Jacksonville Jaguars - Los Angeles Rams
1 hónapja
Kene meg egy jags TD😀
1 hónapja
Momentum!!!
1 hónapja
Ezt az egyet is annak dobja akinek pont nem kellene
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Miért játszatják a kezdőket?
1 hónapja
Szegény Eúrópai szurkolok, denver után most megint egy ilyen lóhúgy gyenge mecs , ennek mi a fasz érteleme van , az összes ilyen mecs egy kalap szar maradjanak amerikában , a picsába.Nyilván egy igazi rangadót sosem fognak idehozni, mert azért meg az amerikai drukkerek reklamálnának.
Norbi180
Így jöhetnek a borítékolható borzalmak, illetve ha egy meccs mégis jól alakul, az szerencse, semmi más.
1 hónapja
Mindig is playoff only volt, a hálaadás kivételévelMinekután a fórumról kiveszett a "jöhetnek a csöcsök", amikre jöttek is, szerintem itt az idő 😀Nem veszett ki, csak playoff only lett.
shagi0206
zacknorb
1 hónapja
Arra leszek kíváncsi, hogy majd holt szezonban kinek akarják majd elpasszolni TL-t, és ki fogja kezdeni.
1 hónapja
Minekután a fórumról kiveszett a "jöhetnek a csöcsök", amikre jöttek is, szerintem itt az idő 😀Nem veszett ki, csak playoff only lett.
shagi0206
Poloska vagyok.
1 hónapja
De jön Garoppolo
1 hónapja
Minekután a fórumról kiveszett a "jöhetnek a csöcsök", amikre jöttek is, szerintem itt az idő 😀
1 hónapja
Kegyelemdöfés
1 hónapja
Lol!!! 2x
1 hónapja
Lol!!!
1 hónapja
Szegény Eúrópai szurkolok, denver után most megint egy ilyen lóhúgy gyenge mecs , ennek mi a fasz érteleme van , az összes ilyen mecs egy kalap szar maradjanak amerikában , a picsába.
1 hónapja
Jó lenne legközelebb egy párhuzamos meccs is Angliában, mert én az utóbbi időben nem láttam izgalmas Jaxs meccset itt.Régebben voltak 19:00-kor is londoni meccsek, de akkor meg kora délutáni nem volt
KB23
1 hónapja
Ez a Jags nem tudom hogy all 4:2vel?
1 hónapja
Jó lenne legközelebb egy párhuzamos meccs is Angliában, mert én az utóbbi időben nem láttam izgalmas Jaxs meccset itt.
1 hónapja
Dropville. Flagville. Inkabb lehetne ma a Jags neve
1 hónapja
Hát én nem hallottam már trevor után. Nagyon beégtek a nagy szakértők vele.Mekkorra szar vagy trevor te jó ég , és a “” nagy szakértök szerint az elmult 50 évben nem jött ekkorra tehetség az nfl be , 15 darab jobb irányitó van nála jelenleg , egy közepes szar vagy.A generational talent egy kétévente elpuffogtatott frázis.
Norbi180
Kampman
1 hónapja
Mekkorra szar vagy trevor te jó ég , és a “” nagy szakértök szerint az elmult 50 évben nem jött ekkorra tehetség az nfl be , 15 darab jobb irányitó van nála jelenleg , egy közepes szar vagy.A generational talent egy kétévente elpuffogtatott frázis.
Norbi180
1 hónapja
Mekkorra szar vagy trevor te jó ég , és a “” nagy szakértök szerint az elmult 50 évben nem jött ekkorra tehetség az nfl be , 15 darab jobb irányitó van nála jelenleg , egy közepes szar vagy.
1 hónapja
Tutu megsérült? Jó hogy most raktam be fantasyba. Hogy baszna meg McWay