Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
1 hónapja
Mar elozo meccs elott is mondtam, hogy nem szabad palyara engedni Jonest, ra fog serulni. Hat szopas. Kar erte.Nem rásérült. A másik lába ment ki.
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Mar elozo meccs elott is mondtam, hogy nem szabad palyara engedni Jonest, ra fog serulni. Hat szopas. Kar erte.
1 hónapja
elmehet a picsába az a kretén ar is, gumiszalaggal szétbombázza a pofáját
1 hónapja
Ennyi. Fack a sérüléseknek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
🫡
1 hónapja
Csere QB-k ellen mindig szarok vagyunk. Ajjaj.
1 hónapja
Jonesnak ott siman elreccsent a laba.
1 hónapja
na most van vége DJ-nek 😕
1 hónapja
Indy nem néz ki jól.
1 hónapja
YES!!!19:00MAX4
Löfli
shawnka
1 hónapja
agysejtekben garantált részemről xdRemelem, szegenyebb lesz mindenkiRemélem sokan lesztek anyagilag gazdagabbak a meccs után!Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊De jó hogy nem vagyok ezzel egyedül 😀
peterk2005 udvari bolond
bobi0092
iktriad
Stez
1 hónapja
Remelem, szegenyebb lesz mindenkiRemélem sokan lesztek anyagilag gazdagabbak a meccs után!Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊De jó hogy nem vagyok ezzel egyedül 😀
peterk2005 udvari bolond
bobi0092
iktriad
1 hónapja
Remélem sokan lesztek anyagilag gazdagabbak a meccs után!Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊De jó hogy nem vagyok ezzel egyedül 😀
peterk2005 udvari bolond
bobi0092
1 hónapja
Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊De jó hogy nem vagyok ezzel egyedül 😀
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
ez nem baggio módszer, mindenki ezt csinálja akit ismerek. a játék neve: mennyit ér meg neked a csapatod győzelme?Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊Vagy nyersz, vagy nyertek - win - win. A Baggio módszer.
peterk2005 udvari bolond
iktriad
1 hónapja
Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊Vagy nyersz, vagy nyertek - win - win. A Baggio módszer.
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Nagyon jo lesz, hogy egesz este futunk majd az eredmeny utan.csak félidőig, a hülyék kezdtek
Stez
1 hónapja
Nagyon jo lesz, hogy egesz este futunk majd az eredmeny utan.A legalábbis papríron legjobb rush D ellen. 😀
Stez
1 hónapja
Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊

1 hónapja
Tartom, a Meyers csere olyan fontos volt a O-nak, mint a Dareus csere a D-nek 2017-ben. Ég és föld a difi a passzjátékban azóta.
1 hónapja
btj idei legnagyobb elkapása, mikor máskor. elfog fogyni az az üveg votka ma is úgy néz ki
1 hónapja
Nagyon jo lesz, hogy egesz este futunk majd az eredmeny utan.
1 hónapja
Nini, BTJ tavalyi formában egyelőre!