Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
1 hónapja
Csavonak kb ertekelheto meccse nem volt iden, de ellenunk egy kezzel is elkap barmit.
1 hónapja
Szoktak, de ahhoz képest, hogy mekkora a tét, meg mekkora volt a kérés, még olyanoktól is, akiknek ez nem szokása, lehetne jobb is.Hol vannak a népek a felső lelátóról?Miért, szoktak ott lenni?
Húsrágó
(Bocsánat, túl magas labda, muszáj volt. 😊 )
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Valojaban csak mar nem buli a furcsi, tul sokat mutatja oket a kamera, rajottek, hogy nem pisalhatnak a vizbe, mert eszreveszik.Hol vannak a népek a felső lelátóról?Az előrejelzett eső visszatartja őket. Papírok!
Húsrágó
iktriad
1 hónapja
Hol vannak a népek a felső lelátóról?Miért, szoktak ott lenni?
Húsrágó
(Bocsánat, túl magas labda, muszáj volt. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
pls valakinek nincs egy lagmentes streamje?
1 hónapja
Hol vannak a népek a felső lelátóról?Az előrejelzett eső visszatartja őket. Papírok!
Húsrágó
1 hónapja
Pfuu, az kemény volt. Remélem mindenki jól van.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Hol vannak a népek a felső lelátóról?
1 hónapja
Mekkora kicker igazolás bement az extra!!!!!!!!!!!grupétól semmi sem meglepő. amikor majd a game winning chipshot 29 yardost vágja ki a szögletzászlóhoz, akkor is legyél ilyen lelkes felé 🙃
bobi0092
1 hónapja
Érzésre szerintem már Warren bent volt. De első down 1 yardról, megértem, hogy nem rizikóztunk rá piroset.

1 hónapja
Mekkora kicker igazolás bement az extra!!!!!!!!!!!
1 hónapja
pierce slantjénél a mostani felfogásban nem volt rtp, csak ha ellenünk kell befújni xd
1 hónapja
Az 50 ezres eltepett mezrol kuldjuk a szamlat szemetek!
1 hónapja
Ket Colts play, majdnem ket turnover.Amíg csak majdnem, addig nincs baj.
Stez
1 hónapja
Ket Colts play, majdnem ket turnover.
1 hónapja
Milyen rendes a Jags.Azért nem annyira régen volt az a meccs. 😀 Bár, hogy milyen régen volt, az is jelzi, hogy aznap állt be először a Jags-be... ő QB-ban. 😀
Ez a mez akkor volt aktuális, amikor a Colts legutóbb itt nyert😅
zacknorb
You never know who you might see on the Geico Game Day Shuttle ⛵️
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) December 5, 2025
#DUUUVAL pic.twitter.com/cyE4xZsCQ0
1 hónapja
Csak így tovább kedves jaguárjaim. És jövőre legyen ez az alapmezünk please!
1 hónapja
Milyen rendes a Jags.Ez a mez akkor volt aktuális, amikor a Colts legutóbb itt nyert😅
Poloska vagyok.
1 hónapja
Szokásos játékkal indítunk Jacksonwille-ben.

1 hónapja
nekem bizisten semmi bajom a jagsszel, de ezt a két meccset a colts ellen lesznek szívesek eldobni. különben egy időre ezeket is megutálom, mint a zebrasegített texanst. a broncos verhető, a jets-titans páros egy vicc, így mindenki szépen bemenne a playoffba és mindenki happy
1 hónapja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!