Előszezon 2. hét
több mint 10 éve
A negy jatekbol haromszor Dawson szerelt nulla yardon.
több mint 10 éve
Packers fanként túl magasak az elvárásaid. 😛A Dolphins is totálisan középszerű Marino óta, a Redskins a kilencvenes évek eleje óta nem tényező, egy-két szezont leszámítva a Bears se.Olyan sok más csapat nincs. A Rams jut hirtelen eszembe egyedül.jó, még beleírhattam volna néhányat, de a lényeget érted."Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Mondják ezt egy Browns/Bills/Lions/Raiders szurkolónak
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
A Dolphins is totálisan középszerű Marino óta, a Redskins a kilencvenes évek eleje óta nem tényező, egy-két szezont leszámítva a Bears se.Olyan sok más csapat nincs. A Rams jut hirtelen eszembe egyedül.jó, még beleírhattam volna néhányat, de a lényeget érted."Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 10 éve
huh, mit kapott Eifertde a bal ezt jobbra kapta hálisten
és neki a válla sérült meg súlyosan tavaly
Törölt
több mint 10 éve
D. J. Swearinger állatkodik, és Sixo nem látja. 😀
több mint 10 éve
ÚÚ hogy szopj sünt DJ kinyírja itt a TE-m
több mint 10 éve
huh, mit kapott Eifertés neki a válla sérült meg súlyosan tavaly
több mint 10 éve
Olyan sok más csapat nincs. A Rams jut hirtelen eszembe egyedül.jó, még beleírhattam volna néhányat, de a lényeget érted."Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Kampman
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
jó, még beleírhattam volna néhányat, de a lényeget érted."Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Kampman
iktriad
több mint 10 éve
Stez: Rand Getlin @Rand_Getlin 14 p14 perccel ezelőttIgen, csak Evansnek már a TC elején is volt gondja a combhajlítójával, ez meg nagyon makacs sérülés, és elhúzódik elég gyakran, a játékos mozgására meg nagyon kihat. Szóval papíron nem súlyos, de azért az ilyeneknél mindig megy a fosás, ne legyen gáz.
I'm told #Bucs WR Mike Evans is being held out of the remainder of tonight's game as a precautionary measure. Should be fine.
D11
több mint 10 éve
És alexander szedte össze. dreamscenPedig megnézném már Eifertet vagy Marvin Jonest de esélyem sincs erre ma : /Tessék itt van Eifert.
D11
iktriad
több mint 10 éve
"Az NFL kiszámíthatatlan"A Lionst cseréld le Jaguarsra, és igaz is az állítás.
Kampman
több mint 10 éve
Pedig megnézném már Eifertet vagy Marvin Jonest de esélyem sincs erre ma : /Tessék itt van Eifert.
D11
több mint 10 éve
"Az NFL kiszámíthatatlan"Mondják ezt egy Browns/Bills/Lions/Raiders szurkolónak
több mint 10 éve
Stez: Rand Getlin @Rand_Getlin 14 p14 perccel ezelőtt I'm told #Bucs WR Mike Evans is being held out of the remainder of tonight's game as a precautionary measure. Should be fine.
több mint 10 éve
Tehát túl közel volt az extra pont Murraynek. 😀
több mint 10 éve
Terített betli ez a mai meccs a Cincynek.
több mint 10 éve
hát remélem, Evans nagy kedvencem, meg ne sérüljönWinston megsérült, Evans megsérült, jó nap ez a Bucsnak.egyik sem komoly sztem. bár a hamstringet nem szívesen olvas az ember
Törölt
D11
több mint 10 éve
Winston megsérült, Evans megsérült, jó nap ez a Bucsnak.egyik sem komoly sztem. bár a hamstringet nem szívesen olvas az ember
Törölt
több mint 10 éve
Nem kell ide Winston.
több mint 10 éve
Pedig megnézném már Eifertet vagy Marvin Jonest de esélyem sincs erre ma : /
több mint 10 éve
Winston megsérült, Evans megsérült, jó nap ez a Bucsnak.