Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mifasz Watt és Wilfork? 😮
több mint 10 éve
WAAAAATTTTTTTTTT
több mint 10 éve
JJ Watt Time, és Wilfork 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Clowney trendet teremtett?Érik a hosszabbításvagy a félidőben sunyiban hazamennek
Old Green Bay
gaben
több mint 10 éve
15.Blue dadadidada vagy mi volt a sláger vagy 10 éve20?
ThundersNFL
silent7939
több mint 10 éve
Blue dadadidada vagy mi volt a sláger vagy 10 évewww.youtube.com/watch?v=BinWA0EenDY
ThundersNFL
több mint 10 éve
Érik a hosszabbításvagy a félidőben sunyiban hazamennek
Old Green Bay
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Blue dadadidada vagy mi volt a sláger vagy 10 éve20?
ThundersNFL
több mint 10 éve
Teljes tilt a KC D-ben...
több mint 10 éve
Miért lassított le Blue?Mert nem akart nevet változtatni Happyre.
silent7939
több mint 10 éve
Blue dadadidada vagy mi volt a sláger vagy 10 éve
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hopkins úgy néz ki mint egy 60éves transzvesztita.
több mint 10 éve
Azt nem is vitatom, de ha jön egy #D leolvadás, akkor majd megérted 😀Nyernék mind a kettőt.A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr
iktriad
több mint 10 éve
Miért lassított le Blue?
több mint 10 éve
Hódolj mestered előttÉn nem vagyok ilyen szép.
Kampman
több mint 10 éve
beszarás, Poe-t ketten húzzák vissza arra semmi zászló, ellenünk meg dobálják...
több mint 10 éve
Ők már ott vannak az AFC SOUTHbanEs aTexans?A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Köszi, nem követtem az eseményeket szezon közben. Magas lehetett a színvonal.. 😀Ezzel a teljesítménnyel a Texans hogy jutott PO-ba? Bemutyizták a csapatot, vagy mi?A Jagsnek 2 fordulóval a vége előtt esélye volt POba jutni 5-9el. Ezzel mindent elmondtam az '15ös AFC Southról.
Cypress
iktriad
több mint 10 éve
Sun BeltEs aTexans?A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr
ulpianus
több mint 10 éve
Hódolj mestered előttSithjinx junior vagyokRicsi a Texans nem a Colts baszodJobban örültem volna, ha ezt iktriad mondja.
ThundersNFL
Sixo
ThundersNFL
több mint 10 éve
Es aTexans?A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nyernék mind a kettőt.A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr
több mint 10 éve
No shit akarom mondani sith .Sithjinx junior vagyokRicsi a Texans nem a Colts baszodJobban örültem volna, ha ezt iktriad mondja.
ThundersNFL
Sixo
ThundersNFL
több mint 10 éve
A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus