NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
A rendszerkube, szarra oltott Goff ennel merfoldekkel jobb jatekos. 🙂Ezért volt ő 1/1, Wentz meg csak 1/2.
Stez
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Voltak csapatok, akik egy náluk gyengébb gárda ellen kikapva bukták el a playoffot az utolsó fordulóban, de ilyen gyenge ellen szerintem még sosem.
több mint 2 éve
A rendszerkube, szarra oltott Goff ennel merfoldekkel jobb jatekos. 🙂
több mint 2 éve
Gator66
363
Szerintem ez is Reich Irsay Goodell Brady es Chef bacsi hibaja volt…
több mint 2 éve
Szép vót Wentz. Kár, hogy nem ezen múlik a jövőd...
több mint 2 éve
FRANCHISE KUBE! 😂😂😂1. kört ér. Meg egy 3.-at.
Stez
több mint 2 éve
Tdog
653
Nem lehet leultetni ezt a Wentz gyereket?
több mint 2 éve
Wow, Armstead!
több mint 2 éve
tragikomikus meccs 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Köszi Wentz!
több mint 2 éve
Egy pillanatig sem vagyok hajlando felbaszni magam, amikor Wentz megerkezett, minden elvarasom nullara csokkent. Ezaltal csalodni biztosan nem fogok, ekepp idegeskedni sem.Mondjuk az a vicc, hogy igy is nyerni fogunk, a Jax siman el fogja baszni, annyira gyengek.Nem semmi a nyugalmad.
Stez
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Mondjuk az a vicc, hogy igy is nyerni fogunk, a Jax siman el fogja baszni, annyira gyengek.Nem semmi a nyugalmad.
Stez
több mint 2 éve
Jol van. 3 es 10re egyyardos passz. Nem akar nyerni a Jax sem.
több mint 2 éve
Mondjuk az a vicc, hogy igy is nyerni fogunk, a Jax siman el fogja baszni, annyira gyengek. Pedig lehet, hogy orulnek egy zakonak, hatha lemond Ballard Wentzrol. Egyszer kell kijatszania magat.
több mint 2 éve
Az Eagles HQ-ban szerintem lassan elkezdik a bulit Roseman-ék, pick szempontból nekünk ez a 7 órási sáv egyre jobb.Szarjon sunt Roseman, hogy pont nalunk talalt egy akkora idiotat, aki ennyire gerjed erre a ketbalkezes balfaszra, es miatta kellett ennyit adni.
Hulkeinstein
több mint 2 éve
Az Eagles HQ-ban szerintem lassan elkezdik a bulit Roseman-ék, pick szempontból nekünk ez a 7 órási sáv egyre jobb.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Wentz egy igazi, hosszú távú megoldás. Nálam mondjuk cserének jó arra, másra nem.
több mint 2 éve
Most mondanam, hogy ez az elkapo hibaja, de ez is moge ment, Pittmannek vissza kellett nyulnia picit. Elkaphato volt, de akkor is, minden rohadt labdaja pontatlan Wentznek.
több mint 2 éve
Múlt héten ilyen picket dobott Lawrence is.
több mint 2 éve
Köszi Wentz!!!
több mint 2 éve
Mondjuk eleg lett volna, ha a jo oreg Carson teso eltalalja a jo sort, es oda all be, ahol az eszt osztjak, nem pedig oda, ahol a gomboc fagyit.Kihagytad a csere QB-kat, a médiát, a szurkolókat meg az orvosokat!Igazuk volt, akik lehurrogtak. Itt nem is Wentz a baj, hanem a masik 52 ember. Meg a HC. Meg a GM. Meg a DC. Meg az indianapolisi lakosok. Rossz az ido. Nagy a szel. A felmelegedes. Greta Thunberg!Ráadásul már zsinórban 6. éve. Sosem fog megváltozni - én megmondtam nektek az év elején, le lettem hurrogva, hogy itt az Eagles volt a baj és nem Carson.Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…nem mondom, hogy nem szar, de hogy a támadófal nem segíti az tuti.
Gator66
deyell
Hulkeinstein
Stez
Hulkeinstein
több mint 2 éve
egész életében a labda elkapkodása volt a feladata, ehhez még agy sem kellhát kié? a képességek fejlesztése a pozíciós edző feladta. Vagy szerinted gyerekkorban kialakul a mozdulatsor és megmarad örök életre? LOLazért csak nem a WR edző hibája hogy nem tudja megfogni a lábdát LOL😀ezt hogy lehetett elejteni...Úgy hogy ezt csinálja egész évben. A WR edző Sanjay Lal (LOL) Baalke után a második legutáltabb ember Jacksonvilleben.
deyell
iktriad
Adirotor
gordon
több mint 2 éve
Kihagytad a csere QB-kat, a médiát, a szurkolókat meg az orvosokat!Igazuk volt, akik lehurrogtak. Itt nem is Wentz a baj, hanem a masik 52 ember. Meg a HC. Meg a GM. Meg a DC. Meg az indianapolisi lakosok. Rossz az ido. Nagy a szel. A felmelegedes. Greta Thunberg!Ráadásul már zsinórban 6. éve. Sosem fog megváltozni - én megmondtam nektek az év elején, le lettem hurrogva, hogy itt az Eagles volt a baj és nem Carson.Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…nem mondom, hogy nem szar, de hogy a támadófal nem segíti az tuti.
Gator66
deyell
Hulkeinstein
Stez