Jacksonville Jaguars - Atlanta Falcons
több mint 1 éve
Tavaly el tudtad? Vagy a 11-0-s Steelers ellen? 😊Ellenetek? Hát...nehezen tudom elképzelni (sorry, nem bántani akarlak 😊 )Na hazaèrtem örülök hogy a Jaxnek nem sikerült elatlantázni 😉Majd ti 😉
dande2
warr_b
shagi0206
Any given Sunday.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A D nyomott egy extrát!...és az is extra hogy soha nem volt ennyi hsz jax meccs közben, köszi London 😊
több mint 1 éve
KeyG
9 323
Ez a Falcons O előrébb lenne ha wildcatban állna fel végig Robinsonnal...
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Game. Set. Match.
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Ellenetek? Hát...nehezen tudom elképzelni (sorry, nem bántani akarlak 😊 )Na hazaèrtem örülök hogy a Jaxnek nem sikerült elatlantázni 😉Majd ti 😉
dande2
warr_b
több mint 1 éve
Á simán nyertek az elejètől 🤪Na hazaèrtem örülök hogy a Jaxnek nem sikerült elatlantázni 😉Majd ti 😉
dande2
warr_b
több mint 1 éve
Na hazaèrtem örülök hogy a Jaxnek nem sikerült elatlantázni 😉ezen most nevetni kellene?
dande2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Na hazaèrtem örülök hogy a Jaxnek nem sikerült elatlantázni 😉Majd ti 😉
dande2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
jarett is ott volt az sb-n zoli
több mint 1 éve
Na hazaèrtem örülök hogy a Jaxnek nem sikerült elatlantázni 😉
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Azért Lawrence kapja be, nagy breakout seasont vártam tőle, ezért behúztam fantasyban, erre itt a 4. forduló, és még 1x se ment 20 pont fölé 😀
több mint 1 éve
Riddert ha itt hagyják Londonban pizza futárnak még beválhat!? 😁Péknek lehet jobban lenne.
6atos
en.wikipedia.org/wiki/Turnover_(food)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Riddert ha itt hagyják Londonban pizza futárnak még beválhat!? 😁Nem biztos, nehéz az a bal oldali közlekedés 😀
6atos
több mint 1 éve
Riddert ha itt hagyják Londonban pizza futárnak még beválhat!? 😁
több mint 1 éve
A "kérdés nélkül" kitétellel volt bajom, amikor minimum 3-4 másik név kiemelhető csak az elmúlt 20 évből (Cribbs, Hester, Dante Hall, Leon Washington) - amikre még a szakkomm úr is emlékezhetne.Szerinted Hester, Zoli szerint Patterson. Vagy ez egy egzakt dolog?LOL, kérdés nélkül ő a liga legjobb visszahordója.... ilyenkor látszódik a kommentátorok kora/fiatalsága...Pedig Hester sem volt olyan régen. Már csak miatta sem lehet kijelenteni, hogy egyértelmű legjobbnak lett titulálva Patterson.
Igor
shagi0206
shawnka
És akkor nem mentem bele a régi nagyokba.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Én nem mondtam, hogy Hester az, csak ezt így egyértelműen nem jelenteném ki.Szerinted Hester, Zoli szerint Patterson. Vagy ez egy egzakt dolog?LOL, kérdés nélkül ő a liga legjobb visszahordója.... ilyenkor látszódik a kommentátorok kora/fiatalsága...Pedig Hester sem volt olyan régen. Már csak miatta sem lehet kijelenteni, hogy egyértelmű legjobbnak lett titulálva Patterson.
Igor
shagi0206
shawnka
több mint 1 éve
hollins fasz, ridder fasz, london meg csak peches
több mint 1 éve
Szerinted Hester, Zoli szerint Patterson. Vagy ez egy egzakt dolog?LOL, kérdés nélkül ő a liga legjobb visszahordója.... ilyenkor látszódik a kommentátorok kora/fiatalsága...Pedig Hester sem volt olyan régen. Már csak miatta sem lehet kijelenteni, hogy egyértelmű legjobbnak lett titulálva Patterson.
Igor
shagi0206
több mint 1 éve
Herndon most nagyon clutch volt. Ritka, mint a jó Jags 3rd down kisérlet.
több mint 1 éve
Hollins nem pacsizik le play után Ridderrel, majd hibázik egy ilyet. Véletlenek márpedig nem léteznek.
több mint 1 éve
Szép staredown volt ez is Riddertől... körbenézni, többi opció, hamarabb eldobni?
több mint 1 éve
Reméljük nem fog hiányozni az első negyedes vagány hívás miatt hiányzó 3 pont
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
LOL, kérdés nélkül ő a liga legjobb visszahordója.... ilyenkor látszódik a kommentátorok kora/fiatalsága...Pedig Hester sem volt olyan régen. Már csak miatta sem lehet kijelenteni, hogy egyértelmű legjobbnak lett titulálva Patterson.
Igor
több mint 1 éve
Falcons fans to Desmond Ridder pic.twitter.com/btY7S5MMdR
— NFL Memes (@NFL_Memes) October 1, 2023