Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
Vagy heremániás.Vagy civilben nagy MTK ultra.iktriadLacy nagyon eaglesmcnabbshawnkaSzar dartsban?Höri

több mint 10 éve
most miért beszélnek a Patsről?nem úgy volt, hogy Ricsi zabos lesz, ha arról kell okoskodnia, amit nem látott? 😀
azt mondta nem látta a meccset

több mint 10 éve
Vagy civilben nagy MTK ultra.Lacy nagyon eaglesmcnabbshawnkaSzar dartsban?Höri
több mint 10 éve
Hát ha szerinted eszik vagy isszák akkor még mindig előtted van xDA fater azt se tudja, hogy az internetet eszik-e vagy isszák.iktriadEz nekem most egy kicsit furcsa megnyilvánulás volt Ricsitől nevezetesen hogy olyanról amit nem láttunk a sport tv-n ne legyen szó mert nem szeret róla beszélni. wtf mindneki tudja használni az internetet,ha nem is látta ezek után megkeresi/megnézni,nem nehéz dolog.JocoAzért nem mindenki, Iktriadnak anyukája/apukája minden meccs előtt megnyitja az oldalt , hogy nyugodtan tudjon ide írogatni.Sixo67

több mint 10 éve
A fater azt se tudja, hogy az internetet eszik-e vagy isszák.Ez nekem most egy kicsit furcsa megnyilvánulás volt Ricsitől nevezetesen hogy olyanról amit nem láttunk a sport tv-n ne legyen szó mert nem szeret róla beszélni. wtf mindneki tudja használni az internetet,ha nem is látta ezek után megkeresi/megnézni,nem nehéz dolog.JocoAzért nem mindenki, Iktriadnak anyukája/apukája minden meccs előtt megnyitja az oldalt , hogy nyugodtan tudjon ide írogatni.Sixo67
több mint 10 éve
beast mode 2.0

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Lacy nagyon eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Linsley ha nem lesz pro bowler, az szégyenSteztop 10 center már most annyi a minimum

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ez nekem most egy kicsit furcsa megnyilvánulás volt Ricsitől nevezetesen hogy olyanról amit nem láttunk a sport tv-n ne legyen szó mert nem szeret róla beszélni. wtf mindneki tudja használni az internetet,ha nem is látta ezek után megkeresi/megnézni,nem nehéz dolog.JocoAzért nem mindenki, Iktriadnak anyukája/apukája minden meccs előtt megnyitja az oldalt , hogy nyugodtan tudjon ide írogatni.

több mint 10 éve
Nana Sanyi. Bortles szerintem jobban fut, mint Rodgers. 😀😀
több mint 10 éve
Linsley ha nem lesz pro bowler, az szégyen

több mint 10 éve
Ez nekem most egy kicsit furcsa megnyilvánulás volt Ricsitől nevezetesen hogy olyanról amit nem láttunk a sport tv-n ne legyen szó mert nem szeret róla beszélni. wtf mindneki tudja használni az internetet,ha nem is látta ezek után megkeresi/megnézni,nem nehéz dolog.

több mint 10 éve
hogyne lenne gyengéje az offense-nek, ott van Rodgers 😀Stezráadásul kettő
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Babineni szandekában se volt labdahoz erni. Seriteni akarta rodgerst. Jár a sárgaTehát ha szabad labda esetén kicsi a rakás van az oké, ha Mr. Rodegrs a hónap qb-je ott van akkor már elkésik minden világos. 😊Randy_81Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?Randy_81ElkésettHöri

több mint 10 éve
hogyne lenne gyengéje az offense-nek, ott van Rodgers 😀

több mint 10 éve
Azért sanyi is belehibázik néha 😀 Starks azért gyorsabb mint Lacy

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ez a Discount Doublecheck szabály.Tehát ha szabad labda esetén kicsi a rakás van az oké, ha Mr. Rodegrs a hónap qb-je ott van akkor már elkésik minden világos. 😊Randy_81Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?Randy_81ElkésettHöri
több mint 10 éve
Tehát ha szabad labda esetén kicsi a rakás van az oké, ha Mr. Rodegrs a hónap qb-je ott van akkor már elkésik minden világos. 😊Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?Randy_81ElkésettHöri
több mint 10 éve
mirol kesett el? szabad volt a labda? egyertelmuen?Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?Randy_81ElkésettHöri
a sipszot nem hallottam, lehet volt...
több mint 10 éve
na, eddig voltunk játékban. ez ellen az O ellen csak úgy van esélyünk ha minden driveból TD-t csinálunk kb.
több mint 10 éve
Sanyi kiemeli Bakhtiarit, a GB falban kb. az egyetlen, akit szinte minden játéknál ver a védője 😀StezMárknak volt egyszer egy olyan beszólása, hogy "Mccarthy nagyon érzi, hogy mikor kell challenge-t kérni"