Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
16 órája
lent volt a térde már, de legyen fumble persze. legalább ezeknek legyen egy jó szezonjaBezzeg amikor igazán számít, akkor fújnak a sporik (MylesJackwasntdown)
fake.id
16 órája
De azt szeretem egyebkent ebben a csapatban, hogy az abszolut elit jatekos is akkora hibakat csinal, hogy nezni is rossz. Erted bazdmeg, meghalt a kubed, valamit csinalni kene, nyilvan a sztarfutoddal kell megprobalni kontrollalni a meccset igy is, akinek az elso dolga egy fumble. Hat bassza meg magat Taylor is azert mostmar.
16 órája
lent volt a térde már, de legyen fumble persze. legalább ezeknek legyen egy jó szezonja
16 órája
Bumm, egyből lecsapnak 😊
16 órája
Mondjuk az a vicc, hogy a ketbalkezes Richardson fel szemmel sem lehet pontatlanabb, mint amugy. 😃ricsinek is volt annyi game winning driveja, mint ennek a kétbalkezes leonardnak jó passza. sajnálom nekem már a nd-nél a hideg futkározott a hátamon ettől a gyerektől. állítsuk be inkább festőt, azzal több esélyünk lenne, mint ezzel a balfékkelMiutan Steichen bevagja a runrunrunrunrunrunrunrunpass playbookot Leonarddal, valoszinuleg nem fogja megvaltani a vilagot, de eloszezonban voltak jo dobasai. Inkabb nezem ot, mint a ketbalkezes Richardsont, ahogy negy es fel meterre egy meterrel ember melle dobja szuper magnum lezerben, hogy az elkaponak meg a keze is leszakadjon a korhazpassz mellett. 🤣te már a fél csapatot kivágtad volna, majd negkérdezlek erről félidőben xdelmehet a picsába az a kretén ar is, gumiszalaggal szétbombázza a pofájátNe viccelj, en sokkal szivesebben nezem Leonardot, mint azt a buta fszt. 🤣
fake.id
Stez
fake.id
Stez
fake.id
Jones amugy pontosan ugy santikalt le, ahogy ranezesre legtobben szoktak, akiknek elszallt az Achilles-in.
16 órája
Non contact ellen mit véd a testpáncél? Egy android test kéne. 😊A komplett testpáncél tiltott???Az a baj, hogy non contact ez is mint a másik lába edzésen. Ez nem jó jel, még ha esetleg most meg is ússza.meglátjuk, bár én se vagyok optimistatalán nem szakadt el, akkor azért nem sétálgatna ígySzakadásnál ez mindig csalóka. Anno talán Alex Smith is ment le saját lábán
Szesze
bobi0092
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Stev85

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
16 órája
ricsinek is volt annyi game winning driveja, mint ennek a kétbalkezes leonardnak jó passza. sajnálom nekem már a nd-nél a hideg futkározott a hátamon ettől a gyerektől. állítsuk be inkább festőt, azzal több esélyünk lenne, mint ezzel a balfékkelMiutan Steichen bevagja a runrunrunrunrunrunrunrunpass playbookot Leonarddal, valoszinuleg nem fogja megvaltani a vilagot, de eloszezonban voltak jo dobasai. Inkabb nezem ot, mint a ketbalkezes Richardsont, ahogy negy es fel meterre egy meterrel ember melle dobja szuper magnum lezerben, hogy az elkaponak meg a keze is leszakadjon a korhazpassz mellett. 🤣te már a fél csapatot kivágtad volna, majd negkérdezlek erről félidőben xdelmehet a picsába az a kretén ar is, gumiszalaggal szétbombázza a pofájátNe viccelj, en sokkal szivesebben nezem Leonardot, mint azt a buta fszt. 🤣
fake.id
Stez
fake.id
Stez
Szerkesztette: fake.id
16 órája
A komplett testpáncél tiltott???Az a baj, hogy non contact ez is mint a másik lába edzésen. Ez nem jó jel, még ha esetleg most meg is ússza.meglátjuk, bár én se vagyok optimistatalán nem szakadt el, akkor azért nem sétálgatna ígySzakadásnál ez mindig csalóka. Anno talán Alex Smith is ment le saját lábán
Szesze
bobi0092
Szesze
peterk2005 udvari bolond
16 órája
Az a baj, hogy non contact ez is mint a másik lába edzésen. Ez nem jó jel, még ha esetleg most meg is ússza.meglátjuk, bár én se vagyok optimistatalán nem szakadt el, akkor azért nem sétálgatna ígySzakadásnál ez mindig csalóka. Anno talán Alex Smith is ment le saját lábán
Szesze
bobi0092
Szesze

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
16 órája
Ez attol fugg, hol szakadt el neki es mennyire, reszleges vagy teljes-e, kozepen vagy felul/alul, etc. Az Achilles-in szakadasba is bele lehet fosni, de lehet siman bicegni is. Fene tudja, az, hogy non contact, sajnos sosem biztato.meglátjuk, bár én se vagyok optimistatalán nem szakadt el, akkor azért nem sétálgatna ígySzakadásnál ez mindig csalóka. Anno talán Alex Smith is ment le saját lábán
Szesze
bobi0092
Szesze
16 órája
Hú de fos drive volt ez már megint tőlünk.
