Indianapolis Colts - Arizona Cardinals
1 hónapja
Ja, és hogy lassuk, hogyan akarnank kikapni... A Cardinalsnal mar vagy oten leserultek, koztuk MHJR is. Es igy oktat Brissett.
1 hónapja
Ez az egesz DL egy hig fos, mogotte ez a ket LB meg halalos itelet. Igy nem lehet. Szerintem cserelni fogunk, en mondjuk egy #2 erosen emberezni tudo cornert latnek szivesen, aki kepes leszedni az ellenfel legjobb elkapojat akkor is, ha Ward inaktiv. Meg akkor is, hogy tudom, ide egy minosegi rusher kene, de hat tele van a DL magas cetlikkel igy is mar, aztan barkit draftolt Ballard, lofaszt nem ad hozza a meccsekhez.leszarom, hogy 4 napja van itt, játszott ebben a védelemben 5 évet. ilyen seggállat módon megeszegetni mindent vérlázító és a goal line védekezésben is csak állt, mi lófasz a hideg vízben. 0 effort az ember, akkor is ha a többi nagyjából igaz amit írszcabaret. pratt is seggvakon van, hihetetlen az egész banda, hogy milyen minősíthetetlen a zónázásMondjuk tudtuk, hogy Pratt szar lesz, ugyanaz a Franklin fele hot lassu LB, de o negy napja van itt, ezert kevesbe szolnam meg, tole pont ezt vartam. A gond az, hogy negy nap utan is o volt itt a legjobb jatekos a posztra es kezdhetett. Ez a vedelem kurva gyenge Ward es Kenny nelkul, de a front meg akkor is kritikan aluli, ha ok vannak.
fake.id
Stez
fake.id
1 hónapja
Ezt nagyon meg kéne csinálmi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
na, végre nem az utolsó mp-ben kapunk ki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ha ezt bevisszuk, imadkozni kell, hogy a vedelem kitartson..
1 hónapja
különösen a edge-ek hulladékok, nyújtott kézzel totyorászva tangóznak kb egyfolytábanA pressure tragikus. A secondary sincs topon, de Brisset többnyire úgy tud 3-4mp után is dobni, hogy méterekre nincs tőle senki.cabaret. pratt is seggvakon van, hihetetlen az egész banda, hogy milyen minősíthetetlen a zónázásMondjuk tudtuk, hogy Pratt szar lesz, ugyanaz a Franklin fele hot lassu LB, de o negy napja van itt, ezert kevesbe szolnam meg, tole pont ezt vartam. A gond az, hogy negy nap utan is o volt itt a legjobb jatekos a posztra es kezdhetett. Ez a vedelem kurva gyenge Ward es Kenny nelkul, de a front meg akkor is kritikan aluli, ha ok vannak.
fake.id
Stez
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
?Carlies visszatérése mikorra várható? És ha vissza is tér, előrelépésnek fog számítani?cabaret. pratt is seggvakon van, hihetetlen az egész banda, hogy milyen minősíthetetlen a zónázásMondjuk tudtuk, hogy Pratt szar lesz, ugyanaz a Franklin fele hot lassu LB, de o negy napja van itt, ezert kevesbe szolnam meg, tole pont ezt vartam. A gond az, hogy negy nap utan is o volt itt a legjobb jatekos a posztra es kezdhetett. Ez a vedelem kurva gyenge Ward es Kenny nelkul, de a front meg akkor is kritikan aluli, ha ok vannak.
fake.id
Stez
shagi0206
Carlies nem tenyezo. Bachie kezdett eddig, a heten kerult ir-re.
1 hónapja
leszarom, hogy 4 napja van itt, játszott ebben a védelemben 5 évet. ilyen seggállat módon megeszegetni mindent vérlázító és a goal line védekezésben is csak állt, mi lófasz a hideg vízben. 0 effort az ember, akkor is ha a többi nagyjából igaz amit írszcabaret. pratt is seggvakon van, hihetetlen az egész banda, hogy milyen minősíthetetlen a zónázásMondjuk tudtuk, hogy Pratt szar lesz, ugyanaz a Franklin fele hot lassu LB, de o negy napja van itt, ezert kevesbe szolnam meg, tole pont ezt vartam. A gond az, hogy negy nap utan is o volt itt a legjobb jatekos a posztra es kezdhetett. Ez a vedelem kurva gyenge Ward es Kenny nelkul, de a front meg akkor is kritikan aluli, ha ok vannak.
fake.id
Stez
1 hónapja
Carlies visszatérése mikorra várható? És ha vissza is tér, előrelépésnek fog számítani?cabaret. pratt is seggvakon van, hihetetlen az egész banda, hogy milyen minősíthetetlen a zónázásMondjuk tudtuk, hogy Pratt szar lesz, ugyanaz a Franklin fele hot lassu LB, de o negy napja van itt, ezert kevesbe szolnam meg, tole pont ezt vartam. A gond az, hogy negy nap utan is o volt itt a legjobb jatekos a posztra es kezdhetett. Ez a vedelem kurva gyenge Ward es Kenny nelkul, de a front meg akkor is kritikan aluli, ha ok vannak.
fake.id
Stez
1 hónapja
Nincs mese, ezt az O-nak kell, a vedelem gatya
1 hónapja
A pressure tragikus. A secondary sincs topon, de Brisset többnyire úgy tud 3-4mp után is dobni, hogy méterekre nincs tőle senki.cabaret. pratt is seggvakon van, hihetetlen az egész banda, hogy milyen minősíthetetlen a zónázásMondjuk tudtuk, hogy Pratt szar lesz, ugyanaz a Franklin fele hot lassu LB, de o negy napja van itt, ezert kevesbe szolnam meg, tole pont ezt vartam. A gond az, hogy negy nap utan is o volt itt a legjobb jatekos a posztra es kezdhetett. Ez a vedelem kurva gyenge Ward es Kenny nelkul, de a front meg akkor is kritikan aluli, ha ok vannak.
fake.id
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
A field gol itt lehet feler egy gyonyoru vedekezessel😀
1 hónapja
Jééé, nem csináltak meg egy 3rd és 15-t. Szuper a védelem!!!

