Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
Ricsi szerint ha nincs sack, akkor nyomás sincs

több mint 10 éve
azt a futás elleni védelmet figyeljétek! 😀shawnkaHogy micsodát ne haragudj?
több mint 10 éve
azt a futás elleni védelmet figyeljétek! 😀shawnkaMintha a Jags run Dt látnám Arian Foster ellen.
több mint 10 éve
Jó reggelt mindenki! Go Pack!Úgy látom Lacy futhat ma.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Fu de rég kezdtünk 1. futást ilyen jól, hajrá OL, hajrá Lacibalazs799Annyira meglepő volt, hogy megismételték rögtön utána.
több mint 10 éve
azt a futás elleni védelmet figyeljétek! 😀
több mint 10 éve
Fu de rég kezdtünk 1. futást ilyen jól, hajrá OL, hajrá Laci

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Go Falcons! Tegyétek szorossá!
több mint 10 éve
Randall Liu @RLiuNFL 8 p8 perccel ezelőttAaron Rodgers (107.1 in 99 starts) could go 0 of 69 w/ 69 INTs tonight & still have best passer rating in 1st 100 @NFL starts in SB era
Ez meg 😀
több mint 10 éve
otthon még azt mondanám, hogy a Falcons meglepetést okozhat, de a Lambeau-n valahogy nem látok erre esélyt

több mint 10 éve
Kulcscsont tőrés nélküli MNF-t kívánok!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Így van, szerintem sokunknál jelentett +-t a kommentár amikor elkezdtük megismerni a sportot, nálam biztos 😊továbbra is örülök, hogy megszerette velem ezt a sportot, mert aki kezdő szinten nézi annak sokat segít, és érthetően magyaráz, csak amikor már el kezd az ember konyítani hozzá akkor kezd idegőrlő lenni a sok baromság. meg mikor sanyi múltkor is elkedzte elemezni a védőfelállást pár szakszóval ricsi elkezdi, hogy kedves nézőink biztosítom önöket, hogy Sanyi nem káromkodott, isten az atyám!Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.balazs799Ott legalább olyan sportot kommentál amihez ért.Sixo67
olyankor már azért a tenyerembe temetem a fejembalazs799
A többi sporthoz képest még így is jónak mondható a színvonal. A focit hagyjuk is, mert az siralmas minden adón, de pl. a forma 1, vagy az úszás közvetítése (vízilabda, olimpia, stb. is jöhet ide) néha még a kritikán aluli szintet sem üti meg. Ahhoz képest örüljün kennek 😊
több mint 10 éve
vettem mára jégkrémet, lélekben ott vagyok a fiúkkal.
több mint 10 éve
már most felbaszott Mikey, pedigHOGY LEHET KERESZTBETETT LÁBAKKAL HIMNUSZT ÉNEKELNI?shawnkaNenlégy frusztrált még nem playt sem hívott Smith.😀Kenny
több mint 10 éve
Jó reggelt, hajrá Packers!

több mint 10 éve
HOGY LEHET KERESZTBETETT LÁBAKKAL HIMNUSZT ÉNEKELNI?shawnkaHugyoznia kellett.

több mint 10 éve
HOGY LEHET KERESZTBETETT LÁBAKKAL HIMNUSZT ÉNEKELNI?shawnkaNe légy frusztrált még nem playt sem hívott Smith.😀
több mint 10 éve
Ez nagyon +1továbbra is örülök, hogy megszerette velem ezt a sportot, mert aki kezdő szinten nézi annak sokat segít, és érthetően magyaráz, csak amikor már el kezd az ember konyítani hozzá akkor kezd idegőrlő lenni a sok baromság. meg mikor sanyi múltkor is elkedzte elemezni a védőfelállást pár szakszóval ricsi elkezdi, hogy kedves nézőink biztosítom önöket, hogy Sanyi nem káromkodott, isten az atyám!Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.balazs799Ott legalább olyan sportot kommentál amihez ért.Sixo67
olyankor már azért a tenyerembe temetem a fejembalazs799
több mint 10 éve
HOGY LEHET KERESZTBETETT LÁBAKKAL HIMNUSZT ÉNEKELNI?
több mint 10 éve
továbbra is örülök, hogy megszerette velem ezt a sportot, mert aki kezdő szinten nézi annak sokat segít, és érthetően magyaráz, csak amikor már el kezd az ember konyítani hozzá akkor kezd idegőrlő lenni a sok baromság. meg mikor sanyi múltkor is elkedzte elemezni a védőfelállást pár szakszóval ricsi elkezdi, hogy kedves nézőink biztosítom önöket, hogy Sanyi nem káromkodott, isten az atyám!Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.balazs799Ott legalább olyan sportot kommentál amihez ért.Sixo67
olyankor már azért a tenyerembe temetem a fejem

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.balazs799Ott legalább olyan sportot kommentál amihez ért.

több mint 10 éve
Üdv , Go Pack
több mint 10 éve
Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.

Liverpool Fc