Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
16 órája
Csavonak kb ertekelheto meccse nem volt iden, de ellenunk egy kezzel is elkap barmit.
16 órája
Szoktak, de ahhoz képest, hogy mekkora a tét, meg mekkora volt a kérés, még olyanoktól is, akiknek ez nem szokása, lehetne jobb is.Hol vannak a népek a felső lelátóról?Miért, szoktak ott lenni?
Húsrágó
(Bocsánat, túl magas labda, muszáj volt. 😊 )
peterk2005 udvari bolond
16 órája
Valojaban csak mar nem buli a furcsi, tul sokat mutatja oket a kamera, rajottek, hogy nem pisalhatnak a vizbe, mert eszreveszik.Hol vannak a népek a felső lelátóról?Az előrejelzett eső visszatartja őket. Papírok!
Húsrágó
iktriad
16 órája
Hol vannak a népek a felső lelátóról?Miért, szoktak ott lenni?
Húsrágó
(Bocsánat, túl magas labda, muszáj volt. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
16 órája
pls valakinek nincs egy lagmentes streamje?
16 órája
Hol vannak a népek a felső lelátóról?Az előrejelzett eső visszatartja őket. Papírok!
Húsrágó
16 órája
Pfuu, az kemény volt. Remélem mindenki jól van.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
16 órája
Hol vannak a népek a felső lelátóról?
16 órája
Mekkora kicker igazolás bement az extra!!!!!!!!!!!grupétól semmi sem meglepő. amikor majd a game winning chipshot 29 yardost vágja ki a szögletzászlóhoz, akkor is legyél ilyen lelkes felé 🙃
bobi0092
16 órája
Érzésre szerintem már Warren bent volt. De első down 1 yardról, megértem, hogy nem rizikóztunk rá piroset.

16 órája
Mekkora kicker igazolás bement az extra!!!!!!!!!!!
16 órája
pierce slantjénél a mostani felfogásban nem volt rtp, csak ha ellenünk kell befújni xd
16 órája
Az 50 ezres eltepett mezrol kuldjuk a szamlat szemetek!
16 órája
Ket Colts play, majdnem ket turnover.Amíg csak majdnem, addig nincs baj.
Stez
16 órája
Ket Colts play, majdnem ket turnover.
16 órája
Milyen rendes a Jags.Azért nem annyira régen volt az a meccs. 😀 Bár, hogy milyen régen volt, az is jelzi, hogy aznap állt be először a Jags-be... ő QB-ban. 😀
Ez a mez akkor volt aktuális, amikor a Colts legutóbb itt nyert😅
zacknorb
You never know who you might see on the Geico Game Day Shuttle ⛵️
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) December 5, 2025
#DUUUVAL pic.twitter.com/cyE4xZsCQ0
16 órája
Csak így tovább kedves jaguárjaim. És jövőre legyen ez az alapmezünk please!
16 órája
Milyen rendes a Jags.Ez a mez akkor volt aktuális, amikor a Colts legutóbb itt nyert😅
Poloska vagyok.
16 órája
Szokásos játékkal indítunk Jacksonwille-ben.

17 órája
nekem bizisten semmi bajom a jagsszel, de ezt a két meccset a colts ellen lesznek szívesek eldobni. különben egy időre ezeket is megutálom, mint a zebrasegített texanst. a broncos verhető, a jets-titans páros egy vicc, így mindenki szépen bemenne a playoffba és mindenki happy
21 órája
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!