Houston Texans - Indianapolis Colts
22 napja
Jóéjt mindenkinek és szebb holnapot! (Fire Ballard!)
22 napja
Ez így a végére kellett.
22 napja
jött a spread

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
Ez az utolsó play pont illett sajnos az idei Colts szezon lezárására.
22 napja
Adnam, de onnan nem, ahova jott a labda, szvsz ez sansztalan volt. De mindegy egyebkent, nyilvan nem szamit mar.Dulinnak senki sem szolt, hogy ne hordja vissza.Jó visszahordasai voltak egész évben sztem érthető h elindult
Stez
darwinbanaz
22 napja
jött a hendi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
22 napja
Köszöntem Colts az idei évet, egy élmény volt
22 napja
pufifánk TDimádom hogy ilyenkor TD-re mennek és nem fekszenek le XD
22 napja
xd
22 napja
Amugy adom Steichent, van toke, hogy 4&4-re nem ment ra, es a liga legturhabb vedelmenek kezebe adta a dontest, aminek raadasul nem td-t nem szabad engednie, hanem az ellenfelnek kb 30 yardot kell csak haladnia. 😃Ugyan már, csak tekintettel van rád és ki akarja rugatni Ballardot. 😊
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
22 napja
Dulinnak senki sem szolt, hogy ne hordja vissza.Jó visszahordasai voltak egész évben sztem érthető h elindult
Stez
22 napja
Dulinnak senki sem szolt, hogy ne hordja vissza.Idiota... NIncs kérdés...
Stez
22 napja
Dulinnak senki sem szolt, hogy ne hordja vissza.
22 napja
Don't blame it on the sunshineDon't blame it on the moonlight
Don't blame it on the good times
Blame it on the boogie
22 napja
KáImi nagy nehezen bevarrta.
22 napja
Semmi, nem lattuk jonni, hogy a Colts defense harom play alatt enged 45 yardot 🤣Amugy adom Steichent, van toke, hogy 4&4-re nem ment ra, es a liga legturhabb vedelmenek kezebe adta a dontest, aminek raadasul nem td-t nem szabad engednie, hanem az ellenfelnek kb 30 yardot kell csak haladnia. 😃Mi gond lehetne
Stez
LanceVance
22 napja
Amugy adom Steichent, van toke, hogy 4&4-re nem ment ra, es a liga legturhabb vedelmenek kezebe adta a dontest, aminek raadasul nem td-t nem szabad engednie, hanem az ellenfelnek kb 30 yardot kell csak haladnia. 😃Mi gond lehetne
Stez
22 napja
Amugy adom Steichent, van toke, hogy 4&4-re nem ment ra, es a liga legturhabb vedelmenek kezebe adta a dontest, aminek raadasul nem td-t nem szabad engednie, hanem az ellenfelnek kb 30 yardot kell csak haladnia. 😃
22 napja
Uf Gec full feláll a DL és az LBk futásra és így is 4yt engedünk
22 napja
Jön az első texans turnover?Arrol hires az idei vedelmunk xd
Stev85
22 napja
Wattnak adjanak már 1 sapkát vagy kössék le a kezét mert counter kéne hányszor turja a haját xDDDD
22 napja
3. negyed ben érkeztem meg, ha azt mondom nem számitottam ilyen jó teljesítményre tőle nem kamuzok.Miért most szépen haladtok. Csak át kellett kapcsolnom. Amúgy Go Colts!!!Szor dmég a Sót, ezaz!!! 😛Én értem Taylor is szar de az O line unk mi a mocskos nénikéjét csinál???Backupok ellen 🤣
Stev85
Stez
Stev85
iktriad