Houston Texans - New England Patriots
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
Harry sokat tesz hozza ma is. Ket bunti.
több mint 4 éve
szelektív a bírók látása 😕
több mint 4 éve
Jé,Harry is játszik...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
A játék minden momentumában jobbak, csak futásban nem, mert nem futnak.Másfelől viszont egy 2-7-es csapat ellen égünk a félidőben,aki simán vezet ellenünk és véleményem szerint megérdemelten is.Hát ez egy remek félidő voltNem lett volna ez ennyire rossz, ha nem szopatnak szét az utolsó négy-hat percben, amiben kaptunk két td-t és csináltunk egy 3 and outot.
kolok1972
Végülis fasza. Crennel leszopatja a csodagyeret.
zinedine5
kolok1972
több mint 4 éve
Másfelől viszont egy 2-7-es csapat ellen égünk a félidőben,aki simán vezet ellenünk és véleményem szerint megérdemelten is.Hát ez egy remek félidő voltNem lett volna ez ennyire rossz, ha nem szopatnak szét az utolsó négy-hat percben, amiben kaptunk két td-t és csináltunk egy 3 and outot.
kolok1972
zinedine5
több mint 4 éve
Hát ez egy remek félidő voltNem lett volna ez ennyire rossz, ha nem szopatnak szét az utolsó négy-hat percben, amiben kaptunk két td-t és csináltunk egy 3 and outot.
kolok1972
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Igen, ez elég szomorú, és ezen a meccsen így is, úgy is zacsi lesz. De ez akkor is felháborító...Túl azon, hogy nyilván egy kalap fos ez a védekezés, komolyan nem értem, hogy a faszomba lehetnek ezek td-k...Én azt nem értem, hogy hogyan jutott eszébe bárkinek is a playoff. A futás elleni védekezés nem ér semmit, azt eddig is tudtuk, de hogy a pass rush/secondary is ekkora kalap szamóca Gilmore-al együtt, azt nem gondoltam.
Wyatt
Burkus
több mint 4 éve
😀 Ja jó 😀Azért mert ideológiailag nem vagy elég képzett,így nem értheted...Az a baj, hogy Winon kívűl nincs senki aki nyomást gyakorolna Watsonra, őt meg legtöbbször duplázva kiveszik.. Így Watson ficánkol, vagy alap TE játékokkal szétszivat minket.. 😕Én már ezen rúgozom meccsek óta, olyan könnyűek vagyunk mint a lepkefing, de persze le lettem hurrogva. Ez lett volna valószinű aRavens ellen is csak ott velünk volt az eső és BB zsenije. Itt meg hozzuk azt amit idén megszoktunk-megszokhattunk.
kyobalu
ParadSEC
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Azért mert ideológiailag nem vagy elég képzett,így nem értheted...Az a baj, hogy Winon kívűl nincs senki aki nyomást gyakorolna Watsonra, őt meg legtöbbször duplázva kiveszik.. Így Watson ficánkol, vagy alap TE játékokkal szétszivat minket.. 😕Én már ezen rúgozom meccsek óta, olyan könnyűek vagyunk mint a lepkefing, de persze le lettem hurrogva. Ez lett volna valószinű aRavens ellen is csak ott velünk volt az eső és BB zsenije. Itt meg hozzuk azt amit idén megszoktunk-megszokhattunk.
kyobalu
ParadSEC
több mint 4 éve
Túl azon, hogy nyilván egy kalap fos ez a védekezés, komolyan nem értem, hogy a faszomba lehetnek ezek td-k...Én azt nem értem, hogy hogyan jutott eszébe bárkinek is a playoff. A futás elleni védekezés nem ér semmit, azt eddig is tudtuk, de hogy a pass rush/secondary is ekkora kalap szamóca Gilmore-al együtt, azt nem gondoltam.
Wyatt
több mint 4 éve
Nyugi. Mindenki le van hurrogva aki kritizál.Az a baj, hogy Winon kívűl nincs senki aki nyomást gyakorolna Watsonra, őt meg legtöbbször duplázva kiveszik.. Így Watson ficánkol, vagy alap TE játékokkal szétszivat minket.. 😕Én már ezen rúgozom meccsek óta, olyan könnyűek vagyunk mint a lepkefing, de persze le lettem hurrogva. Ez lett volna valószinű aRavens ellen is csak ott velünk volt az eső és BB zsenije. Itt meg hozzuk azt amit idén megszoktunk-megszokhattunk.
kyobalu
ParadSEC
több mint 4 éve
Hát ez egy remek félidő volt
több mint 4 éve
Az a baj, hogy Winon kívűl nincs senki aki nyomást gyakorolna Watsonra, őt meg legtöbbször duplázva kiveszik.. Így Watson ficánkol, vagy alap TE játékokkal szétszivat minket.. 😕Én már ezen rúgozom meccsek óta, olyan könnyűek vagyunk mint a lepkefing, de persze le lettem hurrogva. Ez lett volna valószinű aRavens ellen is csak ott velünk volt az eső és BB zsenije. Itt meg hozzuk azt amit idén megszoktunk-megszokhattunk.
kyobalu
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
De én nem is értem, konkrétan leesett a képernyőről mindkét kurva nagy zászló, erre td...Geci hát tolt egy tackle-t rajta. Én komolyan nem hiszem ezt már elDuggeren? Igen,az elég látványos volt
Wyatt
kolok1972
több mint 4 éve
duke johnson kb 1 yardot átlagol futásonként, a talajon csak akkor haladnak amikor watson megindul, nem csoda h nem erőltetik a futást16/22 - 232 yard az első félidőben passzból.Pont akartam irni, h kb minden passza sikerul. Nem is eroltetik a futast, easy meccs eddig nekik.
Burkus
Imitheking
több mint 4 éve
Geci hát tolt egy tackle-t rajta. Én komolyan nem hiszem ezt már elDuggeren? Igen,az elég látványos volt
Wyatt
több mint 4 éve
na akkor a kinti szakik can the pats make a push for playoffs boncolgatása is véget ér szerintem
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
16/22 - 232 yard az első félidőben passzból.Pont akartam irni, h kb minden passza sikerul. Nem is eroltetik a futast, easy meccs eddig nekik.
Burkus
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Túl azon, hogy nyilván egy kalap fos ez a védekezés, komolyan nem értem, hogy a faszomba lehetnek ezek td-k...
több mint 4 éve
nincs passrush, így a védők sem bírják tartani az elkapókat napokig
több mint 4 éve
Elnézve Belichick fejét, nagy vihar lesz a szünetben a secondarynek.
több mint 4 éve
Az a baj, hogy Winon kívűl nincs senki aki nyomást gyakorolna Watsonra, őt meg legtöbbször duplázva kiveszik.. Így Watson ficánkol, vagy alap TE játékokkal szétszivat minket.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
16/22 - 232 yard az első félidőben passzból.