NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Houston Texans - Tennessee Titans
több mint 3 éve
Ezeket a jatekokat Reich hivta.
több mint 3 éve
Miért TD-re mennek? Menjenek közelebb, úgy biztosabb az FG!
több mint 3 éve
Baba Yaga
829
Hát nekem is 😀 Sőt, a mai kezdés is, de utána teljesen földbe állt a támadóegység. És ez nem először fordul elő, hanem tendencia. De úgy tűnik nem vagyunk egyedül. Az NFC wild card helyért folytatott harc is elég flúgos futam jellegű lett a végére, és úgy általában az általad is említett csapatakon kívül sokan chokerkedtek.Érdekes, de nekem tökre tetszett az első félidős játékotok a vasasok ellen, aztán valami nagyon félrement a második félidőben.És akkor ne húzza fel magát az ember... Mi ez a védekezés már megint? Minden támadás TD a szünet óta, mit akarunk így a PO-ban?Úgy tűnik idén ez a slágertéma 😊 Mi is ezt kérdezzük, miután a Jagset alig bírtuk megverni.
Nandito
Baba Yaga
De úgy összességében azt mondom, hogy KC és a BUF kiemelkedik, illetve kérdés milyen napot fog ki BigBen és a védelmük. A többiek egy picit az esélytelenek nyugalmával mehetnek. Viszont azért kicsik a különbségek, idén piszkosul várom az AFC PO-t, jó meccseknek néznek ki.
NB2
több mint 3 éve
Ez szerintem call stands
több mint 3 éve
Érdekes, de nekem tökre tetszett az első félidős játékotok a vasasok ellen, aztán valami nagyon félrement a második félidőben.És akkor ne húzza fel magát az ember... Mi ez a védekezés már megint? Minden támadás TD a szünet óta, mit akarunk így a PO-ban?Úgy tűnik idén ez a slágertéma 😊 Mi is ezt kérdezzük, miután a Jagset alig bírtuk megverni.
Nandito
Baba Yaga
De úgy összességében azt mondom, hogy KC és a BUF kiemelkedik, illetve kérdés milyen napot fog ki BigBen és a védelmük. A többiek egy picit az esélytelenek nyugalmával mehetnek. Viszont azért kicsik a különbségek, idén piszkosul várom az AFC PO-t, jó meccseknek néznek ki.
több mint 3 éve
Jogos, csak ha lenne egy közepes védelmünk, akkor simán nyernénk. Na mindegy, most javíthat D.És akkor ne húzza fel magát az ember... Mi ez a védekezés már megint? Minden támadás TD a szünet óta, mit akarunk így a PO-ban?Úgy tűnik idén ez a slágertéma 😊 Mi is ezt kérdezzük, miután a Jagset alig bírtuk megverni.
Nandito
Baba Yaga
Music City Miracle
több mint 3 éve
Baba Yaga
829
És akkor ne húzza fel magát az ember... Mi ez a védekezés már megint? Minden támadás TD a szünet óta, mit akarunk így a PO-ban?Úgy tűnik idén ez a slágertéma 😊 Mi is ezt kérdezzük, miután a Jagset alig bírtuk megverni.
Nandito
több mint 3 éve
És akkor ne húzza fel magát az ember... Mi ez a védekezés már megint? Minden támadás TD a szünet óta, mit akarunk így a PO-ban?
Music City Miracle
több mint 3 éve
Na ez a fumble nem hiányzott. Micsoda mákja volt a gyereknek, csak pörgött egyet és véletlenül kiütötte a labdát, elképesztő.
Music City Miracle
több mint 3 éve
19 yard kell Henrynek 😊 őrület 😊Szerintem 22! 😊 Ez most már csak meg lesz!
MC12
Music City Miracle
több mint 3 éve
MC12
6 366
19 yard kell Henrynek 😊 őrület 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Itt a végén még kaphatott volna egy labdát Henry, hogy még több yardja legyen.
Music City Miracle
több mint 3 éve
Másfél félidő 113 yard 😊 mennyi kell Henrynek 220?223 yard
MC12
Music City Miracle
több mint 3 éve
MC12
6 366
Másfél félidő 113 yard 😊 mennyi kell Henrynek 220?
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Itthon a fotelben bemondom előre, hogy figyeljék a fake-et mert várható volt.Én is így éreztem. Ráadásul fenn volt a csereirányító, tök egyértelmű volt, mi készül.
Ők ott nem látják.
Ehhhh.
Titans
Music City Miracle
több mint 3 éve
Itthon a fotelben bemondom előre, hogy figyeljék a fake-et mert várható volt.Ők ott nem látják.
Ehhhh.
több mint 3 éve
Davis óriási drop, ez nem hiányzott... Sloman legalább sikeres FG-vel mutatkozott be.
Music City Miracle
több mint 3 éve
Hatalmas az érdeklődés... Gyorsan intet szedtünk Watsontól, ez meglepő. 😊
Music City Miracle