16 órája
meglátjuk, bár én se vagyok optimistatalán nem szakadt el, akkor azért nem sétálgatna ígySzakadásnál ez mindig csalóka. Anno talán Alex Smith is ment le saját lábán
Szesze
bobi0092
16 órája
Miutan Steichen bevagja a runrunrunrunrunrunrunrunpass playbookot Leonarddal, valoszinuleg nem fogja megvaltani a vilagot, de eloszezonban voltak jo dobasai. Inkabb nezem ot, mint a ketbalkezes Richardsont, ahogy negy es fel meterre egy meterrel ember melle dobja szuper magnum lezerben, hogy az elkaponak meg a keze is leszakadjon a korhazpassz mellett. 🤣te már a fél csapatot kivágtad volna, majd negkérdezlek erről félidőben xdelmehet a picsába az a kretén ar is, gumiszalaggal szétbombázza a pofájátNe viccelj, en sokkal szivesebben nezem Leonardot, mint azt a buta fszt. 🤣
fake.id
Stez
fake.id
16 órája
talán nem szakadt el, akkor azért nem sétálgatna ígytök mindegy, ez mára kampó. season over
Szesze
16 órája
talán nem szakadt el, akkor azért nem sétálgatna ígySzakadásnál ez mindig csalóka. Anno talán Alex Smith is ment le saját lábán
Szesze
16 órája
talán nem szakadt el, akkor azért nem sétálgatna így
16 órája
Ja latom, az Achilles-in.Mar elozo meccs elott is mondtam, hogy nem szabad palyara engedni Jonest, ra fog serulni. Hat szopas. Kar erte.Nem rásérült. A másik lába ment ki.
Stez
peterk2005 udvari bolond
16 órája
te már a fél csapatot kivágtad volna, majd negkérdezlek erről félidőben xdelmehet a picsába az a kretén ar is, gumiszalaggal szétbombázza a pofájátNe viccelj, en sokkal szivesebben nezem Leonardot, mint azt a buta fszt. 🤣
fake.id
Stez
16 órája
Davis Mills és Browning a megmondhatója, de Brissett is remek volt ellenünk a Cardsban.Csere QB-k ellen mindig szarok vagyunk. Ajjaj.Ugyanezt akartam írni, hogy sztárt csinálunk a csereirányítókból rendszeresen.
iktriad
Húsrágó
16 órája
Mar elozo meccs elott is mondtam, hogy nem szabad palyara engedni Jonest, ra fog serulni. Hat szopas. Kar erte.rásérült arra a jobb lábára, aminek semmi baja nem volt. mégis mit kellett volna csinálni? leonard time és lengetni a fehér zászlót?
Stez
16 órája
Csere QB-k ellen mindig szarok vagyunk. Ajjaj.Ugyanezt akartam írni, hogy sztárt csinálunk a csereirányítókból rendszeresen.
iktriad
16 órája
elmehet a picsába az a kretén ar is, gumiszalaggal szétbombázza a pofájátNe viccelj, en sokkal szivesebben nezem Leonardot, mint azt a buta fszt. 🤣
fake.id