NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlitt lehet majd egész jó minőségben követni
több mint 9 éve
ezzel a Horog routeval Agholor megeteti a Colts #D-t..
több mint 9 éve
Agholornak nagyon jó meccse van eddig.
több mint 9 éve
Rowe megint ott volt.Beki2 in a Row(e). 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rowe megint ott volt.
több mint 9 éve
Hassie sem veszi komolyan a meccset (false start). 😀
több mint 9 éve
Smith volt fent, meg is sérült
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Érdekes, hogy nem is a második, de a harmadik v. negyedik sor van fent a cornerekből, kivéve egy rövid ideig Tolert. De se Smith-et, se Brownt, se Butlert nem láttam. Úgy néz ki csak a roster legvége a nyitott.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Agholor megint verte az emberét.
több mint 9 éve
Agholor és a drop.BekiKezdi felvenni a USCs WRek NFLbeli sajátosságait. 😀
több mint 9 éve
reggel erőt adnak, este meg segítenek elaludni 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
hát na, tobb a vitamina sor pálinkában mint a szaros tejes gabonapehelyben 😀ano92Ezen vitaminok tartják életben a májad? 😀
több mint 9 éve
hát na, tobb a vitamina sor pálinkában mint a szaros tejes gabonapehelyben 😀
több mint 9 éve
Wörni közben majdnem tolt egy sacket is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Sok minden nem változott. A tejet sörre a gabonapelyhet meg pálinkára cserélted. 😊Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀dande13 éve még tejjel ettem a gabonapelyhet reggelenteano92
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Agholor nice 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Agholor és a drop.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha éppen megtalálja a sört, mikor nem részeg. 😀Most már sörrel? 😀dugo1993Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀dande13 éve még tejjel ettem a gabonapelyhet reggelenteano92
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Most már sörrel? 😀Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀dande13 éve még tejjel ettem a gabonapelyhet reggelenteano92
több mint 9 éve
Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀dande13 éve még tejjel ettem a gabonapelyhet reggelente
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ez állandó stream? Tehát megy 24/7-ben?Coolearienem tudom sajnos
több mint 9 éve
Azért ha belegondolok hogy Matt Hassi már 13 éve, amikor NFL-t kezdtem nézni bőven fr QB-volt... na az kemény 😀
több mint 9 éve
Az lehet az ő helye hosszabb távon is. Weak side-hoz kevés.A hírek szerint átkerül a túloldalraFarkyLol 😀 WörnörFarkyMost hogy lefokozták... harapni fog 😊szf61
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
JA áttették a stong side-re + a második csapattal volt egész camp alattA hírek szerint átkerül a túloldalraFarkyLol 😀 WörnörFarkyMost hogy lefokozták... harapni fog 😊szf61
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.htmlEz állandó stream? Tehát megy 24/7-ben?
itt lehet majd egész jó minőségben követnikristof
több mint 9 éve
A hírek szerint átkerül a túloldalraLol 😀 WörnörFarkyMost hogy lefokozták... harapni fog 😊szf61