Houston Texans - Buffalo Bills
14 napja
Na jo, ilyet se lattam meg, hogy a fobiro seruljon le
14 napja
Komoly csapat lehet ez a Texans jovore, ha osszeraknak vegre egy tamadofalathát kb annyi híja van. Mindenhol máshol megvannak. Lejáró szerződésekkel nem vagyok tisztában.
casaubon
14 napja
Fuh, de jó h tulvagyunk a texans meccsen 😀
14 napja
Komoly csapat lehet ez a Texans jovore, ha osszeraknak vegre egy tamadofalat
14 napja
meg a lassított felvételen is az jött le nekem, hogy az a kar tovább hajlott, mint ami egészséges. Nyilván nem annyira, mintha Vecna törte volna el, de én is azt mondom, hogy az tört.Milano lehet, eltorte Bernard karjat…Meglepnék lepve ha az nem tört volna el...a szög nagyon szar volt.
casaubon
Nomac
14 napja
Milano lehet, eltorte Bernard karjat…
14 napja
bazz, majdnem én is felvettem az egyik ligábanNem sokáig tartott az öröm Texans oldalon.Ez azert volt, mert Davis az ellenfelemnel volt fantasyban es tul szep lett volna ha 0 pontos estet hoz.
shagi0206
Cruyffista

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
Na hali ez egy jó meccs 🙂
14 napja
Ez a Bills nem nyer az idei szezonban SB-t.
14 napja
Mixon iden mar biztos nem is fog jatszani. Gondolom, Dell se.Valahogy nincs meg az osszhang ma HigginsszelNicot leszamitva az egesz Texans skill player szemelyzet telitett betli iden, talan meg Kirk es Schultz tesz hozza elegseges szintet. Tank Dell és Mixon nagyon kene vissza, csak mindkettonek karrier ending tipusu serulese lehet...
casaubon
Cruyffista
14 napja
Nem sokáig tartott az öröm Texans oldalon.
14 napja
Valahogy nincs meg az osszhang ma HigginsszelNicot leszamitva az egesz Texans skill player szemelyzet telitett betli iden, talan meg Kirk es Schultz tesz hozza elegseges szintet. Tank Dell és Mixon nagyon kene vissza, csak mindkettonek karrier ending tipusu serulese lehet...
casaubon
14 napja
Pont jokor irtak ki, mennyi interceptionje van a Texans D-nek
14 napja
nem voltam pontos, mert a 23-as drafton a hátracserével a 12. picket kaptuk meg, csak felcseréltünk az 1/6-ra Johnsonért. Kicsit zavaros már így 2 év távlatából. VIszont azért az 1/12-ért, amiről felcseréltünk, a Lions ott kihúzta GIbbst 😀Hat igen, ezek alapjan eleg egyertelmu, ki nyert azzal a cserevelParis Johnson lett az az évi 1. körös hátracseréből, az az évi 2. körben is hátrébb mozogtunk a 33. helyről (amit szintén a csere részeként kaptunk), abból BJ Ojulari lett (BUST). A tavalyi drafton meg Darius Robinson lett húzva még a cseréből, aki megint csak nem úgy tűnik, hogy megérte.Andersont látva mindig eszembe fog jutni, hogy mekkora dealnek gondoltam azt a Texans-Cardinals cserét. De utólag határozottan kijelenthető, hogy annyira nem jártunk jól azzal a cserével. A Texans nyert azon.Kit hoztatok ti vegül azzal az elso körrel?
shagi0206
Toto21
shagi0206
casaubon
14 napja
Valahogy nincs meg az osszhang ma Higginsszel
14 napja
Hat igen, ezek alapjan eleg egyertelmu, ki nyert azzal a cserevelParis Johnson lett az az évi 1. körös hátracseréből, az az évi 2. körben is hátrébb mozogtunk a 33. helyről (amit szintén a csere részeként kaptunk), abból BJ Ojulari lett (BUST). A tavalyi drafton meg Darius Robinson lett húzva még a cseréből, aki megint csak nem úgy tűnik, hogy megérte.Andersont látva mindig eszembe fog jutni, hogy mekkora dealnek gondoltam azt a Texans-Cardinals cserét. De utólag határozottan kijelenthető, hogy annyira nem jártunk jól azzal a cserével. A Texans nyert azon.Kit hoztatok ti vegül azzal az elso körrel?
shagi0206
Toto21
shagi0206
14 napja
Paris Johnson lett az az évi 1. körös hátracseréből, az az évi 2. körben is hátrébb mozogtunk a 33. helyről (amit szintén a csere részeként kaptunk), abból BJ Ojulari lett (BUST). A tavalyi drafton meg Darius Robinson lett húzva még a cseréből, aki megint csak nem úgy tűnik, hogy megérte.Andersont látva mindig eszembe fog jutni, hogy mekkora dealnek gondoltam azt a Texans-Cardinals cserét. De utólag határozottan kijelenthető, hogy annyira nem jártunk jól azzal a cserével. A Texans nyert azon.Kit hoztatok ti vegül azzal az elso körrel?
shagi0206
Toto21
14 napja
Andersont látva mindig eszembe fog jutni, hogy mekkora dealnek gondoltam azt a Texans-Cardinals cserét. De utólag határozottan kijelenthető, hogy annyira nem jártunk jól azzal a cserével. A Texans nyert azon.Kit hoztatok ti vegül azzal az elso körrel?
shagi0206
14 napja
Andersont látva mindig eszembe fog jutni, hogy mekkora dealnek gondoltam azt a Texans-Cardinals cserét. De utólag határozottan kijelenthető, hogy annyira nem jártunk jól azzal a cserével. A Texans nyert azon.
14 napja
Az mar punt!
14 napja
Higgins elfelejtette, hogy nem az egyetemen van, későn jutott eszébe, hogy le kéne tenni a másik lábát is.
14 napja
az a szezonjuk vége lenneTehát Allen-ek kb minden meccsen 6 TD-t kell majd dobnia, hogy legyen esélyük nyerni. Nagyon gyenge a Bills Dfőleg ha megsérül. Nélküle ez a csapat megy le a wc-n
Toto21
shagi0206
14 napja
Szerencséje volt Allennek hogy ez nem lett csuklótörés
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!