Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
A negy jatekbol haromszor Dawson szerelt nulla yardon.
több mint 9 éve
Packers fanként túl magasak az elvárásaid. 😛A Dolphins is totálisan középszerű Marino óta, a Redskins a kilencvenes évek eleje óta nem tényező, egy-két szezont leszámítva a Bears se.Olyan sok más csapat nincs. A Rams jut hirtelen eszembe egyedül.jó, még beleírhattam volna néhányat, de a lényeget érted."Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Mondják ezt egy Browns/Bills/Lions/Raiders szurkolónak
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Kampman
28 166
A Dolphins is totálisan középszerű Marino óta, a Redskins a kilencvenes évek eleje óta nem tényező, egy-két szezont leszámítva a Bears se.Olyan sok más csapat nincs. A Rams jut hirtelen eszembe egyedül.jó, még beleírhattam volna néhányat, de a lényeget érted."Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
huh, mit kapott Eifertde a bal ezt jobbra kapta hálisten
és neki a válla sérült meg súlyosan tavaly
Törölt
több mint 9 éve
D. J. Swearinger állatkodik, és Sixo nem látja. 😀
több mint 9 éve
ÚÚ hogy szopj sünt DJ kinyírja itt a TE-m
több mint 9 éve
huh, mit kapott Eifertés neki a válla sérült meg súlyosan tavaly
több mint 9 éve
Olyan sok más csapat nincs. A Rams jut hirtelen eszembe egyedül.jó, még beleírhattam volna néhányat, de a lényeget érted."Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Kampman
iktriad
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 166
jó, még beleírhattam volna néhányat, de a lényeget érted."Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
Stez: Rand Getlin @Rand_Getlin 14 p14 perccel ezelőttIgen, csak Evansnek már a TC elején is volt gondja a combhajlítójával, ez meg nagyon makacs sérülés, és elhúzódik elég gyakran, a játékos mozgására meg nagyon kihat. Szóval papíron nem súlyos, de azért az ilyeneknél mindig megy a fosás, ne legyen gáz.
I'm told #Bucs WR Mike Evans is being held out of the remainder of tonight's game as a precautionary measure. Should be fine.
D11
több mint 9 éve
És alexander szedte össze. dreamscenPedig megnézném már Eifertet vagy Marvin Jonest de esélyem sincs erre ma : /Tessék itt van Eifert.
D11
iktriad
több mint 9 éve
"Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Kampman
több mint 9 éve
Pedig megnézném már Eifertet vagy Marvin Jonest de esélyem sincs erre ma : /Tessék itt van Eifert.
D11
több mint 9 éve
Kampman
28 166
"Az NFL kiszámíthatatlan"Mondják ezt egy Browns/Bills/Lions/Raiders szurkolónak
több mint 9 éve
Stez: Rand Getlin @Rand_Getlin 14 p14 perccel ezelőtt I'm told #Bucs WR Mike Evans is being held out of the remainder of tonight's game as a precautionary measure. Should be fine.
több mint 9 éve
Tehát túl közel volt az extra pont Murraynek. 😀
több mint 9 éve
Terített betli ez a mai meccs a Cincynek.
több mint 9 éve
hát remélem, Evans nagy kedvencem, meg ne sérüljönWinston megsérült, Evans megsérült, jó nap ez a Bucsnak.egyik sem komoly sztem. bár a hamstringet nem szívesen olvas az ember
Törölt
D11
több mint 9 éve
Winston megsérült, Evans megsérült, jó nap ez a Bucsnak.egyik sem komoly sztem. bár a hamstringet nem szívesen olvas az ember
Törölt
több mint 9 éve
Nem kell ide Winston.
több mint 9 éve
Pedig megnézném már Eifertet vagy Marvin Jonest de esélyem sincs erre ma : /
több mint 9 éve
Winston megsérült, Evans megsérült, jó nap ez a Bucsnak.