Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
ekkora amatőröket 😀
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
McAfee Hall of FAME MOST! MOST!
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
ervinator
1 700
Az szép volt! 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
shady
1 820
Pat imádlak 😀
több mint 10 éve
McAfee a király. Mi meg a 3. körben draftoltuk Angert...
több mint 10 éve
LOL, két meccsen másodszor 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
az igen 😀😀😀D
több mint 10 éve
Nem igaz, a közeli Jézus parkban is remek a hangulat. Minden délután van keresztre feszítés is! (Komolyan)Orlandóban maximum a Disneylandben van hangulat vicces fiúbaggiohataztan. A HANGULAT MINDENERT KARPOTOL.MMMSSír a labda a Byu-nál és a ucf-nél isbaggiomivan ma sztrajkolnak az ncaaben ?MMMSTnf-nél és mnf-nél nem. Amúgy miről szólna a hype, ha nem az 1/1-ről? Lehet speciális cbs-es draft-különkiadás lesz a meccsbőlbaggioElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀bobi0092
több mint 10 éve
ozibozi
17 135
novelején azért a pihi után csak elkapunk otthon pár kis 'csírát...' 😊
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Luck 132 yardra a 10000től.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Most kell lefújni.bobi0092mikor jól formában vagyunk? #játszikacsapat
több mint 10 éve
hatalmas bidwar lehetett h elnyerd a lehetoseget ... XDmikor kiderült, hogy mnden TNF adásba kerül, ezzel kezdtem, hogy ez nekem kell 😀HöriJárd ki, hogy te közvetítsd! Mondjuk Sanyiék, nem hiszem, hogy törik majd magukat, hogy ők legyenek a color analyst...iktriadElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadén már alig váromHöri
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Orlandóban maximum a Disneylandben van hangulat vicces fiúhataztan. A HANGULAT MINDENERT KARPOTOL.MMMSSír a labda a Byu-nál és a ucf-nél isbaggiomivan ma sztrajkolnak az ncaaben ?MMMSTnf-nél és mnf-nél nem. Amúgy miről szólna a hype, ha nem az 1/1-ről? Lehet speciális cbs-es draft-különkiadás lesz a meccsbőlbaggioElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀bobi0092
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sír a labda a Byu-nál és a ucf-nél isbaggioPedig azt írták/mondták a szezon előtt, hogy meg sem érzi majd a UCF a Bortles/Storm páros távozását...
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Most kell lefújni.
több mint 10 éve
JJ Watt > JJ Worton?Sír a labda a Byu-nál és a ucf-nél isbaggiomivan ma sztrajkolnak az ncaaben ?MMMSTnf-nél és mnf-nél nem. Amúgy miről szólna a hype, ha nem az 1/1-ről? Lehet speciális cbs-es draft-különkiadás lesz a meccsbőlbaggioElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀bobi0092
több mint 10 éve
hataztan. A HANGULAT MINDENERT KARPOTOL.Sír a labda a Byu-nál és a ucf-nél isbaggiomivan ma sztrajkolnak az ncaaben ?MMMSTnf-nél és mnf-nél nem. Amúgy miről szólna a hype, ha nem az 1/1-ről? Lehet speciális cbs-es draft-különkiadás lesz a meccsbőlbaggioElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀bobi0092
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Sír a labda a Byu-nál és a ucf-nél ismivan ma sztrajkolnak az ncaaben ?MMMSTnf-nél és mnf-nél nem. Amúgy miről szólna a hype, ha nem az 1/1-ről? Lehet speciális cbs-es draft-különkiadás lesz a meccsbőlbaggioElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀bobi0092
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az összes valamirevaló mormon már kidőlt a BYUban.mivan ma sztrajkolnak az ncaaben ?MMMSTnf-nél és mnf-nél nem. Amúgy miről szólna a hype, ha nem az 1/1-ről? Lehet speciális cbs-es draft-különkiadás lesz a meccsbőlbaggioElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀bobi0092
több mint 10 éve
mikor kiderült, hogy mnden TNF adásba kerül, ezzel kezdtem, hogy ez nekem kell 😀Járd ki, hogy te közvetítsd! Mondjuk Sanyiék, nem hiszem, hogy törik majd magukat, hogy ők legyenek a color analyst...iktriadElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadén már alig váromHöri