Indianapolis Colts - Arizona Cardinals
1 hónapja
azért a szurkolók is elmehetnének a picsába. alszik mindegyik hazai pályán, semmi hangulat nincs. tdk meg a pick után volt annyi, hogy juhé és semmi egyébként. ennél egy budafok-soroksáron több élet vanA Colts hazai pálya sosem volt egy hűde félelmetes atmoszféra.
fake.id
Azt hiszem nekik volt annak idején egy ilyen vád még az RCA Dome-ban, hogy mesterséges hangokat is játszanak be a hangszórókból, amikor az ellenfél támad.
De talán a Falconst is vádolták ezzel.
1 hónapja
Ritkan nezek colts meccset iden ez a 2. Szoval nem ismerem ot😀Hat ez hihetetlen, Brisset ellen szopni 25ben azert nem semmi.. ezeket a late hiteket meg sose ertettem, Franklin mi a faszt gondolt. Fasza gyereknek erzi ettol magat?Gondol? O? Franklinrol beszelunk. 🤣
Tdog
Stez
1 hónapja
Kezdek izgulni, egész jó a meccs 😊
1 hónapja
Hat ez hihetetlen, Brisset ellen szopni 25ben azert nem semmi.. ezeket a late hiteket meg sose ertettem, Franklin mi a faszt gondolt. Fasza gyereknek erzi ettol magat?Gondol? O? Franklinrol beszelunk. 🤣
Tdog
1 hónapja
azért a szurkolók is elmehetnének a picsába. alszik mindegyik hazai pályán, semmi hangulat nincs. tdk meg a pick után volt annyi, hogy juhé és semmi egyébként. ennél egy budafok-soroksáron több élet van
1 hónapja
Hat ez hihetetlen, Brisset ellen szopni 25ben azert nem semmi.. ezeket a late hiteket meg sose ertettem, Franklin mi a faszt gondolt. Fasza gyereknek erzi ettol magat?
1 hónapja
Inkabb az a katasztrofa, hogy Wardon kivul egyetlen nfl szintu szelso cornerunk sincs. Ahogy o nincs, halott minden.mondjuk ezt cirka 20 nfl csapat szurkolóitól lehet hallgatni. 2 csapatrész van, ahol a tűrhető játékos is feltűnő hibákkal fog játszani: oline, cb
Stez
1 hónapja
Jobbara mondjuk ra is erosit.Eskuszom imadkozom, hogy Franklint kibasszuk holnap.nem ma kezdted el xd
Stez
fake.id
1 hónapja
Megint Franklin, csak a szokasos
1 hónapja
Hát ez ma nem NFL szintű védelem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Inkabb az a katasztrofa, hogy Wardon kivul egyetlen nfl szintu szelso cornerunk sincs. Ahogy o nincs, halott minden.
1 hónapja
Eskuszom imadkozom, hogy Franklint kibasszuk holnap.nem ma kezdted el xd
Stez
1 hónapja
nekem csak az nem benne szimpi, hogy valami iszonyat mekkora papucs (néztem ehhez még eleget usc-s idejében a yt csatornájukat az asszonnyal). 6'4 magas kipattintott faszi és olyan töketlennek tűnik néha, hogy ahhoz képest sheldon cooper egy alfahím. egyébként pályán csak tavaly akasztott ki pár meccsen, de egyébként nincs vele baj, ha nem támaszt felé az ember randy mossi elvárásokatKovezzetek meg, de en sose szerettem Pittmant..Hat sajnos nem.Ezert nem lesz Pittman soha true #1 wrezért se meg még 5 másik dolog miatt se. egy jó roleplayer, de egymaga nem fog sosem jobbá tenni se qbt, se egy egész csapatrészt
Stez
fake.id
Stez
Bence94
1 hónapja
Nevetseges, ki is fogunk kapni ma, a D-line katasztrofa
1 hónapja
Eskuszom imadkozom, hogy Franklint kibasszuk holnap.
1 hónapja
Faszszopo csicska Franklin
1 hónapja
Ma amugy Steichen sem eles erzesre, ez az a meccs, ahol ugy kell nyernunk, hogy amugy nem vagyunk jok egyik oldalon sem.szerintem képben van, a pickes drive után végre leszakadt a 1st-re dobálásról és elkezdte erőltetni a szaladást. nincs itt nagy problem, csak egy tök impotens és sérült cards offenseből épp királyt csinálnak főleg 3rd downon
Stez
1 hónapja
Miert nem mertúnk nekimenni egy 4és4-nek?mert 30+ mp volt félpályáról, ha meg elbasszuk, akkor alig kell mennie a cardsnak és fg. callahani magasságú önszabotázs lett volna rávállalni
uatu
1 hónapja
Faszom ez a cardinals… mult heten elviszik a mixet erre most megint a semmibol jok
1 hónapja
Hoppá vezetünk! Hát nem gondoltam volna, McBride a 👑
1 hónapja
Eléggé beárazza JB a kicsi hobbitot
1 hónapja
Kés a vajban. A csere támadósoruk úgy jön át a védelmen

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Zseni amugy, pont az megy, mint evek ota, az ilyen ketbalkezes iranyitok folyamatosan hulyet csinalnak a védelemből a checkdown passzokkal