NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
63
16
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
1 órája
GG🤝
1 órája
GG.
1 órája
Delay of game - defense. 😊
1 órája
komolyan nincs ilyenkor egy QB #2 aki legalább messzire eldob?
1 órája
Grat a Jaxnek, ezert legalabb nem kellett ejjelezni. JoccakatSzerencsére a draft miatt sem kell majd 😀 😀
Stez
1 órája
Grat a Jaxnek, ezert legalabb nem kellett ejjelezni. Joccakat
1 órája
Little kicsit kicentizte.Ha 10 méterrel a sárga pózna fölött megy be úgysem látja a bíró 😀
iktriad
1 órája
Ja, ma különösen.Na végre.Attol meg faszok vagytok. 😃
iktriad
Stez
1 órája
Little kicsit kicentizte.
1 órája
Na végre.Attol meg faszok vagytok. 😃
iktriad
1 órája
Na végre.
1 órája
Mekkora faszok vagyunk.
1 órája
Nem az allo ora volt a lenyeg, hanem hogy masodik es rovid volt, es kesobb lett volna meg a first down, amivel tobb idot tud elegetni az ellenfelnel, es tobb jateka is marad portgetni az orat. Csak jott ez a ket gyoker flag, ami beszopatta. Okosan csinalta amugy.Állt az óra, csak kicsit közelebbről kellett volna lassan menni tovább.Én ezt most nem értettem. Miért nem kellett a bünti?Mert jobban lehet vele porgetni az orat.
Húsrágó
Stez
Húsrágó
1 órája
Lawrence bedol negyedikre, GG
1 órája
Nem ezen mulik, nem Coen hibaja egy ilyen gyoker buntetes, o okosan csinalta es meg is lett vna a first down.És most szépen seggbe is harapja. Ez nem Coen napja.Én ezt most nem értettem. Miért nem kellett a bünti?Mert jobban lehet vele porgetni az orat.
Húsrágó
Stez
iktriad
1 órája
Állt az óra, csak kicsit közelebbről kellett volna lassan menni tovább.Én ezt most nem értettem. Miért nem kellett a bünti?Mert jobban lehet vele porgetni az orat.
Húsrágó
Stez
1 órája
És most szépen seggbe is harapja. Ez nem Coen napja.Én ezt most nem értettem. Miért nem kellett a bünti?Mert jobban lehet vele porgetni az orat.
Húsrágó
Stez
1 órája
Én ezt most nem értettem. Miért nem kellett a bünti?Mert jobban lehet vele porgetni az orat.
Húsrágó
1 órája
Én ezt most nem értettem. Miért nem kellett a bünti?
1 órája
Steichen hivasai….Ezek nem Steichen hívásai voltak.
Bence94

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
DPI mentesen akarják lehozni a meccset a zebrák is 😊
1 órája
En itt mar mennek negyedikre is.Mentetek is.
Bence94
1 órája
En itt mar mennek negyedikre is.En meg Steichen helyeben mar bedobtam volna a torolkozot 🤣
Bence94
2 órája
En itt mar mennek negyedikre is.