Jacksonville Jaguars - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
Rodaron
2 070
A Jags mascot mit érez 😀 twitter.com/barstoolsports/status/1596947734032166913?s=20&t=ak3Ke_L2lqtmtzExCFazXg
több mint 1 éve
gedam
5 902
gus jó sokáig bírta
több mint 1 éve
KeyG
9 492
5 másodpercnél állnak fel folyamatosan……Ez miért van?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
gedam
5 902
rossz vót megen a dobás
több mint 1 éve
ez az ravens offense megint nagy színvonalon van - 3 támadás és 2 field goal, 3 TD helyett....
több mint 1 éve
Nocsak.
több mint 1 éve
hamsterdealer
222
Nagy effort volt Peters-től, szép munka
több mint 1 éve
gedam
5 902
meccsbe raktuk a halottat
több mint 1 éve
édesfaszom
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
gedam
5 902
tipikus időkérős szitu volt a 4.és 1
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Ez mi volt negyedikre?
több mint 1 éve
Sztem a fold nem segitette az elkapast.A QB steak nem a mi etelunk.
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Sztem a fold nem segitette az elkapast.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Nem mondtam hogy a passz legyen magasabb. 😄te azt mondod kicsit rövidebb, kicsit feljebb, én meg azt, hogy kicsit gyorsabb, kicsit ügyesebbAmugy szep gyilkos lezer volt, picit magasabb es megvan.én nem mondom, hogy ezek a legfaszább passzok, de lehetne két td-nk már kicsit jobb elkapókkal.lj megint rossz spirált dobottSzarkazmus akar lenni?
gedam
KeyG
gedam
RedFive
gedam
több mint 1 éve
no
7 275
+ kicsit jobb RT munka
több mint 1 éve
gedam
5 902
te azt mondod kicsit rövidebb, kicsit feljebb, én meg azt, hogy kicsit gyorsabb, kicsit ügyesebbAmugy szep gyilkos lezer volt, picit magasabb es megvan.én nem mondom, hogy ezek a legfaszább passzok, de lehetne két td-nk már kicsit jobb elkapókkal.lj megint rossz spirált dobottSzarkazmus akar lenni?
gedam
KeyG
gedam
RedFive
több mint 1 éve
Istvanka me' ment be?
több mint 1 éve
Amugy szep gyilkos lezer volt, picit magasabb es megvan.én nem mondom, hogy ezek a legfaszább passzok, de lehetne két td-nk már kicsit jobb elkapókkal.lj megint rossz spirált dobottSzarkazmus akar lenni?
gedam
KeyG
gedam
több mint 1 éve
gedam
5 902
én nem mondom, hogy ezek a legfaszább passzok, de lehetne két td-nk már kicsit jobb elkapókkal.lj megint rossz spirált dobottSzarkazmus akar lenni?
gedam
KeyG
több mint 1 éve
Istvanka ne fusson.
több mint 1 éve
KeyG
9 492
lj megint rossz spirált dobottSzarkazmus akar lenni?
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Hori mondta hogy field goalokkal porog majd a szamlalo...
több mint 1 éve
gedam
5 902
lj megint rossz spirált dobott
több mint 1 éve
Akkor mi most batrak vagyunk? 😄RedZone begyavulas elleni tablettat nekik!futunk hármat td. de most azt gyakoroljuk, hogy oliver milyen magasra ugrik double cov.-ban
RedFive
gedam