NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
remélem jól fel vannak fújva a labdáink!
több mint 9 éve
hajrá Geno-verők!
több mint 9 éve
Már látom játszik Shady. Sérülésmentes éveteket neki.............
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok eléggé Mariota és Beasley találkozására, főleg azért mert a másodikat szívesen láttam volna Chicagoban is!Toto21szívesen látnék atlantai pass rusht, mert eddig csak a maddenban volt.
több mint 9 éve
szampi#33
1 357
sajnos a hd streams-es link ugyanaz volt, mint a wiznetes...baggioigen hamar lekapcsolták :\
szerk.:lusta vagyok kitörölni visszatért 😊
több mint 9 éve
Itt tökéletesen működő linkek vannak szerintem tegyétek el. ha nem is feltétlen Hdwww.vipbox.eu/football
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Kíváncsi vagyok eléggé Mariota és Beasley találkozására, főleg azért mert a másodikat szívesen láttam volna Chicagoban is!
több mint 9 éve
sajnos a hd streams-es link ugyanaz volt, mint a wiznetes...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
remélem Mariota ma minden dobásából INT-et csinál, csak hogy igazán összezavarja Prisco-ékat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Na akkor nézzük Mariotát.Shady játszik a Buffaloban?
több mint 9 éve
szampi#33
1 357
Nagyon köszönöm, nem feledem neved 😊HD Stream = sok sör ha találkozunk egyszer.. megelégednék a nézhető nem akadozó streamhez, valakinek valami tuti linkje a mai meccsekre? Marióóóta fiúra lennék kíváncsi így a TEN meccsre kéne. Előre is köszönömszampi#33hdstreams.net/channel-3/kristof
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
HD Stream = sok sör ha találkozunk egyszer.. megelégednék a nézhető nem akadozó streamhez, valakinek valami tuti linkje a mai meccsekre? Marióóóta fiúra lennék kíváncsi így a TEN meccsre kéne. Előre is köszönömszampi#33hdstreams.net/channel-3/
több mint 9 éve
szampi#33
1 357
HD Stream = sok sör ha találkozunk egyszer.. megelégednék a nézhető nem akadozó streamhez, valakinek valami tuti linkje a mai meccsekre? Marióóóta fiúra lennék kíváncsi így a TEN meccsre kéne. Előre is köszönöm
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
hamarosan ismét foci, a Georgie Dome-ban azonban nem csak Mariota melegít már, a biztonsági emberek is gyakorolták, hogy miként kell eljárni a pályára rohanó drukkerekkel 😀Mariota egyébként nagyon optimistán nyilatkozott a meccs előtt, a szülei is elrepültek Georgiába, kíváncsi vagyok mire megy "éleseben" a Falcons secondary ellen.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A mai meccsek itteni (EEST) idő szerint 8kor kezdődnek?D11
1:00 Tennessee @ Atlanta
1:00 Carolina @ Buffalo
1:30 NY Giants @ Cincinnati
1:30 Pittsburgh @ Jacksonville
4:00 St.Louis @ Oakland
4:00 Denver @ Seattle
több mint 9 éve
A mai meccsek itteni (EEST) idő szerint 8kor kezdődnek?
több mint 9 éve
Na és akkor mostantól Chargers - Cowboys.Crockett már a Miami Vice-ban sem volt rossz. 😀
Gus Johnson a Stephen F. Austinről a Cowboys kezdő RBje ma?! Az igen. Mondjuk tavaly ő se volt rossz az FCSben.
Közben John Crockett végre bent RBben a Packersben. Mint bent van, TDt szerez Hundley passzából!iktriad
Amúgy tényleg nagyon jónak tűnik a csóka,remélem bekerül az 53-as keretbe.Ilyen névvel kihagyhatatlan. 😊
több mint 9 éve
Kabaré Weeden fumble után gyorsan büntet Woodhead.Közben Jimmy Gt már hatodszor sackeli a Packers...
több mint 9 éve
Na és akkor mostantól Chargers - Cowboys.Gus Johnson a Stephen F. Austinről a Cowboys kezdő RBje ma?! Az igen. Mondjuk tavaly ő se volt rossz az FCSben.
Közben John Crockett végre bent RBben a Packersben. Mint bent van, TDt szerez Hundley passzából!
több mint 9 éve
Apicsába... Pedig nekem úgy szokott tűnni, hogy ő a "color commentary"...😀Ricsi elméletileg a play by play kommentátor.Nate Burleson kibaszott jó szakkommentátor.Lehet a mi jó Richárdunknak is játszani kellett volna kommentálás előtt....😀nexion218
Mondjuk játékosként is imádtam.Bazzani
Burleson Sanyi helyén ül. 😊Bazzani
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Eric Kettani a pályán a Patsben. Végre egy ex-jaguár. 😀
több mint 9 éve
Ricsi elméletileg a play by play kommentátor.Nate Burleson kibaszott jó szakkommentátor.Lehet a mi jó Richárdunknak is játszani kellett volna kommentálás előtt....😀nexion218
Burleson Sanyi helyén ül. 😊
több mint 9 éve
Nate Burleson kibaszott jó szakkommentátor.Lehet a mi jó Richárdunknak is játszani kellett volna kommentálás előtt....😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Nate Burleson kibaszott jó szakkommentátor.Mondjuk játékosként is imádtam.