Előszezon 2. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
azért most örülök, hogy a fehér mezes csapatnak szurkolok elnézve ezt a performanszot
több mint 10 éve
3rd & 7 shotgun futás???AsbeeVicc bazzeg, hogy minden egyes alkalommal bejátszuk és várjuk, hogy majd kurvára meglepő lesz
több mint 10 éve
3rd & 7 shotgun futás???Asbeenem Pep hívta? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
3rd & 7 shotgun futás???
több mint 10 éve
Redding de jó :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
a kis náci elkezdett darálni! 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Werner wow 😀
több mint 10 éve
ozibozi
16 989
az eddigi 22 yardot kell most megdönteni
több mint 10 éve
de olyan aranyos h azt hiszi sweep-nél valamelyikük is oda fog érni blokkolni 😀kétségtelen, Lance Louis-zal és Harrisonnal magad előtt ne számíts sok jóra.ez jó szar passz volt itt a végén és szerintem vége is számunkra a meccsnek.szerencsétlen Ricsin az utolsó futásnál 6-an feküdtek 😀 de legalább nem sérült megFarky
Reggie és TY nélkül is impresszív volt, bár jól küzdöttek a sporik.
Richardson hozta magát végig.Höri
de azért Pepe bízik bennük, az a lényegHöri
több mint 10 éve
kétségtelen, Lance Louis-zal és Harrisonnal magad előtt ne számíts sok jóra.ez jó szar passz volt itt a végén és szerintem vége is számunkra a meccsnek.szerencsétlen Ricsin az utolsó futásnál 6-an feküdtek 😀 de legalább nem sérült megFarky
de azért Pepe bízik bennük, az a lényeg
több mint 10 éve
deyell
11 700
Tim Masthay had a higher net punting average (49.4) than gross (47.8) against the Rams.ehem.
choose life
több mint 10 éve
viszont továbbra sem tetszenek Pep play hívásai
több mint 10 éve
Azért Nicks nem lesz ennyit keresve ha Reggie + TY is játszanak 😊BorbinhoNem vagyok ebben olyan biztos, több helye lesz sokkal, ki fogja használni ezt, Luck meg észre fogja venni
több mint 10 éve
ez jó szar passz volt itt a végén és szerintem vége is számunkra a meccsnek.szerencsétlen Ricsin az utolsó futásnál 6-an feküdtek 😀 de legalább nem sérült meg
több mint 10 éve
Azért Nicks nem lesz ennyit keresve ha Reggie + TY is játszanak 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
ez jó szar passz volt itt a végén és szerintem vége is számunkra a meccsnek.Reggie és TY nélkül is impresszív volt, bár jól küzdöttek a sporik.
Richardson hozta magát végig.
több mint 10 éve
Azért a Bengels Jets meccs inkább PO hangulatban telik 😛
több mint 10 éve
A Jets DL továbbra is király.ulpianusés a bengals dl is
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Fleener 2, Dwayne 1 labdát nem tudott megfogni ami felé ment.HöriHarvey 1/1 (Y)
több mint 10 éve
Csak így tovább McBride, kell a hely James-nek