NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
A Colts O-line nem vállalja Wentzet. HATODIK Jax sack.Netan ha nem futna bele a sackbe. 🤤
iktriad
több mint 2 éve
HOOOMÁLLLY
több mint 2 éve
A Colts O-line nem vállalja Wentzet. HATODIK Jax sack.
több mint 2 éve
"Én kérek elnézést, mert azt sem tudom, mi van"Ez mondjuk naluk barmelyik meccsnel valid beszolas lehet. 🙂
Szakkommentátor, Aréna4
mustaine
több mint 2 éve
Az a vicc, hogy ezzel a győzelemmel a dagadt, öt éve vétőképtelen csávónak adják meg a PO lehetőséget.....😮
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Carson a legszórakoztatóbb játékos az NFLben.Hú szegény Höri mit csinálhat"Carsonnal" jelenleg.
Cubehor
több mint 2 éve
Tenyleg ez volt a legjobb 4&1 jatekuk, amit behivhattak?Nem. De ez volt az egyetlen, amivel el lehetett baszni. 😀
esz-ki-mo
több mint 2 éve
"Én kérek elnézést, mert azt sem tudom, mi van"Szakkommentátor, Aréna4
több mint 2 éve
Cubehor
318
Carson a legszórakoztatóbb játékos az NFLben.
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Tenyleg ez volt a legjobb 4&1 jatekuk, amit behivhattak?
több mint 2 éve
deyell
11 702
erre írná egy veterán fórumtárs hogy ez a mai teljesítmény uncoltsmanlike conduct.
choose life
több mint 2 éve
Egy kérdésDe. Bejut az egyetemi negyes dontobe. De a Bama vedelme nagy falat lesz Wentznek.
Így a Colts nem is jut rájátszásba ?
VvAlekosz
több mint 2 éve
Egy kérdésSok csapatnak kéne kikapni ehhez.
Így a Colts nem is jut rájátszásba ?
VvAlekosz
több mint 2 éve
Andrew Luck but if he landed on his head while snowboarding instead of his shoulder😀😀😀 sirok, nap kommentje
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Hit the road jack!!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Egy kérdés Így a Colts nem is jut rájátszásba ?
több mint 2 éve
Te, kihuzhatjatok Justin Biebert is a pickkel, hidd el, az nem fog kelleni hozza, hogy megutaljak Karszit. 😀A Colts pickel pedig kihúzza az Eagles a Franchise új arcát (nekem mindegy, hogy d vagy o oldalon), csak hogy a Colts fanok egy életre megutálják Prince Harry-tWentz homály, mint minden szezon végén…Ismeretlen neki a szezon vege fogalom, eddig mindig IR-rol kiserte figyelemmel a torteneseket. 😀
MirrMurr
Stez
MirrMurr
több mint 2 éve
Kb az se szamitana ha vissza adnatok a picket, mar igy is megutaltuk egy eletre reg 😀A Colts pickel pedig kihúzza az Eagles a Franchise új arcát (nekem mindegy, hogy d vagy o oldalon), csak hogy a Colts fanok egy életre megutálják Prince Harry-tWentz homály, mint minden szezon végén…Ismeretlen neki a szezon vege fogalom, eddig mindig IR-rol kiserte figyelemmel a torteneseket. 😀
MirrMurr
Stez
MirrMurr
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Sacksonville.
több mint 2 éve
A Colts pickel pedig kihúzza az Eagles a Franchise új arcát (nekem mindegy, hogy d vagy o oldalon), csak hogy a Colts fanok egy életre megutálják Prince Harry-tWentz homály, mint minden szezon végén…Ismeretlen neki a szezon vege fogalom, eddig mindig IR-rol kiserte figyelemmel a torteneseket. 😀
MirrMurr
Stez
több mint 2 éve
Alamizsna!
több mint 2 éve
Persze, csak kozben elmegy meg egy ev ezzel a fasza rosterrel.Veszitse. O idezte elo a sajat vesztet, majd elgondolkozik, hogy legkozelebb mi a helyes lepes. Mert jo evei voltak nalunk, ha kivagjuk majd, rogton elviszi mas foedzonek ugy is.Na vegre. Ez szep volt. De annak orulok, hogy ezek utan nem lesz, aki Wentzet vedje. Remelem, Ballard sem fogja. Ez a Colts a 89 eves Riversszel ezerszer kulonb volt es most is az lenne.Ettol meg o lesz a QB a kovi szezonban, es ezt majd le kell nyeletni Leonardekkal, Taylorekkal, Nelsonekkal 😀
Stez
Es igy vesziti el szepen lassan az oltozot Reich
Borbinho
Stez
Leonardnak se lesz minden evben 10+ turnovere meg a vedelemnek 30.
Mondjuk egy Mayfielddel/Cousinssal se lennenk sokkal elorebb, max mennenk 1 kort a POban.
El kell hozni Rodgerst es nyerunk vele 3 SBt amit Irsay mondott 😀
több mint 2 éve
Wentz homály, mint minden szezon végén…Ismeretlen neki a szezon vege fogalom, eddig mindig IR-rol kiserte figyelemmel a torteneseket. 😀
MirrMurr
több mint 2 éve
A szezon Jax playe.The Jaguars are just fine at QB. pic.twitter.com/Nof5lQDeim
— John Shipley (@_John_Shipley) January 9, 2022
több mint 2 éve
Veszitse. O idezte elo a sajat vesztet, majd elgondolkozik, hogy legkozelebb mi a helyes lepes. Mert jo evei voltak nalunk, ha kivagjuk majd, rogton elviszi mas foedzonek ugy is.Na vegre. Ez szep volt. De annak orulok, hogy ezek utan nem lesz, aki Wentzet vedje. Remelem, Ballard sem fogja. Ez a Colts a 89 eves Riversszel ezerszer kulonb volt es most is az lenne.Ettol meg o lesz a QB a kovi szezonban, es ezt majd le kell nyeletni Leonardekkal, Taylorekkal, Nelsonekkal 😀
Stez
Es igy vesziti el szepen lassan az oltozot Reich
Borbinho