Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Azóta is terápiára járokWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba
több mint 6 éve
Willie Parker
15 381
Én nem nézem, csak hallgatom😎Kínunkba írkálunk,hogy ne kelljen a meccset nézni...Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
Green & Gold
több mint 6 éve
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕csajozik
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Azt én is megcsinálom, csak incomplete pass mellett spike és kneel is van a tarsolyomban.Eh, TT azért játszik, mert nem adja el, de 8-10 passz egymás után sose fog neki menni. Peterman esetleg dobna egy picket, de több esély van vele végigmenni a pályán.Peterman megcsinálná a td drive-ot 😊Kb Tyrodnak is hasonló esélye van rá.
Jakehomer
Muffalo_Bafia
Jakehomer
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Most kéne egy fake punt.na az hiányozna 😊
iktriad
D simán behúzza ahogy eddig is
több mint 6 éve
ott kicsit többet puntoltakEngem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Höri miért van egyre kevesebbet szakértő? 😕
több mint 6 éve
na most egy Corey Grant fake punt td!!!
több mint 6 éve
nekem a 2006-os vb-n az Ukrajna-Svájc volt ilyen, azzal egy egész sportágból ábrándultam ki véglegWow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
balintbaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
kell a hosszabbítás, mert 40 perc még a következő meccs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Most kéne egy fake punt.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Akkor csak atleptuk az 1000 hsz ast ugye?
több mint 6 éve
az igaz de a Bills O-ból se nézi ki az ember hogy 2 perc alatt időkérés nélkül végigmasíroz 😊miért nem próbálták meg a negyediket? elrúgni nem sok értelme volt...Ha olyan jól játszik a Jags offense mint eddig, fixen 3 and out lesz és visszakapják a labdát
manuszka86
mustaine
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Szerintem még sosem vártam ennyire egy meccs végét 😊Philly -Bears esetleg idénről...😉
Tomcsik
yooker
Ott a Phily legalább szemet gyönyörködtetően játszott 😊Szerintem még sosem vártam ennyire egy meccs végét 😊Philly -Bears esetleg idénről...😉
Tomcsik
yooker
több mint 6 éve
gedam
5 906
jó döntés volt az a puntmeg így az időmenedzselés is bravúros volt
Szesze
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Hosszabbítás lesz!!! WOODOO!
több mint 6 éve
Emlékszem, meleg volt. Végigaludtam az egészet, háttérzajnak elment. 😀Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Hát ha itt a Bills TD-t szerez az maga a csoda és megnyújtja a szenvedésünket.2 pontosra is mehetnek...
Beki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Meg egy utolso punt, es lassan vege
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Wow, te tuti az MTA rendes tagja lehetsz, ha ilyenekre emlékszel. A másik lehetőség, hogy tényleg nagyon mély sebeket hagyott benned az a meccs.Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Green & Gold
190
Kínunkba írkálunk,hogy ne kelljen a meccset nézni...Engem inkább a tavaly nyári Wales - Észak-Írország EB-nyolcaddöntőre emlékeztetÁtléptük az 1000-et. 😀nem is rossz egy preseason meccsen
Vrij6
Tactful Cactus
Kampman
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 6 éve
Ilyen apró részletekkel ne fáraszd a zsűritAz edzők azt hiszik, h a punt pont-ot ér?FG-pozícióban volt a Jax
Fast Willie
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Mustredamus.miért nem próbálták meg a negyediket? elrúgni nem sok értelme volt...Ha olyan jól játszik a Jags offense mint eddig, fixen 3 and out lesz és visszakapják a labdát
manuszka86
mustaine
több mint 6 éve
Toto21
5 951
azért tavaly a Texans- Raiders meccsen 1062 hsz volt. Mindig ezek top meccsek vonzzák az embereket!