NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
Ez szép drive volt. Mintha másik csapat lenne, mint a múlt heti.
több mint 2 éve
Legalapabb jatekok, epp, ahogy a Raidersnel. Mindennel meg tud birkozni Eberflus, ezzel nem.Ez az állásinterjúja nálunk. 😊
Stez
több mint 2 éve
Treadwell TD,
több mint 2 éve
Legalapabb jatekok, epp, ahogy a Raidersnel. Mindennel meg tud birkozni Eberflus, ezzel nem.
több mint 2 éve
Surda
3 297
Na igen.jó lenne ha nyerne a Jags.Sok csapatszurkolója így van ezzel ma.
deyell
iktriad
több mint 2 éve
Jah, hatja dob nyolc picket Wentz, Ballard meg kibassza mar a hazaerkezes elott.jó lenne ha nyerne a Jags.Sok csapatszurkolója így van ezzel ma.
deyell
iktriad
több mint 2 éve
jó lenne ha nyerne a Jags.Sok csapatszurkolója így van ezzel ma.
deyell
több mint 2 éve
Trevor nagyon szeretné, ha Marvin gazdagabb lenne. Már csak 1 elkapás kell neki.
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Én addig nem tudtam, szóval nekem elég meglepő volt 😀Ez mondjuk eddig sem volt titok. 🙂Kennyvel volt szerencsém találkozni Budapesten amikor itt voltak edzőtábort tartani, nagyon szimpi srác 😀És meglepően alacsony egyébként 😀
Vonster
Vonster
Stez
több mint 2 éve
Ez mondjuk eddig sem volt titok. 🙂Kennyvel volt szerencsém találkozni Budapesten amikor itt voltak edzőtábort tartani, nagyon szimpi srác 😀És meglepően alacsony egyébként 😀
Vonster
Vonster
több mint 2 éve
Marvin Jones 2 labdára az extra fél millától.
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Kennyvel volt szerencsém találkozni Budapesten amikor itt voltak edzőtábort tartani, nagyon szimpi srác 😀És meglepően alacsony egyébként 😀
Vonster
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Kennyvel volt szerencsém találkozni Budapesten amikor itt voltak edzőtábort tartani, nagyon szimpi srác 😀
több mint 2 éve
Kennyn at nem mesz. 😍Legalább jó emberre költöttem olyan sokat tavaly GM Gameben.
Stez
több mint 2 éve
Marvin Jones 3 elkapásra az extra fél milliótól.
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Na jövök ide én is, hátha jön egy Jags upset, ami egy későbbi döntetlent eredményezhet 😀
több mint 2 éve
Na kezdődjön a cirkusz, sok-sok bohóccal a stadionban. A legnagyobbakon(Khan, Baalke) nem lesz jelmez. Last one of the season #dtwd pic.twitter.com/DxgPEGp20F
— Bold City Brigade (@BoldCityBrigade) January 9, 2022
Az esélyekről.
több mint 2 éve
19:00