Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
14 órája
“Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer.”Egy meccsen van uszkve 8-8 labdabirtoklás. Ha kettőbe belenyúlnak, akkor szerzel 42 pontot. Azzal azért lehet nyerni. Pláne ha a masik csapatot nulla ponton tartod.
Nem tudsz egyértelműen jobb lenni, ha más kezében van a döntés.
Ha kivédekezel valamit, de jön egy kamu zászló, ha csinálsz egy TD-t de jön egy zászló, ha kihagynak egy rúgást de megadjàk, stb…
Ha bele akarnak nyúlni és bele is nyúlnak, nem tudsz jobb lenni
Farky
Csak ugye az a gond, ha az egyik csapat nem sokkal jobb, csak nüanszokkal. Azokba meg bele se kell nyúlni, elég 1-2 hiba.
A mai meccsen pl. a Jax sokkal jobb volt. Ha minden kétes ítélet fordítva is születik, akkor is nyert volna.
Amúgy ha egy sportban tényleg azt gondolom, hogy szánt szándékkal felülírják a beletett munkát, és kibasznak a jobbal, akkor azt nem nézem. Amatőr boksz, pontozásos sportágak, stb.
És ezért jó a sakk, a darts, azok, ahol erre nincs lehetőség.
14 órája
“Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer.”Inkább ne kezdjük el újra, elég volt Soldi mélyelemzéseit olvasni annak idején. És itt van Sobri is, ha jót akarsz magadnak, akkor hagyod a témát. 😀
Nem tudsz egyértelműen jobb lenni, ha más kezében van a döntés.Farky

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
14 órája
Na Leonard befutott. Ha nem is az NFL-ben, de az End Zone-ba igen.
14 órája
“Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer.”Nem tudsz egyértelműen jobb lenni, ha más kezében van a döntés.
Ha kivédekezel valamit, de jön egy kamu zászló, ha csinálsz egy TD-t de jön egy zászló, ha kihagynak egy rúgást de megadjàk, stb…
Ha bele akarnak nyúlni és bele is nyúlnak, nem tudsz jobb lenni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
14 órája
Csak túl sok az ilyen. A Broncosnak kb. 3 meccsét láttam idén, mindhármon elképesztően f&s volt a bíráskodás. Nekünk egyébként nem csak ezen a két utóbbi meccsen volt sz@r, volt még legalább másik kettő is.Pff. A Ravens meccsen nézzétek meg mit fújtak éppen most...
peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
14 órája
Ebben speciel tudok vele menni.Na, Soldi örök igazságait inkább hagyjuk. 😀 Az ember aki a csigás tésztáról is bebizonyítja, hogy spagetti. 😀 😀Már 5-10-15-20 éve is "belenyúltak", mást se olvastam a Lions topicban. (Meg a Packersben, Cowboysban, Saintsben, stb.)Tehát belenyúltak köszi 😊Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Ha valóban visszanézték látták h Pittman fogott rá először, innentől nincs kérdés meg Call stands. 😀
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Nem ezen múlik a mai meccs, de kicsit sok már h ennyire undorítóan belenyúlnak a dolgokba
Farky
Szerintem ez egy ilyen sport, túl sok a nem egzaktul megítélhető történés, a tizedmilliméterek, századmásodpercek, stb.
Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer. Amikor meg közel van egymáshoz a két csapat, akkor az szívás, és lehet a zebrákkal foglalkozni.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
14 órája
Na, Soldi örök igazságait inkább hagyjuk. 😀 Az ember aki a csigás tésztáról is bebizonyítja, hogy spagetti. 😀 😀Már 5-10-15-20 éve is "belenyúltak", mást se olvastam a Lions topicban. (Meg a Packersben, Cowboysban, Saintsben, stb.)Tehát belenyúltak köszi 😊Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Ha valóban visszanézték látták h Pittman fogott rá először, innentől nincs kérdés meg Call stands. 😀
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Nem ezen múlik a mai meccs, de kicsit sok már h ennyire undorítóan belenyúlnak a dolgokba
Farky
Szerintem ez egy ilyen sport, túl sok a nem egzaktul megítélhető történés, a tizedmilliméterek, századmásodpercek, stb.
Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer. Amikor meg közel van egymáshoz a két csapat, akkor az szívás, és lehet a zebrákkal foglalkozni.
Őszentsége Sobri Jóska

