Indianapolis Colts - New Orleans Saints
több mint 1 éve
Bence94
1 925
Megkoszonhetitek Tony Brownnak…🤣🤣
több mint 1 éve
Kemény 7 pont egy félidő alatt, és ezt művelik amikor az egyenlítésért mennének. Kisujjamat ráteszem hogy Camaranak lesz egy fél pályás homerunja.Olyan szar a Saints playcallingja, hogy arra nincsenek szavak néha. Így bármi lehet.
Baba Yaga
több mint 1 éve
Baba Yaga
826
Kemény 7 pont egy félidő alatt, és ezt művelik amikor az egyenlítésért mennének. Kisujjamat ráteszem hogy Camaranak lesz egy fél pályás homerunja.
több mint 1 éve
Howden felfedezettem ezt most elnézte.
több mint 1 éve
bobi0092
4 343
Összeszámolni sem tudom hány csapat ellen nem megy már vagy 10 éve. A Saintstől mindig szopunk, Carr Indyben nem tud veszíteni amúgy. Steelers, Pats, Jaguars (!), Rams, Titans, Eagles. Nehéz úgy nyerni ha a fél liga a mumusod.Fogadni kell rá. 3 esetben merek fogadni nagy téttel is:
Baba Yaga
-Szezonnyitónkon
-Steelers ellen
-Saints ellen
(Brady érában a Pats ellen volt még)
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Baba Yaga
826
De akkor is nyertek, annál meg mégis mi a fontosabb? Panthers Falcons sima liba, még lehet nyerni pár meccset. 9-10 győzelem simán meglehet, ez pedig már egyáltalán nem magától értetődő. Egészséges a kezdő irányítótok, képzeld el mi lenne Carr nélkü..Összeszámolni sem tudom hány csapat ellen nem megy már vagy 10 éve. A Saintstől mindig szopunk, Carr Indyben nem tud veszíteni amúgy. Steelers, Pats, Jaguars (!), Rams, Titans, Eagles. Nehéz úgy nyerni ha a fél liga a mumusod.Ez sem Carr meccse. Csok Taysomnak es Alvinnak a DEF mellett. Rossz nezni, de a legrosszabb hogy az emberek megvannak, a lelkesedes is szerintem, csak egy OC konyorgom....
Baba Yaga
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Összeszámolni sem tudom hány csapat ellen nem megy már vagy 10 éve. A Saintstől mindig szopunk, Carr Indyben nem tud veszíteni amúgy. Steelers, Pats, Jaguars (!), Rams, Titans, Eagles. Nehéz úgy nyerni ha a fél liga a mumusod.Ez sem Carr meccse. Csok Taysomnak es Alvinnak a DEF mellett. Rossz nezni, de a legrosszabb hogy az emberek megvannak, a lelkesedes is szerintem, csak egy OC konyorgom....
Baba Yaga
több mint 1 éve
MC12
6 299
No hát csak benyomtuk így hatodjára 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Baba Yaga
826
Összeszámolni sem tudom hány csapat ellen nem megy már vagy 10 éve. A Saintstől mindig szopunk, Carr Indyben nem tud veszíteni amúgy. Steelers, Pats, Jaguars (!), Rams, Titans, Eagles. Nehéz úgy nyerni ha a fél liga a mumusod.
több mint 1 éve
MC12
6 299
Mondjuk attól még Hill labdája kétszer elaludt a levegőben….
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Egyetértek. Késik a stream, ez catch.Egyértelműen végigcsinálta az elkapástEzt ha odaadják birózhatok?Egyértelműen tudnál dönteni? Mert nálam nem birtokolta Shaheed leérkezésig, ahol már inkább Thomasnál volt. Én itt bármivel egyet tudok érteni. Ritka helyzet. 😀
Gyurma Pappa
kristóf17
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Egyértelműen végigcsinálta az elkapástEzt ha odaadják birózhatok?Egyértelműen tudnál dönteni? Mert nálam nem birtokolta Shaheed leérkezésig, ahol már inkább Thomasnál volt. Én itt bármivel egyet tudok érteni. Ritka helyzet. 😀
Gyurma Pappa
kristóf17
több mint 1 éve
Ezt ha odaadják birózhatok?Egyértelműen tudnál dönteni? Mert nálam nem birtokolta Shaheed leérkezésig, ahol már inkább Thomasnál volt. Én itt bármivel egyet tudok érteni. Ritka helyzet. 😀
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Colts cornerek egymást rúgják tökönSzószerint
több mint 1 éve
Baba Yaga
826
A Colts rebuildet tol. Mi nem. Nem vagyunk jobbakHát egyedül a Saints elkapók megnyerik a meccset, nem tudják őket levédekezni. Egyébként meg a GM-ünk 7 éve van itt. szóval nem túl biztató ha már a második rebuildet kell lenyomni 😀. Ez simán egy csapat, ami tele van lyukakkal.
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Csak.Azt hittem, már a horse collar se szabálytalan…Győztes meccsen nem illik a bírókon rinyálni. Egyébként meg TD, nem mindegy?? Órák óta megy itt a nyavalygás, akkor minek nézitek a meccset? Idejét se tudom mikor nyert a Colts a Saints ellen, ma se fognak, majd valahogy megint elbasszák, legalább annak örülj ha nyertek.
MC12
Baba Yaga