Houston Texans - Indianapolis Colts
2 napja
Persze azert jo volna latni olyan vedelem ellen, ami odateszi magat, de amugy elsore biztato, csak hat egy sormeccsen, szegenyt igy nem fogjak sokan komolyan venni.Hatodik körös, 2 TD első kezdő meccsén. Megvan az új Tom Brady.Arany zakót bekészíteni
peterk2005 udvari bolond
darwinbanaz
2 napja
nem a legerősebb, de egy texans ellen azért még így is belefér 🤗Most miért vagy ilyen?😃 azt írtam tetszik a játék. Btw a Colts kétszer volt PO-ban az elmúlt 10 évben, nem a legerősebb így rájátszással roastolni.Tetszik ez az öröm játék a Coltstól. Ennyi jár nekik a rájátszás más pálya 😃nagy szavak ezek egy olyan csapat szurkolójától, amelyiknek a wildcard kör számít superbowlnak xd
Nemes samu09
fake.id
Nemes samu09
2 napja
Hatodik körös, 2 TD első kezdő meccsén. Megvan az új Tom Brady.Arany zakót bekészíteni
peterk2005 udvari bolond
2 napja
Hatodik körös, 2 TD első kezdő meccsén. Megvan az új Tom Brady.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 napja
AR5 mehet valami 3. Korert valahova
2 napja
Most miért vagy ilyen?😃 azt írtam tetszik a játék. Btw a Colts kétszer volt PO-ban az elmúlt 10 évben, nem a legerősebb így rájátszással roastolni.Tetszik ez az öröm játék a Coltstól. Ennyi jár nekik a rájátszás más pálya 😃nagy szavak ezek egy olyan csapat szurkolójától, amelyiknek a wildcard kör számít superbowlnak xd
Nemes samu09
fake.id
2 napja
Amugy en Riverst el tudnam kepzelni oc-kent nalunk.Én bárkit aki fentre beülne és sokat Maddenezett életében.
Stez
Tele van a játék olyan hívásokkal amiket én pl hiányoltam idén de simán el tudtam volna képzelni.
2 napja
Amugy en Riverst el tudnam kepzelni oc-kent nalunk.
2 napja
Tartogassatok egy adag arcoskodást a második félidőre is, amikorra a Jags lezárja a Titans meccset, itt lemennek a Texans kezdők is, aztán eldönthetjük, hogy melyik csere csapat nyom nagyobb öröm játékot. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 napja
győztes mérleggel és zebrahátszéllel bárkinek megy :p8-2 után szerintem nem kell az arcoskodás.Tetszik ez az öröm játék a Coltstól. Ennyi jár nekik a rájátszás más pálya 😃nagy szavak ezek egy olyan csapat szurkolójától, amelyiknek a wildcard kör számít superbowlnak xd
Nemes samu09
fake.id
LanceVance
2 napja
8-2 után szerintem nem kell az arcoskodás.Tetszik ez az öröm játék a Coltstól. Ennyi jár nekik a rájátszás más pálya 😃nagy szavak ezek egy olyan csapat szurkolójától, amelyiknek a wildcard kör számít superbowlnak xd
Nemes samu09
fake.id
2 napja
Tetszik ez az öröm játék a Coltstól. Ennyi jár nekik a rájátszás más pálya 😃nagy szavak ezek egy olyan csapat szurkolójától, amelyiknek a wildcard kör számít superbowlnak xd
Nemes samu09
2 napja
reméljük jövőre! + Hátha kicsit több ideje lesz stroudnakJayden!Nem is értem miért nem használtuk többet idén :/
eaglesmcnabb
LanceVance
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Jayden!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Ha egy ilyen 18. heti meccs dönti el, hogy kirúgja-e vagy sem, akkor nem sok jót jósolok a franchise-nak. Úgyhogy remélem már eldöntötte, hogy mit csinál.Szerintem meg nincs. Illetve a marad iranyaba billen a merleg, gondolom, de azert nem annyira hatarozottan, es valami gaz meccs meg adhat olyan negativ flow-t Carlie neninel, hogy odabsszon.Az a baj, hogy a Szoszert kuldott elso kor gyengulese miatt drukkolok a w-nek, de amiatt kifejezetten nem, hogy egy 8-2-es rajt utan 8-9-es zaras utan hatha kibasszak a picsaba Ballardot.Szerintem ez már el van döntve, nem ez a meccs fog változtatni rajta
Stez
darwinbanaz
Stez

2 napja
Hallod ezek eddig hol voltak? 😀 csak most kezdjuk el élvezni a játékot?Vagy csak amig barmi tet volt, nem mertuk ezeket meghuzni, most meg mar ugyis tok mindegy.
darwinbanaz
2 napja
Nekem semmi. De Carlie mutogathat a seruleskre, a balszerencsere es arra is igazabol, hogy ez az elso eve, nem akar egybol takaritani, mert biztato volt a kezdes, illetve Ballardnak egy evig van meg szerzodese, es kap egy utolso eselyt. Ami nekunk utolso utani-utani, de Carlie most jott, neki talan nem az ezaltal. De en remelem, hogy igazad lesz es repul.Mi szól mellette? A középszer?Szerintem meg nincs. Illetve a marad iranyaba billen a merleg, gondolom, de azert nem annyira hatarozottan, es valami gaz meccs meg adhat olyan negativ flow-t Carlie neninel, hogy odabsszon.Az a baj, hogy a Szoszert kuldott elso kor gyengulese miatt drukkolok a w-nek, de amiatt kifejezetten nem, hogy egy 8-2-es rajt utan 8-9-es zaras utan hatha kibasszak a picsaba Ballardot.Szerintem ez már el van döntve, nem ez a meccs fog változtatni rajta
Stez
darwinbanaz
Stez
darwinbanaz
2 napja
MPJ mit kapott 😀😀
2 napja
Tetszik ez az öröm játék a Coltstól. Ennyi jár nekik a rájátszás más pálya 😃
2 napja
Hallod ezek eddig hol voltak? 😀 csak most kezdjuk el élvezni a játékot?