Houston Texans - Indianapolis Colts
2 napja
Mi szól mellette? A középszer?Szerintem meg nincs. Illetve a marad iranyaba billen a merleg, gondolom, de azert nem annyira hatarozottan, es valami gaz meccs meg adhat olyan negativ flow-t Carlie neninel, hogy odabsszon.Az a baj, hogy a Szoszert kuldott elso kor gyengulese miatt drukkolok a w-nek, de amiatt kifejezetten nem, hogy egy 8-2-es rajt utan 8-9-es zaras utan hatha kibasszak a picsaba Ballardot.Szerintem ez már el van döntve, nem ez a meccs fog változtatni rajta
Stez
darwinbanaz
Stez
2 napja
Szerintem meg nincs. Illetve a marad iranyaba billen a merleg, gondolom, de azert nem annyira hatarozottan, es valami gaz meccs meg adhat olyan negativ flow-t Carlie neninel, hogy odabsszon.Az a baj, hogy a Szoszert kuldott elso kor gyengulese miatt drukkolok a w-nek, de amiatt kifejezetten nem, hogy egy 8-2-es rajt utan 8-9-es zaras utan hatha kibasszak a picsaba Ballardot.Szerintem ez már el van döntve, nem ez a meccs fog változtatni rajta
Stez
darwinbanaz
2 napja
Ha Carlie annyira megfontolt CEO mint amilyennek előadta magát egész évben, akkor ezt már eldöntötteAz a baj, hogy a Szoszert kuldott elso kor gyengulese miatt drukkolok a w-nek, de amiatt kifejezetten nem, hogy egy 8-2-es rajt utan 8-9-es zaras utan hatha kibasszak a picsaba Ballardot.Szerintem ez már el van döntve, nem ez a meccs fog változtatni rajta
Stez
darwinbanaz
2 napja
Az a baj, hogy a Szoszert kuldott elso kor gyengulese miatt drukkolok a w-nek, de amiatt kifejezetten nem, hogy egy 8-2-es rajt utan 8-9-es zaras utan hatha kibasszak a picsaba Ballardot.Szerintem ez már el van döntve, nem ez a meccs fog változtatni rajta
Stez
2 napja
Esküszöm, ha Caley elsőre nem futást hívna megnyílna alatta a föld és elnyelné...
2 napja
MéRnEmLeOnArDkEzDeTtArIvErShElYeTt
2 napja
Riley keze elsült.
2 napja
Mi vaaaaaaan
2 napja
Induljon a (roncs) derbi
2 napja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."