Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Luck-nak 50-50%ban jön be a szopatás 😊Szeszevégülis a fsznak két vége van 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
nem azért, de nincs tartalék spori?gabenGyula a beugró bíró csak szerénykedik
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Nicks a pályán, ő kapja a TD-t
több mint 9 éve
A dartsot kéretik nem lenézni, a legjobb sport a foci mellett. 😊peterk2005Köszönöm!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Luck-nak 50-50%ban jön be a szopatás 😊Szeszeúgy igazságos!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Luck-nak 50-50%ban jön be a szopatás 😊SzeszeNem szeret Red Zone-ban támadni, jobban fekszik neki a hosszú játék
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Ha kicsit is objektív lennél akkor nem mondanál ekkora butaságot. Tudod te is, hogy minden Colts meccsen amin itt tud lenni önti a baromságot a topicba. Mind1, téma off, majd megpróbálom ignorálni.FearTomi: az üldözési mániára ma már vannak gyógyszerek, sztem kezeltesd magad 😊BurkusLófaszt!ThundersNFLJaj te, nem érted, hogy ezzel azt akarta mondani, hogy nem a Pats játszik, és szarok ezek a csapatok, kifejezetten a Colts és ezért nem is érdekli a meccs..FearTomimég el se kezdődöttToto21Darts VB döntő hogy áll nem tudja vki?ThundersNFLPont leszaromszf61
több mint 9 éve
nem azért, de nincs tartalék spori?
több mint 9 éve
Gyula készült erre a meccsre
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Allen eddig elkap 5 yardot aztán csinál 2 false startot....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Gombfoci!A dartsot kéretik nem lenézni, a legjobb sport a foci mellett. 😊peterk2005A Curling után.Sixo67
több mint 9 éve
Luck-nak 50-50%ban jön be a szopatás 😊
több mint 9 éve
Allen második false start, ügyes
több mint 9 éve
A dartsot kéretik nem lenézni, a legjobb sport a foci mellett. 😊peterk2005A Curling után.
több mint 9 éve
Thrasher
1 100
több mint 9 éve
Tovább gyengül az egyébként is középszar Bengals LB sorJakehomermajd draftolnak
több mint 9 éve
Tovább gyengül az egyébként is középszar Bengals LB sor
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Mért nem futunk?Coltsfan2007Futunk. Screenek után. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
[color=Szín][/color]A color valóban = szín 😊
Mért nem futunk?Coltsfan2007
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
FearTomi: az üldözési mániára ma már vannak gyógyszerek, sztem kezeltesd magad 😊Lófaszt!ThundersNFLJaj te, nem érted, hogy ezzel azt akarta mondani, hogy nem a Pats játszik, és szarok ezek a csapatok, kifejezetten a Colts és ezért nem is érdekli a meccs..FearTomimég el se kezdődöttToto21Darts VB döntő hogy áll nem tudja vki?ThundersNFLPont leszaromszf61
több mint 9 éve
[color=Szín][/color]legjobb bbcode evör
Mért nem futunk?Coltsfan2007
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A dartsot kéretik nem lenézni, a legjobb sport a foci mellett. 😊
több mint 9 éve
ha nem érdekelne itt sem lennék + nem nézném...ThundersNFLén is csak szitkozódni járok 😕)