NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
Megy a JAX meccs és iktriad még nem is üzent? o_oToto21Csak egy divat fan. Szerintem nem is tudja, hogy játszanak.
több mint 9 éve
meg az se valami jó előjel, hogy már az előszezonban is ezt a konzervatív játékot nyomatja a Titans, röhej...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Veteran Sankey? Mivan?Sixo67másodéves veterán
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Megy a JAX meccs és iktriad még nem is üzent? o_o
több mint 9 éve
Warmack csúnyán meg lett vervedeyellWarmack nem is csinált semmit.
több mint 9 éve
nagyon helyes! 😊 bár sajnos a jövő sem fényesebb ebben a világtalan csapatban, ettől féltem nagyonremélem Mariota ma minden dobásából INT-et csinál, csak hogy igazán összezavarja Prisco-ékatbaggioszerintem az összezavarás megleszkristof
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Paul Worrilow. Már kapom is elő a mezt 😀
több mint 9 éve
Az öreg Marcus nagyon biztonságit játszik!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
remélem Mariota ma minden dobásából INT-et csinál, csak hogy igazán összezavarja Prisco-ékatbaggioszerintem az összezavarás meglesz
több mint 9 éve
welcome to the nfl, Marcus!#aholafutódnakfogalmasincsrólahogymilyenrendezvényenvan
---
több mint 9 éve
hát kbmég jó hogy ez a Gay gyerek csak preseasonban játszik. 37 yardos FG attempt, 37 yarddal kúrta mellé 😀Dexxter TailorAzt , hogy? A másik irányba rúgta?Sixo67
több mint 9 éve
még jó hogy ez a Gay gyerek csak preseasonban játszik. 37 yardos FG attempt, 37 yarddal kúrta mellé 😀Dexxter TailorAzt , hogy? A másik irányba rúgta?
több mint 9 éve
még jó hogy ez a Gay gyerek csak preseasonban játszik. 37 yardos FG attempt, 37 yarddal kúrta mellé 😀
több mint 9 éve
Gyakorolni kell amellerugas miatti nyomast a jatekosokon
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
MariotOint, most bizonyította be, hogy future HoFbaggioJustin Durant?Sixo67
eddig félő volt, hogy azért nem ad el labdát az edzőtáborban, mert nem vállal kockázatot, most már a háttal álló embernek is oda meri dobni
---
több mint 9 éve
deyell
11 702
Kevin White, az UDFA cornerback is fent volt a pályán mint extra DB.
choose life
több mint 9 éve
a bills networkön már egy két yardos passztól is elélveznek
több mint 9 éve
int, most bizonyította be, hogy future HoFbaggioJustin Durant?
több mint 9 éve
God, how I have missed Jerome BogerKent Somershehe 😀
több mint 9 éve
int, most bizonyította be, hogy future HoF
---
több mint 9 éve
Jól láttam , hogy az a Ricardo Allen kezdő akit tavaly még a HK-ban kidobtak az 53ból annak ellenére, hogy 5 körös volt?Sixo67igen. a kopasz áttette FS-nek és meglepően jól áll neki.
több mint 9 éve
nem tartott sokáig 😊