Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
Sanyi kiemeli Bakhtiarit, a GB falban kb. az egyetlen, akit szinte minden játéknál ver a védője 😀Stezfel fog javulni, a fal bal oldala elég stabil. Bakh remek LT

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Sanyi kiemeli Bakhtiarit, a GB falban kb. az egyetlen, akit szinte minden játéknál ver a védője 😀

több mint 10 éve
Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?Randy_81Rodgers😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?Randy_81Elkésett

több mint 10 éve
Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?
több mint 10 éve
Tretter volt a C? vagy csak + blockolóként volt fenn?balazs799Extra volt

több mint 10 éve
Ne csak húzd meg magad, azok után ,hogy tegnap el mertél aludni a Chargers meccsen !Sixo67Csak így kerülhettem el, hogy rám kend a vereségeteket. 😛
csak irigy vagy, meg Bortles-nak még legalább 10 év kell, hogy eljusson idáigKampmanA mi ilyen kaliberű QBnk szerintem legjobb esetben még bölcsis. Rosszabb esetben még tervbe sincs véve a kedves szülök által.
több mint 10 éve
Tretter volt a C? vagy csak + blockolóként volt fenn?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
László legalább fantasyban hoz valami pontotStezIgyekszem.

több mint 10 éve
Starks volt leapon?balazs799nem. Lacy pótolta.

több mint 10 éve
László legalább fantasyban hoz valami pontot

több mint 10 éve
Starks volt leapon?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
csak irigy vagy, meg Bortles-nak még legalább 10 év kell, hogy eljusson idáigEzt most értem, nem az után jött a fault, hogy megszerezte a labdát a falcons?Sixo67Úgy tűnik már Rogersre sem lehet rálehelni büntetlenül. Hivatalosan is egy klubba került Peytonnal és AFC Tomival. 😀iktriad

több mint 10 éve
Ne csak húzd meg magad, azok után ,hogy tegnap el mertél aludni a Chargers meccsen !Ezt most értem, nem az után jött a fault, hogy megszerezte a labdát a falcons?Sixo67Úgy tűnik már Rogersre sem lehet rálehelni büntetlenül. Hivatalosan is egy klubba került Peytonnal és AFC Tomival. 😀iktriad

több mint 10 éve
Ezt most értem, nem az után jött a fault, hogy megszerezte a labdát a falcons?Sixo67Úgy tűnik már Rogersre sem lehet rálehelni büntetlenül. Hivatalosan is egy klubba került Peytonnal és AFC Tomival. 😀
több mint 10 éve
nem ertem...tudhatta a 99, hogy az ott fumble vagy mar birtokolja ott valaki?....
több mint 10 éve
Ezt most értem, nem az után jött a fault, hogy megszerezte a labdát a falcons?

több mint 10 éve
Turnover?iktriadUR-nél nem kérdés

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Turnover?
több mint 10 éve
bulaga szépen padlóra küldte ar-t

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Lowery milyen formában van mostanság?iktriadIshmaellel jo párost alkottak amig nemjott WillyMo.
Idei kukazasunk legjobbja.