Houston Texans - New England Patriots
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 012
watson nem szarozik.Ja, csak azt mér nem látták, hogy visszahúztak a DEF embert aki Watsont sackelte volna?
de kurva kár h a legjobb personal éve ilyen alulteljesítő/kivéreztetett rosterrel van
briareos
több mint 4 éve
Ja,ahhoz igenTavalyhoz képest..Hát nem tudom..Mintha ez a secondary keményen visszalépett volna.. 😕Honnan?
kyobalu
kolok1972
kyobalu
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
nah menjenek már el, hogy egy qb benyomja a védőt!picit sok a sárga és mind ránk jön, ami véleményes azt meg visszaveszik
azt hittem ez egy nyugis meccs lesz sima győzelemmel 😕
több mint 4 éve
watson nem szarozik.de kurva kár h a legjobb personal éve ilyen alulteljesítő/kivéreztetett rosterrel van
több mint 4 éve
Tavalyhoz képest..Hát nem tudom..Mintha ez a secondary keményen visszalépett volna.. 😕Honnan?
kyobalu
kolok1972
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Hát nem tudom..Mintha ez a secondary keményen visszalépett volna.. 😕Ahogy mondod. Pedig Gilmore a fedélzeten, J.C. Jacksont nem nyomasztja a 1st CB-ség terhe.
kyobalu
több mint 4 éve
Hát nem tudom..Mintha ez a secondary keményen visszalépett volna.. 😕Honnan?
kyobalu
több mint 4 éve
Hát nem tudom..Mintha ez a secondary keményen visszalépett volna.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Ez az A+-os secondary egészen D- ma.
több mint 4 éve
LanceVance
1 376
Már vagy harmadszorra hibázza el a védő Watsont.Gondolom nem sok Texans meccset nézel, Watson ezt nagyon tudja.
Burkus
több mint 4 éve
southmiki
654
Newtonnak minek maszk? Nem úgy van hogy aki elkapta a vírust az fél évig immúnis?
több mint 4 éve
Már vagy harmadszorra hibázza el a védő Watsont.
több mint 4 éve
jajj az a finom kis sidestep winowich elől, de gyönyörű volt watsontól
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 012
a játékosok eldugták JMD elől a fussunk középen című playbookjátSzét kell húzni a pályát, mert a Texans is tudja, hogy futni akarunk.
batyu
Onwenu akármilyen tehetséges is, azért nem akkora életbiztosítás, ráadásul megkapta Wattot is a nyakába.
több mint 4 éve
Ezeket a tricky playeket néhány éve még a divisional playoffban hívtuk meg legkorábban. Addig nem volt rájuk szükség.Na ja,eddig az alapszakasz csak a kiemelésről szólt. Most már nem.
Burkus
több mint 4 éve
Ha Camre mennek alacsony sisakkal, az miért nem szabálytalan?
több mint 4 éve
Ezeket a tricky playeket néhány éve még a divisional playoffban hívtuk meg legkorábban. Addig nem volt rájuk szükség.
több mint 4 éve
Hát Tex-nek sincs szétbonyolítva az O playbook, úgy ahogy nálunk...Elég egy holding vagy 0-ás play máris omlik minden
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
de kb 2 embernek tudnak passzolni, azt azokat sem sikerül eddig levédekezni😕ez a passz d azért nem acélos eddig még úgy se h gilmore visszatértA szezonban sosem volt az
briareos
kolok1972
több mint 4 éve
ez a passz d azért nem acélos eddig még úgy se h gilmore visszatértA szezonban sosem volt az
briareos
több mint 4 éve
ezeket a 3rd and 10 faszságokat JMD találja ki vagy Cam imprózza?Jó kis drive voltsajnos ez is 😕
vpi
mondjuk nem értem, hogy Gilmore lemaradásánál nem lehet fújni?
vagy ez csak nálunk volt OPI 2-3 éve?
NB2
több mint 4 éve
legyünk pozitívak: nem lett picksix 😊