NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
A védelem ebben a driveban kissé széthullott, mint kés a vajon úgy jön a ChiefsKmetyGElőbb is. Csak ott az end zone közepén nem lett elkapás hanem pick. De az is jó drive volt
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ha Jackson fogja Grahamet, az az álmos könyvek szerint sem jelent jót
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
A védelem ebben a driveban kissé széthullott, mint kés a vajon úgy jön a Chiefs
több mint 10 éve
na igen, de ez megmozdulás nem a falember malmára hajtja a vizet a jövő heti cutnál.Persze, előbb is. De azért Cassel nem fogta a labdát rendesen az biztos.ulpianusCassel. 😀 safety.ulpianusde láttad, hogy hogy jött át a Vikings (Wentworth) játékoson? 😀KmetyG
több mint 10 éve
Persze, előbb is. De azért Cassel nem fogta a labdát rendesen az biztos.Cassel. 😀 safety.ulpianusde láttad, hogy hogy jött át a Vikings (Wentworth) játékoson? 😀KmetyG
több mint 10 éve
Cobyyyy de sima volt ez a play
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
végre megértettem a csapatépítést.gyenge OL -> sok roughing the passer -> winning
több mint 10 éve
Cassel. 😀 safety.ulpianusde láttad, hogy hogy jött át a Vikings (Wentworth) játékoson? 😀
több mint 10 éve
LOL, Wentworth nem volta helyzet magaslatán safety is lett a vége.
több mint 10 éve
mivan megint snickerst osztogatnak NO-ban?
több mint 10 éve
Jordan hogy megette Mewhortot, szerencsétlen azt se tudta hol van
több mint 10 éve
Phil Loadholt már az öltözőben van és röntgenezik a lábát.
több mint 10 éve
egyre jobbak ezek a támadások...skullkill29kivéve a picket
több mint 10 éve
skullkill29
329
egyre jobbak ezek a támadások...
több mint 10 éve
My Captain! Szép interception volt.
több mint 10 éve
elég szar punt volt
több mint 10 éve
Zebra jelzi hogy PI, csak nem mondja meg melyik csapatnál.
több mint 10 éve
Butler egyenlőre ügyes a pre-season-ben. (kopp-kopp*)szampi#33Butler regularban is ügyes általában.