NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Szerencsére a Bortles- A-Rob kombináció olyan jó, mint tavaly. 😀iktriadAmíg gyorsan szabadra tudja játszani magát A-Rob addig nem lesz gond, viszont Joeckel miatt elég gyorsan meg kell majd ennek történnie.
több mint 9 éve
Szerencsére a Bortles- A-Rob kombináció olyan jó, mint tavaly. 😀
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Szép screen passz volt Bortles-től, szép blokkok = first down
több mint 9 éve
darby vs benjamin, nem meglepő végkimenetellel
több mint 9 éve
Joeckel nem volt a helyzet magaslatán Harrison ellen = SackToto21Same old, same old.
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Joeckel nem volt a helyzet magaslatán Harrison ellen = Sack
több mint 9 éve
corey graham nem szarozik
több mint 9 éve
Julius keze is lesérül. Jaj, de jó. Úgy látszik idén a kezekre (is) kell vigyázni.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
How not to call plays for young QB: conservative runs on first and second down followed by obvious pass on third and long. Pathetic, Wizfőleg, hogy a futójáték (a mostani TD ellenére is) az interior OL-el együtt egy kalap szart nem ér eddig.
mondjuk most kétszer egymás után passz volt!baggio
ez a drive viszont már egész jó volt.
több mint 9 éve
Marioto egész jó volt a cserék ellen
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Slant Thomas-nak 2 yard-ért majd magasan dobta Hurnsnek... Első playben viszont volt pár szép blokk D.Robinson-nak.Jax eslő drive 3&outToto21nincs int akkor az már fejlődésSixo67
több mint 9 éve
a Titans OL ekkora rakás szar eddig, vagy a Falcons D-t szedte ennyire össze Quinn?ahogy leírtam javítottak is 😊
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Jax eslő drive 3&out
több mint 9 éve
Szerintem idén a 3B-ből 4 lesz! Martavis Bryant személyében!steelwolfszerintem már tavaly is killer b volt ő is legalábbis a szezon 2. felében
több mint 9 éve
Williams TD Buffaloban, micsoda meglepetés
több mint 9 éve
How not to call plays for young QB: conservative runs on first and second down followed by obvious pass on third and long. Pathetic, Wizmondjuk most kétszer egymás után passz volt!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A Bengals közben elég simán végigment a pályán, miután 3rd&outtal leküldték a Giantset
több mint 9 éve
Szerintem idén a 3B-ből 4 lesz! Martavis Bryant személyében!
több mint 9 éve
tajrodtejlor tok jo kis running back
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
mennyivel rosszabb nézni big bent, mint lenrdi dzsónszt 😀
több mint 9 éve
meg az se valami jó előjel, hogy már az előszezonban is ezt a konzervatív játékot nyomatja a Titans, röhej...baggioaz öreg Kentől szerintem bármi más meglepő volna.