NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 10 éve
Én meg azt hittem Timmy T az 1. a listán.Nem , Höri nem játszik az NFL-ben.Sixo67És ik 2. legnagyobb szerelme a pályán.Sixo67Gabbert holnapután játszikmustaine
több mint 10 éve
És ik 2. legnagyobb szerelme a pályán.Sixo67Csak akkor kerülhet a Top 100ba, ha dob ellenünk 3 picksixet a 3. héten.
több mint 10 éve
Nem , Höri nem játszik az NFL-ben.És ik 2. legnagyobb szerelme a pályán.Sixo67Gabbert holnapután játszikmustaine
több mint 10 éve
Petty gyorsan megtanulja hogy ez itten kérem szépen az N F L 😀
több mint 10 éve
És ik 2. legnagyobb szerelme a pályán.Sixo67Gabbert holnapután játszik
több mint 10 éve
Nem láttad még Pierre Garcont droppolni? Ez olyan, mint soha az életben nem látni a naplementét!Garcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀dandeMég nézni is rossz volt...😕 Tán 3 éve van itt, de eskü még ilyet nem láttam tőle... Lehet meglepte, hogy Robi passzol időben..Dnexion218
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Jimmy G time! 😀Akkor most nem MM hívja a játékokat? Ezek az RZ szituk teljesen a tavalyi szarakodásra emlékeztetnek.Old Green BayNem ő, hanem az OC.
több mint 10 éve
Tannnehill ratingje lehet kb 153.9.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Korai ilyet írni, de Lance Moore első látásra igencsak passzol ebbe az offense-be.
több mint 10 éve
Akkor most nem MM hívja a játékokat? Ezek az RZ szituk teljesen a tavalyi szarakodásra emlékeztetnek.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Hall nyomozó újra a régi....😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Pedig nagy játék volt szép lett volnaGarcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀dandeMég nézni is rossz volt...😕 Tán 3 éve van itt, de eskü még ilyet nem láttam tőle... Lehet meglepte, hogy Robi passzol időben..Dnexion218
több mint 10 éve
Garcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀dande"He does what the fuck he wants to do boi"
több mint 10 éve
Garcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀dandeMég nézni is rossz volt...😕 Tán 3 éve van itt, de eskü még ilyet nem láttam tőle... Lehet meglepte, hogy Robi passzol időben..D
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Garcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀
több mint 10 éve
ez meg túl kicsi (just kiddin')a szemetszúróan nagyokért szoktunk csak szólnibaggioParancsoljon, kedves uram!Apex

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Parancsoljon, kedves uram!papíron igen, de hajlíthatóak a szabályokNem azért, de a nem 150px a megengedett? A Tied is a duplája kb.szampi#33Még szerencse, hogy ez Tatenélküli meccsApexegy kicsit nagy lesz az az aláírásbaggio
a szemetszúróan nagyokért szoktunk csak szólnibaggio
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
egyébként így, ahogy írod tényleg, csak nem emlékeztem rámár volt, a második évad jön mostbaggiolol tényleg lesz ilyen? én tiszta brahiból kérdeztem 😀dandeNFL Network gondolom.Sixo67Erre az undrafted sorozatra kíváncsi leszek.Sixo67melyik csatorna adja? :pdande
több mint 10 éve
Na, Elek majdnem csinált valamit kétszer egymás után!
- Abe Simpson
több mint 10 éve
petty eddig hozza a tebow / szancsó színvonalat 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
már volt, a második évad jön mostlol tényleg lesz ilyen? én tiszta brahiból kérdeztem 😀dandeNFL Network gondolom.Sixo67Erre az undrafted sorozatra kíváncsi leszek.Sixo67melyik csatorna adja? :pdande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt reklámozták ha csak nem haluztam be.lol tényleg lesz ilyen? én tiszta brahiból kérdeztem 😀dandeNFL Network gondolom.Sixo67Erre az undrafted sorozatra kíváncsi leszek.Sixo67melyik csatorna adja? :pdande
több mint 10 éve
lol tényleg lesz ilyen? én tiszta brahiból kérdeztem 😀NFL Network gondolom.Sixo67Erre az undrafted sorozatra kíváncsi leszek.Sixo67melyik csatorna adja? :pdande