Houston Texans - Indianapolis Colts

2 napja
Stez SMU Mustangs 47 004 — Whoops, looks like something went wrong.
Én értem Taylor is szar de az O line unk mi a mocskos nénikéjét csinál???
Stev85
Backupok ellen 🤣
Stez
Szor dmég a Sót, ezaz!!! 😛
Stev85
Egyebkent JT tulsagosan turelmes stilusa azert sok falnak nem izlik annyira, ez a cserekkel tele ol is erezhetoen nem kepes idot adni neki. Ilyenkor kell egy elusive back, aki csak villamgyorsan bevag az elso lyukon es nem var ki.

2 napja
darwinbanaz Indianapolis Colts Hawaii Rainbow Warriors 366
Stev85
Backupok ellen 🤣
Stez
De nem is az h backupok ellen, hanem h olyan elváltások vannak h érintetlenül jönnek az emberek
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 011 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Stev85
Backupok ellen 🤣
Stez
Szor dmég a Sót, ezaz!!! 😛
Stev85
Miért most szépen haladtok. Csak át kellett kapcsolnom. Amúgy Go Colts!!!
2 napja
Stev85 Indianapolis Colts 4 710 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
A kis srác nincs beszarva
Stev85
Lehet kezdő QB is Indyben jövőre.
iktriad
Jól van mázlista csapat szurkolója, nem jinxelik el a szezonunk esélyetek sincs. Kappa xD

2 napja
Stev85
Backupok ellen 🤣
Stez
Szord még a Sót, ezaz!!! 😛

Szerkesztette: Stev85

2 napja
Stev85
Backupok ellen 🤣

2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 011 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Stev85
Lehet kezdő QB is Indyben jövőre.
2 napja

2 napja

2 napja
Istenem ez az OL munka… remelem visszakéri JT a kis erdőjárókat
2 napja
Rivers maradhatna valami kamu edzőnek mint anno Mathis “passrushért felelős munkatárs”
darwinbanaz
Irtam, hogy en siman adnam, ha oc lenne nalunk. Nala tobbet nemigen tudna szerintem segiteni senki sem az iranyitoknak. QB coachnak nem hiszem, hogy otthagyna a jelenlegi hc allasat, koordinatori lehetosegert talan.
Stez
Jó kérdés h jó lenne e OCnak, nem feltétlen ugyanaz mint a pályán karmesterkedni, de egyáltalán nem lehetetlen h ebben is jó lenne, és kellene is egy ilyen karakter az edzőink közé. Egy QB coachként is biztos h rengeteget tudna hozzátenni.
darwinbanaz
Mintha olvastam volna, hogy o hivja a jatekokat a csapatanal. Nyilvan mas szint, de egy gondolatsort megerne. Azert egy dolog ez a playcalling dolog, megint egy masik, hogy mennyit tudna segiteni egy iranyitonak, es egy harmadik, hogy a mentalitasa es vezeregyenisege mennyire atragad masokra.

2 napja
 www.facebook.com/share/r/1CyfuspXXa/?mibextid=wwXIfr
Farky
Szerintem itt megette volna a sporit ha kiállitja.

2 napja
Farky Indianapolis Colts 8 499 — ℧
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/608412068_1670898680556097_8248893059102702667_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=bRzmsm8sjQ0Q7kNvwEnfE3A&_nc_oc=Adki3EpT66LdW_BVLWIlUHPH5LxXSE8Rsvek_YNqBRYnDXP22BVkrN6knX5iGbg9goQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=l0gQmDAK9eR3cjar9dNfXw&oh=00_AfrlohqoPS_NlfGHsiAwUwlpciv2ogpUFZxwJPlaSB36Xw&oe=69608FBF
64K views · 1.4K reactions | couldn't leave him hanging lol | NFL
couldn't leave him hanging lol

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
2 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 463 — The only discipline that lasts, is self discipline
Rivers maradhatna valami kamu edzőnek mint anno Mathis “passrushért felelős munkatárs”
darwinbanaz
Irtam, hogy en siman adnam, ha oc lenne nalunk. Nala tobbet nemigen tudna szerintem segiteni senki sem az iranyitoknak. QB coachnak nem hiszem, hogy otthagyna a jelenlegi hc allasat, koordinatori lehetosegert talan.
Stez
Jó kérdés h jó lenne e OCnak, nem feltétlen ugyanaz mint a pályán karmesterkedni, de egyáltalán nem lehetetlen h ebben is jó lenne, és kellene is egy ilyen karakter az edzőink közé. Egy QB coachként is biztos h rengeteget tudna hozzátenni.
darwinbanaz
Hát azért azt high school után nem egyből az NFL-ben kell azért kipróbálni, hogy jó-e. Lenyom 1-2 évet, kipróbálja magát és ha megy, esetleg utána.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 napja
Gyerekek ez h JT ilyen 1 yardokat fut szánalom^3
2 napja
darwinbanaz
Stez
2 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 721
Alijah Huzzie? Érdekes nevek kerülnek elő nálunk

2 napja
darwinbanaz

2 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Ez mi a faszom volt...

2 napja
Leonard ez mi a faszom passz volt 😀
2 napja
2 napja
Jo flag volt. 🤣
Stez
Amit írtál a Chargers topikba múlt héten, ugye.
szaba
Az qr fel, ahogy egybol bevedik egymast, lasd Steratoret. A csavo szerintem meg sosem mondott semmit sem, amivel a biroi donteseket kritizalja, kozben fordulonkent atlagosan ket-harom meccset elvezetnek a zebrak. 😃
Stez
Hát ja. Egy szóval nem említi, hogy ez egy judgement call, a zebra dönti el, hogy a contact mit ér. Elengedi teljesen, figyelmezteti vagy egyből kizárja.
peterk2005 udvari bolond
NEm teszem fel azt a kérdést hogy ha a kitesizet spori megy neki Pierce karjának zászló sem lett volna. Max egy ejnye bejnye... Nah mind1..

2 napja
Amugy imadom, ahogy Steratore egybol bevedi allandoan a zebrak gyokersegeit. Nyomja, hogy nem erhetnek a sporihoz, amikor meccsenkent kb ket hasonlo van flag nelkul, nem beszelve arrol, hogy Pierce nem ert hozza, csak majdnem.
Stez
a lassításon látszotta kontakt, de Pierce állt széttárt karral, a spori lépett előre.
uatu
Igen, es ilyen kontakt meg meccsenkent van ot. De olyan is ketto-harom, hogy a jatekos szant szandekkal hozzaer a zebrakhoz.

2 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 463 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jo flag volt. 🤣
Stez
Amit írtál a Chargers topikba múlt héten, ugye.
szaba
Az qr fel, ahogy egybol bevedik egymast, lasd Steratoret. A csavo szerintem meg sosem mondott semmit sem, amivel a biroi donteseket kritizalja, kozben fordulonkent atlagosan ket-harom meccset elvezetnek a zebrak. 😃
Stez
Hát ja. Egy szóval nem említi, hogy ez egy judgement call, a zebra dönti el, hogy a contact mit ér. Elengedi teljesen, figyelmezteti vagy egyből kizárja.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)