NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
Ha Taylort megfogják, a Colts halott. Mondjuk ez igen nagy HA idén.
több mint 2 éve
hát kié? a képességek fejlesztése a pozíciós edző feladta. Vagy szerinted gyerekkorban kialakul a mozdulatsor és megmarad örök életre? LOLazért csak nem a WR edző hibája hogy nem tudja megfogni a lábdát LOL😀ezt hogy lehetett elejteni...Úgy hogy ezt csinálja egész évben. A WR edző Sanjay Lal (LOL) Baalke után a második legutáltabb ember Jacksonvilleben.
deyell
iktriad
Adirotor
több mint 2 éve
Ő is probléma, de utca hosszal vezet a Jags elejtett passzokban. Ma Trevor 7 incompletejából 6 volt drop.azért csak nem a WR edző hibája hogy nem tudja megfogni a lábdát LOL😀ezt hogy lehetett elejteni...Úgy hogy ezt csinálja egész évben. A WR edző Sanjay Lal (LOL) Baalke után a második legutáltabb ember Jacksonvilleben.
deyell
iktriad
Adirotor
több mint 2 éve
Par embert leszamitva a teljes itteni Colts brigad huzta a szajat, meg voltunk jo paran akik mar a csere lehetosegenel irtuk hogy ez Reich/Ballard allasaba fog kerulni legkesobb 2023ban 😀Ráadásul már zsinórban 6. éve. Sosem fog megváltozni - én megmondtam nektek az év elején, le lettem hurrogva, hogy itt az Eagles volt a baj és nem Carson.Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…nem mondom, hogy nem szar, de hogy a támadófal nem segíti az tuti.
Gator66
deyell
Hulkeinstein
De hiaba, Reich meg a kibaszott vallas elbasztak a franchiseunk 😕
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Igazuk volt, akik lehurrogtak. Itt nem is Wentz a baj, hanem a masik 52 ember. Meg a HC. Meg a GM. Meg a DC. Meg az indianapolisi lakosok. Rossz az ido. Nagy a szel. A felmelegedes. Greta Thunberg!Ráadásul már zsinórban 6. éve. Sosem fog megváltozni - én megmondtam nektek az év elején, le lettem hurrogva, hogy itt az Eagles volt a baj és nem Carson.Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…nem mondom, hogy nem szar, de hogy a támadófal nem segíti az tuti.
Gator66
deyell
Hulkeinstein
több mint 2 éve
7 incomplete passza volt eddig Trevornak. Abból 6 drop.
több mint 2 éve
azért csak nem a WR edző hibája hogy nem tudja megfogni a lábdát LOL😀ezt hogy lehetett elejteni...Úgy hogy ezt csinálja egész évben. A WR edző Sanjay Lal (LOL) Baalke után a második legutáltabb ember Jacksonvilleben.
deyell
iktriad
több mint 2 éve
ezt hogy lehetett elejteni...Úgy hogy ezt csinálja egész évben. A WR edző Sanjay Lal (LOL) Baalke után a második legutáltabb ember Jacksonvilleben.
deyell
több mint 2 éve
O sem a tamadofalat. Talan ha nemi fingja lenne, hogy mi folyik a vedelembe, segithetne a falembereket, honnan szamitsanak blitzre. Meg ha nem toporogna folyton. Vagy rohangalna ki egybol ugy, hogy nem is jott epp nyomas.Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…nem mondom, hogy nem szar, de hogy a támadófal nem segíti az tuti.
Gator66
deyell
több mint 2 éve
Ráadásul már zsinórban 6. éve. Sosem fog megváltozni - én megmondtam nektek az év elején, le lettem hurrogva, hogy itt az Eagles volt a baj és nem Carson.Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…nem mondom, hogy nem szar, de hogy a támadófal nem segíti az tuti.
Gator66
deyell
több mint 2 éve
bobi0092
4 353
Én azt mondom ha ilyen meccs kell ahhoz hogy ne Wentz legyen a kezdőnk jövőre inkább minthogy behúzzuk ezt és 1 and done a POban. Persze tudom hogy ez csak álom várom már az évvégi magyarázkodásokat...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Laviska te fakezű.
több mint 2 éve
deyell
11 702
Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…nem mondom, hogy nem szar, de hogy a támadófal nem segíti az tuti.
Gator66
choose life
több mint 2 éve
Jo latni, hogy a hulyegyerek ezt a vetodesbol valo, kifordult kezzel dobalozast ketszer eljatssza hetente, jobbara megusszuk, de azert folytatja, mert o megmutatja, hogy csak el tudja baszni ugy is, hogy ne usszuk meg.
több mint 2 éve
1.-re drop.TD kéne, legyen Jax TD!
több mint 2 éve
ha ezt megadják incomplete showel pass-nak, akkor Wentz jön a bíróknak egy ...
több mint 2 éve
Gator66
363
Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…
több mint 2 éve
Vori fumble nelkul nincs meccs.
több mint 2 éve
Franchise QB! Sosem volt még ilyen vele! Ja bocs, nem ide.
több mint 2 éve
Hamilton
több mint 2 éve
elejti Wentz 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
2. szerzett fumble idén. LOL
több mint 2 éve
Vért ivott a D!!!!
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Az osztrák-NSZK meccs után vezették be, hogy az utolsó csoportmeccseket egy időben játszák.Egy svéd-dán meg egy német-osztrák meccs volt talán hasonló régebbi soccertornákonmár le is játszódott a fejemben, és mekkora köcsögség lenne, ha az egyik a legvégén fake térdelne és dobatna egy hosszútDedeMekkora beszari edzo, tetje nincs a meccsnek, kibaszhatnanak a rivalissal, erre inkabb rugnak. Ket yardrol.nem valami olyasmi volt, hogy ha kikap a colts akkor kitérdelheti a raiders meg a chargers?
Stez
Adirotor
r.baggio
Adirotor
r.baggio
Ezt még anyám is két cekkerrel...