NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
Én meg azt hittem Timmy T az 1. a listán.Nem , Höri nem játszik az NFL-ben.Sixo67És ik 2. legnagyobb szerelme a pályán.Sixo67Gabbert holnapután játszikmustaine
több mint 9 éve
És ik 2. legnagyobb szerelme a pályán.Sixo67Csak akkor kerülhet a Top 100ba, ha dob ellenünk 3 picksixet a 3. héten.
több mint 9 éve
Nem , Höri nem játszik az NFL-ben.És ik 2. legnagyobb szerelme a pályán.Sixo67Gabbert holnapután játszikmustaine
több mint 9 éve
Petty gyorsan megtanulja hogy ez itten kérem szépen az N F L 😀
több mint 9 éve
És ik 2. legnagyobb szerelme a pályán.Sixo67Gabbert holnapután játszik
több mint 9 éve
Nem láttad még Pierre Garcont droppolni? Ez olyan, mint soha az életben nem látni a naplementét!Garcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀dandeMég nézni is rossz volt...😕 Tán 3 éve van itt, de eskü még ilyet nem láttam tőle... Lehet meglepte, hogy Robi passzol időben..Dnexion218
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Jimmy G time! 😀Akkor most nem MM hívja a játékokat? Ezek az RZ szituk teljesen a tavalyi szarakodásra emlékeztetnek.Old Green BayNem ő, hanem az OC.
több mint 9 éve
Tannnehill ratingje lehet kb 153.9.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Korai ilyet írni, de Lance Moore első látásra igencsak passzol ebbe az offense-be.
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
Akkor most nem MM hívja a játékokat? Ezek az RZ szituk teljesen a tavalyi szarakodásra emlékeztetnek.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Hall nyomozó újra a régi....😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Pedig nagy játék volt szép lett volnaGarcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀dandeMég nézni is rossz volt...😕 Tán 3 éve van itt, de eskü még ilyet nem láttam tőle... Lehet meglepte, hogy Robi passzol időben..Dnexion218
több mint 9 éve
Garcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀dande"He does what the fuck he wants to do boi"
több mint 9 éve
Garcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀dandeMég nézni is rossz volt...😕 Tán 3 éve van itt, de eskü még ilyet nem láttam tőle... Lehet meglepte, hogy Robi passzol időben..D
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Garcon majd élesben is csinálhatna néhány ilyen labda elejtést, mondjuk ellenünk 😀
több mint 9 éve
ez meg túl kicsi (just kiddin')a szemetszúróan nagyokért szoktunk csak szólnibaggioParancsoljon, kedves uram!Apex
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Apex
2 980
Parancsoljon, kedves uram!papíron igen, de hajlíthatóak a szabályokNem azért, de a nem 150px a megengedett? A Tied is a duplája kb.szampi#33Még szerencse, hogy ez Tatenélküli meccsApexegy kicsit nagy lesz az az aláírásbaggio
a szemetszúróan nagyokért szoktunk csak szólnibaggio
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 9 éve
egyébként így, ahogy írod tényleg, csak nem emlékeztem rámár volt, a második évad jön mostbaggiolol tényleg lesz ilyen? én tiszta brahiból kérdeztem 😀dandeNFL Network gondolom.Sixo67Erre az undrafted sorozatra kíváncsi leszek.Sixo67melyik csatorna adja? :pdande
több mint 9 éve
Na, Elek majdnem csinált valamit kétszer egymás után!
- Abe Simpson
több mint 9 éve
petty eddig hozza a tebow / szancsó színvonalat 😊
több mint 9 éve
már volt, a második évad jön mostlol tényleg lesz ilyen? én tiszta brahiból kérdeztem 😀dandeNFL Network gondolom.Sixo67Erre az undrafted sorozatra kíváncsi leszek.Sixo67melyik csatorna adja? :pdande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Azt reklámozták ha csak nem haluztam be.lol tényleg lesz ilyen? én tiszta brahiból kérdeztem 😀dandeNFL Network gondolom.Sixo67Erre az undrafted sorozatra kíváncsi leszek.Sixo67melyik csatorna adja? :pdande
több mint 9 éve
lol tényleg lesz ilyen? én tiszta brahiból kérdeztem 😀NFL Network gondolom.Sixo67Erre az undrafted sorozatra kíváncsi leszek.Sixo67melyik csatorna adja? :pdande