Houston Texans - Indianapolis Colts
3 napja
Jóéjt mindenkinek és szebb holnapot! (Fire Ballard!)
3 napja
Ez így a végére kellett.
3 napja
jött a spread

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
Ez az utolsó play pont illett sajnos az idei Colts szezon lezárására.
3 napja
Adnam, de onnan nem, ahova jott a labda, szvsz ez sansztalan volt. De mindegy egyebkent, nyilvan nem szamit mar.Dulinnak senki sem szolt, hogy ne hordja vissza.Jó visszahordasai voltak egész évben sztem érthető h elindult
Stez
darwinbanaz
3 napja
jött a hendi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 napja
Köszöntem Colts az idei évet, egy élmény volt
3 napja
pufifánk TDimádom hogy ilyenkor TD-re mennek és nem fekszenek le XD
3 napja
xd
3 napja
Amugy adom Steichent, van toke, hogy 4&4-re nem ment ra, es a liga legturhabb vedelmenek kezebe adta a dontest, aminek raadasul nem td-t nem szabad engednie, hanem az ellenfelnek kb 30 yardot kell csak haladnia. 😃Ugyan már, csak tekintettel van rád és ki akarja rugatni Ballardot. 😊
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
Dulinnak senki sem szolt, hogy ne hordja vissza.Jó visszahordasai voltak egész évben sztem érthető h elindult
Stez
3 napja
Dulinnak senki sem szolt, hogy ne hordja vissza.Idiota... NIncs kérdés...
Stez
3 napja
Dulinnak senki sem szolt, hogy ne hordja vissza.
3 napja
Don't blame it on the sunshineDon't blame it on the moonlight
Don't blame it on the good times
Blame it on the boogie
3 napja
KáImi nagy nehezen bevarrta.
3 napja
Semmi, nem lattuk jonni, hogy a Colts defense harom play alatt enged 45 yardot 🤣Amugy adom Steichent, van toke, hogy 4&4-re nem ment ra, es a liga legturhabb vedelmenek kezebe adta a dontest, aminek raadasul nem td-t nem szabad engednie, hanem az ellenfelnek kb 30 yardot kell csak haladnia. 😃Mi gond lehetne
Stez
LanceVance
3 napja
Amugy adom Steichent, van toke, hogy 4&4-re nem ment ra, es a liga legturhabb vedelmenek kezebe adta a dontest, aminek raadasul nem td-t nem szabad engednie, hanem az ellenfelnek kb 30 yardot kell csak haladnia. 😃Mi gond lehetne
Stez
3 napja
Amugy adom Steichent, van toke, hogy 4&4-re nem ment ra, es a liga legturhabb vedelmenek kezebe adta a dontest, aminek raadasul nem td-t nem szabad engednie, hanem az ellenfelnek kb 30 yardot kell csak haladnia. 😃
3 napja
Uf Gec full feláll a DL és az LBk futásra és így is 4yt engedünk
3 napja
Jön az első texans turnover?Arrol hires az idei vedelmunk xd
Stev85
3 napja
Wattnak adjanak már 1 sapkát vagy kössék le a kezét mert counter kéne hányszor turja a haját xDDDD
3 napja
3. negyed ben érkeztem meg, ha azt mondom nem számitottam ilyen jó teljesítményre tőle nem kamuzok.Miért most szépen haladtok. Csak át kellett kapcsolnom. Amúgy Go Colts!!!Szor dmég a Sót, ezaz!!! 😛Én értem Taylor is szar de az O line unk mi a mocskos nénikéjét csinál???Backupok ellen 🤣
Stev85
Stez
Stev85
iktriad