14 órája
Szerintem ez egy ilyen sport, túl sok a nem egzaktul megítélhető történés, a tizedmilliméterek, századmásodpercek, stb.EZ tény, és ezért se szoktam bírózni általában (a Myles Jack-es eset azért ma is fáj). De ugyanakkor megértem a Colts fanokat is, mert most nagyon nem nekik pattan a labda.
Őszentsége Sobri Jóska
14 órája
Nekem mondod? 😊 Láttam, meg is szenvedtem. 😊Idény egy csomó meccset láttam ahol borzasztó volt a bíráskodás. Időnként az az érzésem, hogy ahogy a technika fejlődik, a bírók úgy felejtik el nézni élőben a meccset. Ez a mai még nem is extrém példa, itt "csak" néhány játékot néztek be.Nagyon szar volt a mai bíráskodás. És megértem a Colts szurkolókat, mert a múlt heti meccsük meg egyenesen csalás volt.
peterk2005 udvari bolond
iktriad
Csak túl sok az ilyen. A Broncosnak kb. 3 meccsét láttam idén, mindhármon elképesztően f&s volt a bíráskodás. Nekünk egyébként nem csak ezen a két utóbbi meccsen volt sz@r, volt még legalább másik kettő is.

14 órája
Már 5-10-15-20 éve is "belenyúltak", mást se olvastam a Lions topicban. (Meg a Packersben, Cowboysban, Saintsben, stb.)Tehát belenyúltak köszi 😊Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
14 órája
Idény egy csomó meccset láttam ahol borzasztó volt a bíráskodás. Időnként az az érzésem, hogy ahogy a technika fejlődik, a bírók úgy felejtik el nézni élőben a meccset. Ez a mai még nem is extrém példa, itt "csak" néhány játékot néztek be.Nagyon szar volt a mai bíráskodás. És megértem a Colts szurkolókat, mert a múlt heti meccsük meg egyenesen csalás volt.
peterk2005 udvari bolond
14 órája
Idény egy csomó meccset láttam ahol borzasztó volt a bíráskodás. Időnként az az érzésem, hogy ahogy a technika fejlődik, a bírók úgy felejtik el nézni élőben a meccset. Ez a mai még nem is extrém példa, itt "csak" néhány játékot néztek be.

14 órája
Nick Mullens a pályán. 😀
15 órája
Na nekem is most volt elég, grat a sporiknak, ma is hozták a szokit
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
15 órája
Tehát belenyúltak köszi 😊Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
15 órája
Tessék, még egy ezredmásodpercen múló safety is.A meccs első sackje is egyben. 😀
Titeket az ág is húz.
Őszentsége Sobri Jóska
15 órája
Tessék, még egy ezredmásodpercen múló safety is.Titeket az ág is húz.
15 órája
Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
15 órája
Ahol majd Warren irányít és semmiről nem dönt majd a meccs. Nem visszaadni kéne, hanem nem belenyúlniSporik úgy néz ki eldöntötték h a Coltsot szopatják az AFC South rangadókonMajd a visszavágókon visszakapjátok. Főleg a Texans ellen, mert ott tényleg a csalást környékezte a dolog.
Farky
Na grat a Jaxnek, joccakat, season over, koszi zebrak.De legalább egy páran anyagilag gazdagabbak lettetek! 😀
Stez
iktriad
15 órája
Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
15 órája
Na ott egy szép stop 4.-re,
15 órája
Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky