Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
2 napja
Miattuk nem játszott két ex-Packers csere QB egymás ellen a Super Bowlon.a két csapat az előző 3 szezonban összesen nyert annyi meccset kb, mint egy átlag sb résztvevő egy év alatt. ezért aztán tényleg megéri pofozkodni xd1999 óta gyűlöljük őket.
fake.id
iktriad
2 napja
a két csapat az előző 3 szezonban összesen nyert annyi meccset kb, mint egy átlag sb résztvevő egy év alatt. ezért aztán tényleg megéri pofozkodni xd1999 óta gyűlöljük őket.
fake.id
2 napja
a két csapat az előző 3 szezonban összesen nyert annyi meccset kb, mint egy átlag sb résztvevő egy év alatt. ezért aztán tényleg megéri pofozkodni xdA decemberi TNF-es hagyományokat nehéz kinőni. 😀klasszik cripplefight xdBunyó😀A 2 csapat tradicionálisan utálja egymást. Az odavágón 3 bunyó is volt.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
fake.id
iktriad
2 napja
Erick Hallett, aki megfogta Trevort Baalke pick volt. Tele vannak ezek ex-jaguárokkal. 😀 Iktriad rendelhetsz lassan egy Colts relikviát is magadnak, még fake puntot is bevetünk csak hogy verjük a Texanst 😀Néha átnézek oda is.
bobi0092
Szerkesztette: iktriad
2 napja
Iktriad rendelhetsz lassan egy Colts relikviát is magadnak, még fake puntot is bevetünk csak hogy verjük a Texanst 😀
2 napja
A decemberi TNF-es hagyományokat nehéz kinőni. 😀klasszik cripplefight xdBunyó😀A 2 csapat tradicionálisan utálja egymást. Az odavágón 3 bunyó is volt.
iktriad
fake.id
2 napja
Csere QB-k ellen szarok vagyunk. Browning és Mills is nyert idén ellenünk.Brandon Allen a csere QB? Eredeti 6. körös Jags QB pick.Most jön revenge🤣🤣🤣
iktriad
2 napja
Brandon Allen a csere QB? Eredeti 6. körös Jags QB pick.Most jön revenge🤣🤣🤣
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
klasszik cripplefight xdBunyó😀A 2 csapat tradicionálisan utálja egymást. Az odavágón 3 bunyó is volt.
iktriad
2 napja
Brandon Allen a csere QB? Eredeti 6. körös Jags QB pick.
2 napja
Jobbulást neki, egyik csapatba se legyen sérülés.Beütötte a fejét a TD futásnál. Be is ment az öltözőbe.Mi történt vele?Viszik az öltözőbe....Ward rottyon van....Meg az én kedvem is az első 2 drive után...
iktriad
| a meccset nem tudom nézni sajnos |
dioadam
iktriad
NBII-es futballisták a f@szomat már
2 napja
Na X
Draft

2 napja
PW!!!!
2 napja
Beütötte a fejét a TD futásnál. Be is ment az öltözőbe.Mi történt vele?Viszik az öltözőbe....Ward rottyon van....Meg az én kedvem is az első 2 drive után...
iktriad
dioadam
2 napja
Mi történt vele?Viszik az öltözőbe....Ward rottyon van....Meg az én kedvem is az első 2 drive után...
iktriad
NBII-es futballisták a f@szomat már
2 napja
Viszik az öltözőbe....Ward rottyon van....Meg az én kedvem is az első 2 drive után...
iktriad
Draft

2 napja
Ward rottyon van....Meg az én kedvem is az első 2 drive után...
2 napja
Épp belegondoltam, az interim HC McCoy volt Trevor QB edzője a rookie szezonjában, Slye volt Jags rugó, Arden Key, Jihad Ward (és a IR-en lévő Calvin Ridley) is ex-jaguár.
2 napja
Ward rottyon van....
Draft

2 napja
Bunyó😀
Draft

2 napja
Szörnyű kezdés...
2 napja
Gyerünk Trevor, lepd meg a kislányodat 1. szülinapjára egy AFC South 2025 bajnok sapival és pólóval! 😀2 napja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!