Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Colquitt megint betette a sarokba félpályán túlról. Állat ez a gyerök.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
wallace üresen, de túl hosszú :-SVenturavmiért nem futott
több mint 10 éve
legyenok, legalább 9 carry kell hogy számítsonHöriTrent 2.9-es átlagról visszaesett premeccseken 2.4-re, de ma meglesz a 3.0 szerintemHöriegy sörbe, hogy nemStez
több mint 10 éve
Frankie Hammond mint kezdő WR, Ezt még ő maga se hitte soha.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
wallace üresen, de túl hosszú :-S
több mint 10 éve
ok, legalább 9 carry kell hogy számítsonTrent 2.9-es átlagról visszaesett premeccseken 2.4-re, de ma meglesz a 3.0 szerintemHöriegy sörbe, hogy nemStez
több mint 10 éve
Brees rájött h Toler felé kell passzolnia
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
lol, Toler még jól is védekezett, nincs szerencsénk, hatalmas elkapás volt
több mint 10 éve
a hosszú passzaink miatt isigaz nem az örömtől
több mint 10 éve
james kurva jó blokkol most futásnál.
több mint 10 éve
Newsome középen, betegek paganoék
több mint 10 éve
Trent 2.9-es átlagról visszaesett premeccseken 2.4-re, de ma meglesz a 3.0 szerintemHöriegy sörbe, hogy nem
több mint 10 éve
Trent 2.9-es átlagról visszaesett premeccseken 2.4-re, de ma meglesz a 3.0 szerintem
több mint 10 éve
óóó. ott volt valamelyik 'back oldalt üresen. bár hartline is dropolt egyet. simán first down-nak kellett volna lennie.
több mint 10 éve
csak ne sérüljünk, ha kérhetném, így is van épp elég rokkantunk, pedig még a szezon sem kezdődött el
több mint 10 éve
tudom, hogy ez csak a Titans, de végre tetszik a D.
több mint 10 éve
egyébként nem gondoltam volna, hogy Douglasnek ekkora respektje van a csapatnál. azt hittem ő a szerény srác Roddy és Julio mögött, DENEM
több mint 10 éve
jordan tripp pumpálgat már. na nézzük 😊
több mint 10 éve
felhívhatom a nagyimat?Davisnek mik a kilátásai a Miami secondarybe?Stezsemmi mert elcserélték hozzánk 2 éve 😀Höri