Indianapolis Colts - Tampa Bay Buccaneers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Pont lesz ideje tamadni a Bucsnak, az a baj. Mar ha tdt csinalunk.Még bőven vissza fogjátok kapni a labdát
Stez
több mint 2 éve
Bence94
1 949
Pont lesz ideje tamadni a Bucsnak, az a baj. Mar ha tdt csinalunk.igen, ettol felek en is..
Stez
több mint 2 éve
Pont lesz ideje tamadni a Bucsnak, az a baj. Mar ha tdt csinalunk.
több mint 2 éve
27 straight dropbacknél járunk 😀 2.negyed közepén volt utoljára futójátéknyilván futunk egyet egyből 😀
mondjuk sztem ez a jó hozzáállás a Bucs ellen (bár én a félidő végénél 3&1re futást hívtam vna 😀 )
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Itt már rég nem volt tétje se, a zebrák már előtte a sínekre lökték a csapatot. Most nem mindegy hogy 4-el vagy 7-el nyer a TB?
több mint 2 éve
27 straight dropbacknél járunk 😀 2.negyed közepén volt utoljára futójáték mondjuk sztem ez a jó hozzáállás a Bucs ellen (bár én a félidő végénél 3&1re futást hívtam vna 😀 )
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Igen, most ejtett el egy puntot. 😀Kirugtuk mar Hinest?Miért hibázott már idén?
Stez
akdestroyer
több mint 2 éve
Baba Yaga
829
Most kapott szerződéshosszabbítást. Elég szar amúgy idén (szerintem sérülten játszik), tavaly sokkal jobb volt. De Stez is tudja hogy nem fogjuk kivágni, csak rohadt mérges.Kirugtuk mar Hinest?Miért hibázott már idén?
Stez
akdestroyer
több mint 2 éve
Rock Ya-Sin : *lélegzik*Spori : na akkor zászló
na most észbe kapott és felszedte
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Flaga tipped ballra. 😂Megprobaltak.
több mint 2 éve
nabazmeg. :S
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
A vedelem tovabbra is embertelen. Kamuflagekkel szopatjak oket, de ha ezeket a pontokat nem neznenk... Nagyot jatszanak ma is.
több mint 2 éve
szép stop a D-től
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Bence94
1 949
ennek a meccsnek itt van vege.
több mint 2 éve
Negyed vege, van ido atbeszelni a dolgokat. Mit csinalsz? Bemozdulsz.
több mint 2 éve
Meglepett ez a flag. Ja, nem. Kell az ajandek w a Bucsnak.
több mint 2 éve
Ya Sin DPIje kb akkora kontakt volt, mint Winfieldenel. Raadasul egymas utani driveokban, kb 5 percen belul.Egyiket megitelik, masikat nem.
Kb 15osrol johettunk volna, helyette mi kapunk TDt, amit egy ujabb eleg erdekes DPI hivas eloz meg.
Persze a passz szar volt...
10 pontos vezetes, 1&10 az ellenfel 35osen.
Ket turnover, majd a pontos hatrany.
Ahogy mondjak, Wentznel a turnover feature, nem bug....
több mint 2 éve
Milyen cuki volt Brady, a oick utan rogton ment fenyiteni a birot. Kivancsi leszek, elkezdik e dobalni a flageket majd a db sorunkra.Csak a szokasos.
Stez