1 hónapja
cabaret. pratt is seggvakon van, hihetetlen az egész banda, hogy milyen minősíthetetlen a zónázásMondjuk tudtuk, hogy Pratt szar lesz, ugyanaz a Franklin fele hot lassu LB, de o negy napja van itt, ezert kevesbe szolnam meg, tole pont ezt vartam. A gond az, hogy negy nap utan is o volt itt a legjobb jatekos a posztra es kezdhetett. Ez a vedelem kurva gyenge Ward es Kenny nelkul, de a front meg akkor is kritikan aluli, ha ok vannak.
fake.id
1 hónapja
Jo ideje csak a ket lbnk tamadjak. Szanalmasjoe bácsi=mvp
Stez
1 hónapja
Ilyen nincs. Illetve van, és egy vicc.

1 hónapja
oké, csak mondjuk a colts kb 6 éve nem játszott ilyen jól. a cardsnál jelenleg még ilyen motiváció sincsGlendaleben sem lenne nagyobb hangzavar, elhiheted. Mi sem vagyunk a leghangosabb közönségek listáján.nem várom el, hogy seattle (ahonnan szintén olvastam ilyet, hogy hangszóróval erősítettek rá a lelátó organikus hangjára) vagy kansas city szintű ordítást rendezzenek, azért az messze van a realitástól. de ez a legalja saját magukhoz képest is. kb pont ugyanannyira alszik a védelem is, mint a fanatikus módon zabáló lelátók népeazért a szurkolók is elmehetnének a picsába. alszik mindegyik hazai pályán, semmi hangulat nincs. tdk meg a pick után volt annyi, hogy juhé és semmi egyébként. ennél egy budafok-soroksáron több élet vanA Colts hazai pálya sosem volt egy hűde félelmetes atmoszféra.
fake.id
Azt hiszem nekik volt annak idején egy ilyen vád még az RCA Dome-ban, hogy mesterséges hangokat is játszanak be a hangszórókból, amikor az ellenfél támad.
De talán a Falconst is vádolták ezzel.
Kampman
fake.id
shagi0206
1 hónapja
Jo ideje csak a ket lbnk tamadjak. Szanalmas
1 hónapja
cabaret. pratt is seggvakon van, hihetetlen az egész banda, hogy milyen minősíthetetlen a zónázás
1 hónapja
Glendaleben sem lenne nagyobb hangzavar, elhiheted. Mi sem vagyunk a leghangosabb közönségek listáján.nem várom el, hogy seattle (ahonnan szintén olvastam ilyet, hogy hangszóróval erősítettek rá a lelátó organikus hangjára) vagy kansas city szintű ordítást rendezzenek, azért az messze van a realitástól. de ez a legalja saját magukhoz képest is. kb pont ugyanannyira alszik a védelem is, mint a fanatikus módon zabáló lelátók népeazért a szurkolók is elmehetnének a picsába. alszik mindegyik hazai pályán, semmi hangulat nincs. tdk meg a pick után volt annyi, hogy juhé és semmi egyébként. ennél egy budafok-soroksáron több élet vanA Colts hazai pálya sosem volt egy hűde félelmetes atmoszféra.
fake.id
Azt hiszem nekik volt annak idején egy ilyen vád még az RCA Dome-ban, hogy mesterséges hangokat is játszanak be a hangszórókból, amikor az ellenfél támad.
Kampman
fake.id
Szerkesztette: shagi0206
1 hónapja
Aha. Meg felfűtötték a stadiont, azt is mondták. Sok ilyen pletyka van, pedig mennyivel egyszerűbb lenne simán a bírókra fogni. 😊azért a szurkolók is elmehetnének a picsába. alszik mindegyik hazai pályán, semmi hangulat nincs. tdk meg a pick után volt annyi, hogy juhé és semmi egyébként. ennél egy budafok-soroksáron több élet vanA Colts hazai pálya sosem volt egy hűde félelmetes atmoszféra.
fake.id
Kampman
Most már ki kéne védekezni egy drive-ot azért....

1 hónapja
nem várom el, hogy seattle (ahonnan szintén olvastam ilyet, hogy hangszóróval erősítettek rá a lelátó organikus hangjára) vagy kansas city szintű ordítást rendezzenek, azért az messze van a realitástól. de ez a legalja saját magukhoz képest is. kb pont ugyanannyira alszik a védelem is, mint a fanatikus módon zabáló lelátók népeazért a szurkolók is elmehetnének a picsába. alszik mindegyik hazai pályán, semmi hangulat nincs. tdk meg a pick után volt annyi, hogy juhé és semmi egyébként. ennél egy budafok-soroksáron több élet vanA Colts hazai pálya sosem volt egy hűde félelmetes atmoszféra.
fake.id
Kampman
1 hónapja
Mekkora hit utana..
1 hónapja
Kb 16 csapatot vadolnak ezzel folyton.azért a szurkolók is elmehetnének a picsába. alszik mindegyik hazai pályán, semmi hangulat nincs. tdk meg a pick után volt annyi, hogy juhé és semmi egyébként. ennél egy budafok-soroksáron több élet vanA Colts hazai pálya sosem volt egy hűde félelmetes atmoszféra.
fake.id
Kampman