NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
😕Ha Zenner rostert fog akkor sem lesz túl sokat akcióban.Olyanok lehettek, mint a tavalyi Browns. Nem 1, de 2 baromi jó rookie futó lesz a kereten.iktriadMost is nyomja. Éppen ő futott.Hát a Jets fanok nem sok pozitívumot találnak majd ebben a meccsben.BazzaniAkkor szinkroniban vannak az események a héten náluk történtekkel.
Zenner beszállt már nálatok?iktriad
Elég jó.Bazzani
Bell, Abdullah és Riddick is jóval előtte jár.
Szerintem PS várományos inkább.Bazzani
több mint 9 éve
Ha Zenner rostert fog akkor sem lesz túl sokat akcióban.Olyanok lehettek, mint a tavalyi Browns. Nem 1, de 2 baromi jó rookie futó lesz a kereten.iktriadMost is nyomja. Éppen ő futott.Hát a Jets fanok nem sok pozitívumot találnak majd ebben a meccsben.BazzaniAkkor szinkroniban vannak az események a héten náluk történtekkel.
Elég jó.Bazzani
Bell, Abdullah és Riddick is jóval előtte jár.
Szerintem PS várományos inkább.
több mint 9 éve
Olyanok lehettek, mint a tavalyi Browns. Nem 1, de 2 baromi jó rookie futó lesz a kereten.Most is nyomja. Éppen ő futott.Hát a Jets fanok nem sok pozitívumot találnak majd ebben a meccsben.BazzaniAkkor szinkroniban vannak az események a héten náluk történtekkel.
Elég jó.Bazzani
több mint 9 éve
hát az első drive-ot megölte egy holding és egy szép sackna nézz HundleytHall Of GreenNa végre.iktriad
több mint 9 éve
Most is nyomja. Éppen ő futott.Hát a Jets fanok nem sok pozitívumot találnak majd ebben a meccsben.BazzaniAkkor szinkroniban vannak az események a héten náluk történtekkel.
Elég jó.
több mint 9 éve
na nézz HundleytHall Of GreenNa végre.
több mint 9 éve
Hát a Jets fanok nem sok pozitívumot találnak majd ebben a meccsben.BazzaniAkkor szinkroniban vannak az események a héten náluk történtekkel.
Zenner beszállt már nálatok?
több mint 9 éve
Egész TC alatt össz-vissz 2 pickje volt Blakenek.Ejnye-bejnye Jimmy G(na ebből kérünk tőled sokat szeptember 27.-én! 😉 )Szerintem túl sokat bandázhatott Bortles-el 😉Sixo67
És gyorsan büntet is a Packers.
Ne sírj ik, előfordul az ilyen.Sixo67Nem baj, ha már most megtanulja, hogy kell az ilyet dobni, hogy szeptember végén majd olajozottan menjen neki. 😀iktriad
több mint 9 éve
Hát a Jets fanok nem sok pozitívumot találnak majd ebben a meccsben.
több mint 9 éve
Ejnye-bejnye Jimmy G(na ebből kérünk tőled sokat szeptember 27.-én! 😉 )Szerintem túl sokat bandázhatott Bortles-el 😉
És gyorsan büntet is a Packers.
Ne sírj ik, előfordul az ilyen.Sixo67Nem baj, ha már most megtanulja, hogy kell az ilyet dobni, hogy szeptember végén majd olajozottan menjen neki. 😀iktriad
több mint 9 éve
Ejnye-bejnye Jimmy G(na ebből kérünk tőled sokat szeptember 27.-én! 😉 )És gyorsan büntet is a Packers.
Ne sírj ik, előfordul az ilyen.Sixo67Nem baj, ha már most megtanulja, hogy kell az ilyet dobni, hogy szeptember végén majd olajozottan menjen neki. 😀
több mint 9 éve
Kicsit csodáltam mit keres a stúdióban egyszerre két olyan nagyágyú, mint LT és Micahel Irvin aztán bevillant hogy Chargers- Cowboys lesz. Csak azt sajnálom, hogy hogy DeMarco Murr* már nincs a Dallasban. *LT gyakran így hívja Murrayt. 😀
több mint 9 éve
Én még John Crockettre leszek ma nagyon kíváncsi tőletek, remélem játszik. Iszonyú nagy ász volt több éven keresztül a az FCSben.Remélem Blanchardot is látjuk mégOld Green BayTolzien fejlődött de hát volt is honannOld Green BayMeg van most már mögötte egy Hundley is, szóval ah nem teljesít, könnyen kereten kívül találhatja magát.iktriad
több mint 9 éve
...és még egyet 😊 látszik, hogy nincs elveszve, bár alá volt ez is dobva. azért megfoghatna most már egyetJake Ryan 2. tackle-je, eddig nekem tetszik a futás ellenHall Of GreenRollins meg majdnem leszedett egyetOld Green Bay
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
Remélem Blanchardot is látjuk mégTolzien fejlődött de hát volt is honannOld Green BayMeg van most már mögötte egy Hundley is, szóval ah nem teljesít, könnyen kereten kívül találhatja magát.iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Rollins kiszedte a meccsből Whiteot, már csak a nagy szürkét kell kiiktatnia a Packers Dnek, már ha visszajön még.
több mint 9 éve
Tolzien fejlődött de hát volt is honannOld Green Baya kezdő OL mögött még talán jobb is lenne, mert a mostaniak nem nagyon karcolnak
több mint 9 éve
Tolzien fejlődött de hát volt is honannOld Green BayMeg van most már mögötte egy Hundley is, szóval ah nem teljesít, könnyen kereten kívül találhatja magát.
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
Tolzien fejlődött de hát volt is honann
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Same old Redskins...😕
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson