Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
harapnak a srácok 😀lolSuarez is itt van?
több mint 10 éve
harapnak a srácok 😀
több mint 10 éve
Tru nagy király, felé dobálhatsz

több mint 10 éve
szerintem még így is meglesz 😊Pedig már azt hittem megvan 😛NomacJons pihenhetne...ki fog ejteni ha így folytatja .. (N)Nomac😀lol
több mint 10 éve
László felöklelte a védőt, az azt sem tudta, hogy hol van

több mint 10 éve
Pedig már azt hittem megvan 😛Jons pihenhetne...ki fog ejteni ha így folytatja .. (N)Nomac😀lol
több mint 10 éve
Jons pihenhetne...ki fog ejteni ha így folytatja .. (N)Nomac😀
több mint 10 éve
Neki mentünk 4 re? Smithyt félidőben lecserélték!?😊Szép okos játék volt! Összezavartuk őket! 😀
több mint 10 éve
Jons pihenhetne...ki fog ejteni ha így folytatja .. (N)
több mint 10 éve
Ryan fordítStezHátat?
több mint 10 éve
Hát ezt azért talán még én is megdobtam volna.LOL Ryan xD Olyan ma , mint tegnap a névrokona Seattleben xDSixo67Szép jinx.iktriad

több mint 10 éve
LOL Ryan xD Olyan ma , mint tegnap a névrokona Seattleben xDSixo67Szép jinx.
több mint 10 éve
A D bent maradt az öltözőben, mondjuk megértem, hideg vanKampmanvagy csak trollkodnak, még nem tudom

több mint 10 éve
LOL Ryan xD Olyan ma , mint tegnap a névrokona Seattleben xD

több mint 10 éve
ha nem vág vissza Julio, akkor talán megvan a TD

több mint 10 éve
Julio lassul. 😀😀
több mint 10 éve
Mert tudta, hogy hamarosan lelép Green Baybe. Ravasz. 😀Mccarthy-val azért vigyázz, 2005-ben mint 49ers OC javasolta a HC Nolannek, hogy Rodgers helyett Smith-t draftolja 1/1-reKampmanzseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799
több mint 10 éve
rossz meccseket néztél, sosem adja el a labdát, sackelni is alig tudták ebben a szezonban, ha mást látsz a statisztikáinál, az hazugság, ő egyszerűen hibátlanő lehet, de még nincs ezen a szinten. pont a múltkor volt egy ilyen kérdés, hogy ki lesz majd Rodgers ellenfele, én is egyből rá és Wilsonra gondoltam. Sok még az INT-je és nem veszi fel sokszor a sack-et hanem eldobja, kockáztat (szvsz), persze 2-3 Colts meccset láttam csak idénbalazs799hogyne lenne, Lüke AndrásStezzseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799

több mint 10 éve
naná, tudta, hogy jön ide és magának akarta Aaront 😀Mccarthy-val azért vigyázz, 2005-ben mint 49ers OC javasolta a HC Nolannek, hogy Rodgers helyett Smith-t draftolja 1/1-reKampmanzseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799

Liverpool Fc
több mint 10 éve
- 24 pontos különbség félidőben! Mindennek vége!- Nyugi Pistike ez még simán megfordulhat!
- Komolyan!?
- Ja nem... csak ha mi vezetünk...kérem kapcsolja ki!