Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 9 éve
Van olyan megoldás, amit ezer sérült sem magyaráz...Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....azért a 7 inaktív kezdő nem segíti az esélyeid
gabokocka
Höri
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....azért a 7 inaktív kezdő nem segíti az esélyeid
gabokocka
több mint 9 éve
lm83
24
Még telefonon is lehet nézni, bárhol...Mondjátok mi van mert nincs streanemmilyen érzés egyedül lenni valamiben a világon?
ThundersNFL
baggio
több mint 9 éve
Ryan azért kikérte az utsó idejét biztos ami biztos.. néha azért elgondolkodik az ember, h vmi nem stimmel ezeknéljavította vele a D# 3rd down statisztikáját 😀
Szesze
több mint 9 éve
Életem leggyalázatosabb féleidejét láttam... brownbag!Just win baby....
ppistike
több mint 9 éve
Életem leggyalázatosabb féleidejét láttam... brownbag!
több mint 9 éve
Akkor igazam lett félig meddig Balfaszságok végjátékában
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
szánalmas meccs volt az az igazság, de ha már választani kell a kamu flag ellenére jobban megérdemelte a Jags
több mint 9 éve
Ryan azért kikérte az utsó idejét biztos ami biztos.. néha azért elgondolkodik az ember, h vmi nem stimmel ezeknélÉs ez a csávó 1 játékra volt a SuperBowl-tól.
Szesze
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Kampman
28 166
Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....az nem elég. Cam megmondta, hogy a tévedő szakértőknek csökkentsék a fizetését
gabokocka
több mint 9 éve
Mondjátok mi van mert nincs streanemmilyen érzés egyedül lenni valamiben a világon?
ThundersNFL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Miserabowl
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Ryan azért kikérte az utsó idejét biztos ami biztos.. néha azért elgondolkodik az ember, h vmi nem stimmel ezeknél
több mint 9 éve
Mostanság. Anno Coughlinnal aláztuk a ligát.A legrondább Jags W evör.Még szerencse, hogy nem volt olyan sok 😀
iktriad
Jakehomer
több mint 9 éve
Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....Cut Rex?
gabokocka
Draft
több mint 9 éve
ezt az ostoba playcallingot...."Felnőttek" a meccs végére a mi szintünkre!
bergerdani
több mint 9 éve
A legrondább Jags W evör.Még szerencse, hogy nem volt olyan sok 😀
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
még az előbb azt gondolta,. hogya jax nem érdemli meg a kamu zászló miatt. mostmár úgy gondolom, hogy tökm1, rex is egy barom, bepróbál egy szar qb kygyót kb 4edjére a meccsen, aztán meg dobat manuellel. ( mcoyt nem fogták ma meg negatív v 0 yardon egyszersem )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
A legrondább Jags W evör.De a W az W és nem L
iktriad
Draft
több mint 9 éve
Én kérek elnézést, hogy a szezon előtt azt mondtam, ez a Bills playoffba mehet....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Mondjátok mi van mert nincs streanem2&1 után futnak kettőt nulláért 2 minute drillbenOMG...
gabokocka
Draft
több mint 9 éve
Reszeli-Soós István színvonal
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 819
mekkora chooker Manuel baszki...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
teljesen esélytelen dobás volt.. inkább próbálta volna megfutni még abban is több lett volna