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀dandeMég nézni is rossz volt...😕 Tán 3 éve van itt, de eskü még ilyet nem láttam tőle... Lehet meglepte, hogy Robi passzol időben..Dnexion218
több mint 9 éve
False start. 0 yardos futás, jó passz, pressure, punt. És mindjárt 0-14.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
GNG
241
Hasznosan telt a nyár, sokat javult a a red zone offense és a futás elleni védelem...
több mint 9 éve
Na, Mills false start. Jó lesz ez
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Szürkebarát megint előkerült. Ma is nagy napja lesz, mint a Colts ellen tavaly?