Houston Texans - Indianapolis Colts
2 napja
Egyebkent JT tulsagosan turelmes stilusa azert sok falnak nem izlik annyira, ez a cserekkel tele ol is erezhetoen nem kepes idot adni neki. Ilyenkor kell egy elusive back, aki csak villamgyorsan bevag az elso lyukon es nem var ki.Szor dmég a Sót, ezaz!!! 😛Én értem Taylor is szar de az O line unk mi a mocskos nénikéjét csinál???Backupok ellen 🤣
Stev85
Stez
Stev85
2 napja
De nem is az h backupok ellen, hanem h olyan elváltások vannak h érintetlenül jönnek az emberekÉn értem Taylor is szar de az O line unk mi a mocskos nénikéjét csinál???Backupok ellen 🤣
Stev85
Stez
2 napja
Miért most szépen haladtok. Csak át kellett kapcsolnom. Amúgy Go Colts!!!Szor dmég a Sót, ezaz!!! 😛Én értem Taylor is szar de az O line unk mi a mocskos nénikéjét csinál???Backupok ellen 🤣
Stev85
Stez
Stev85
2 napja
Jól van mázlista csapat szurkolója, nem jinxelik el a szezonunk esélyetek sincs. Kappa xDA kis srác nincs beszarvaLehet kezdő QB is Indyben jövőre.
Stev85
iktriad
2 napja
Én értem Taylor is szar de az O line unk mi a mocskos nénikéjét csinál???Backupok ellen 🤣
Stev85
2 napja
A kis srác nincs beszarvaLehet kezdő QB is Indyben jövőre.
Stev85
2 napja
Én értem Taylor is szar de az O line unk mi a mocskos nénikéjét csinál???
2 napja
Istenem ez az OL munka… remelem visszakéri JT a kis erdőjárókat
2 napja
Mintha olvastam volna, hogy o hivja a jatekokat a csapatanal. Nyilvan mas szint, de egy gondolatsort megerne. Azert egy dolog ez a playcalling dolog, megint egy masik, hogy mennyit tudna segiteni egy iranyitonak, es egy harmadik, hogy a mentalitasa es vezeregyenisege mennyire atragad masokra.Jó kérdés h jó lenne e OCnak, nem feltétlen ugyanaz mint a pályán karmesterkedni, de egyáltalán nem lehetetlen h ebben is jó lenne, és kellene is egy ilyen karakter az edzőink közé. Egy QB coachként is biztos h rengeteget tudna hozzátenni.Rivers maradhatna valami kamu edzőnek mint anno Mathis “passrushért felelős munkatárs”Irtam, hogy en siman adnam, ha oc lenne nalunk. Nala tobbet nemigen tudna szerintem segiteni senki sem az iranyitoknak. QB coachnak nem hiszem, hogy otthagyna a jelenlegi hc allasat, koordinatori lehetosegert talan.
darwinbanaz
Stez
darwinbanaz
2 napja
www.facebook.com/share/r/1CyfuspXXa/?mibextid=wwXIfrSzerintem itt megette volna a sporit ha kiállitja.
Farky
2 napja
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
2 napja
Hát azért azt high school után nem egyből az NFL-ben kell azért kipróbálni, hogy jó-e. Lenyom 1-2 évet, kipróbálja magát és ha megy, esetleg utána.Jó kérdés h jó lenne e OCnak, nem feltétlen ugyanaz mint a pályán karmesterkedni, de egyáltalán nem lehetetlen h ebben is jó lenne, és kellene is egy ilyen karakter az edzőink közé. Egy QB coachként is biztos h rengeteget tudna hozzátenni.Rivers maradhatna valami kamu edzőnek mint anno Mathis “passrushért felelős munkatárs”Irtam, hogy en siman adnam, ha oc lenne nalunk. Nala tobbet nemigen tudna szerintem segiteni senki sem az iranyitoknak. QB coachnak nem hiszem, hogy otthagyna a jelenlegi hc allasat, koordinatori lehetosegert talan.
darwinbanaz
Stez
darwinbanaz

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 napja
Gyerekek ez h JT ilyen 1 yardokat fut szánalom^3
2 napja
Jó kérdés h jó lenne e OCnak, nem feltétlen ugyanaz mint a pályán karmesterkedni, de egyáltalán nem lehetetlen h ebben is jó lenne, és kellene is egy ilyen karakter az edzőink közé. Egy QB coachként is biztos h rengeteget tudna hozzátenni.Rivers maradhatna valami kamu edzőnek mint anno Mathis “passrushért felelős munkatárs”Irtam, hogy en siman adnam, ha oc lenne nalunk. Nala tobbet nemigen tudna szerintem segiteni senki sem az iranyitoknak. QB coachnak nem hiszem, hogy otthagyna a jelenlegi hc allasat, koordinatori lehetosegert talan.
darwinbanaz
Stez
2 napja
Rivers maradhatna valami kamu edzőnek mint anno Mathis “passrushért felelős munkatárs”Irtam, hogy en siman adnam, ha oc lenne nalunk. Nala tobbet nemigen tudna szerintem segiteni senki sem az iranyitoknak. QB coachnak nem hiszem, hogy otthagyna a jelenlegi hc allasat, koordinatori lehetosegert talan.
darwinbanaz
2 napja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Leonard ez mi a faszom passz volt 😀
2 napja
Rivers maradhatna valami kamu edzőnek mint anno Mathis “passrushért felelős munkatárs”
2 napja
NEm teszem fel azt a kérdést hogy ha a kitesizet spori megy neki Pierce karjának zászló sem lett volna. Max egy ejnye bejnye... Nah mind1..Hát ja. Egy szóval nem említi, hogy ez egy judgement call, a zebra dönti el, hogy a contact mit ér. Elengedi teljesen, figyelmezteti vagy egyből kizárja.Az qr fel, ahogy egybol bevedik egymast, lasd Steratoret. A csavo szerintem meg sosem mondott semmit sem, amivel a biroi donteseket kritizalja, kozben fordulonkent atlagosan ket-harom meccset elvezetnek a zebrak. 😃Jo flag volt. 🤣Amit írtál a Chargers topikba múlt héten, ugye.
Stez
szaba
Stez
peterk2005 udvari bolond
2 napja
Igen, es ilyen kontakt meg meccsenkent van ot. De olyan is ketto-harom, hogy a jatekos szant szandekkal hozzaer a zebrakhoz.Amugy imadom, ahogy Steratore egybol bevedi allandoan a zebrak gyokersegeit. Nyomja, hogy nem erhetnek a sporihoz, amikor meccsenkent kb ket hasonlo van flag nelkul, nem beszelve arrol, hogy Pierce nem ert hozza, csak majdnem.a lassításon látszotta kontakt, de Pierce állt széttárt karral, a spori lépett előre.
Stez
uatu
2 napja
Hát ja. Egy szóval nem említi, hogy ez egy judgement call, a zebra dönti el, hogy a contact mit ér. Elengedi teljesen, figyelmezteti vagy egyből kizárja.Az qr fel, ahogy egybol bevedik egymast, lasd Steratoret. A csavo szerintem meg sosem mondott semmit sem, amivel a biroi donteseket kritizalja, kozben fordulonkent atlagosan ket-harom meccset elvezetnek a zebrak. 😃Jo flag volt. 🤣Amit írtál a Chargers topikba múlt héten, ugye.
Stez
szaba
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)