Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens

2 hónapja
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 134 — Chalk Dawk fan
ennél sokkal kisebb dolgokat is befújnak már roughing the passernek, sztem nincs min meglepődni

2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 760 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
vicc zászló
érinthetetlen az ember
gedam
Madubuike egyik keze eléggé Mahomes fején volt. Sajnos egy Mahomes ellen ez nem fér bele.
2 hónapja
gedam 5 866
vicc zászló
érinthetetlen az ember
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 760 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Zászló és Van Noy is kiesik. Nem jó kombó, ha Ravens fan vagy,
2 hónapja
Egyik ligámban Mahomsz, másikban LJ a QB-m fantasyban, 1 félidő 0 TD
Heisman nádor
ebből is látszik, hogy rosszul választottál 😊 Sam Darnold tuti többet fog hozni.
shagi0206
darnold is kiről birtokol kompromittáló felvételeket h ennyi kinti szaki meg edző még lát benne fantáziát?
Kúrfürst briareos
Biztos sok szellemes dolgot mond. 😀
iktriad
szerintem ez azért van, mert Samnek hívják, és úgy is néz ki, mint Samu. És mint tudjuk, Samu volt a Gyűrűk ura igazi hőse.
shagi0206
Mert olyan hülyék, hogy nem hívták az Eaglest, akik a magasból secc-pecc alatt bedobták volna a vulkánba a drágasszágot. 😀
2 hónapja
gedam 5 866
nekem ez volt a bajom a henry deallel: használhatatlan 3. és hosszúknál és ha az idő sürget, ha meg fent van akkor mindenki tudja, hogy használni fogod, kicsit bezárja a playbookot. persze ki is nyithatja, lehet vele trükközni, de ahhoz meg jobban kéne tömni labdával az elején.
gedam
Igazi old school running back, a kilencvenes években még simán lehetett volna használni arra, amire a Titans meg a Ravens szerette volna.

Meccsenként 30-32 carry, meccs elején megszerezni vele az előnyt, 2. félidőben meg ölni az órát.
Igazi John Madden football, ő kb. így képzelte ezt a játékot.

Teljesen más van ma már.
Kampman
meg igazából a ravensnek nem az volt a baja, hogy nem halad a pályán, és henry egy olyan csapatnál igazán segítség, hanem hogy ezeknél a clutch szituknál nem tudnak fellépni, nem tudják megoldani. és ezeknél a játékoknál henry fent sincs. teljes luxus igazolás.
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 811
Heisman nádor
ebből is látszik, hogy rosszul választottál 😊 Sam Darnold tuti többet fog hozni.
shagi0206
darnold is kiről birtokol kompromittáló felvételeket h ennyi kinti szaki meg edző még lát benne fantáziát?
Kúrfürst briareos
iktriad
szerintem ez azért van, mert Samnek hívják, és úgy is néz ki, mint Samu. És mint tudjuk, Samu volt a Gyűrűk ura igazi hőse.
2 hónapja
na jó szórakozást második félidőhöz én azt már ágyból élvezem
Kúrfürst briareos
én eddig is onnan néztem 😊
2 hónapja
Kúrfürst briareos
Holnap azért majd gyere a brazil joga bonitóra is!
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 166
nekem ez volt a bajom a henry deallel: használhatatlan 3. és hosszúknál és ha az idő sürget, ha meg fent van akkor mindenki tudja, hogy használni fogod, kicsit bezárja a playbookot. persze ki is nyithatja, lehet vele trükközni, de ahhoz meg jobban kéne tömni labdával az elején.
gedam
Igazi old school running back, a kilencvenes években még simán lehetett volna használni arra, amire a Titans meg a Ravens szerette volna.

Meccsenként 30-32 carry, meccs elején megszerezni vele az előnyt, 2. félidőben meg ölni az órát.
Igazi John Madden football, ő kb. így képzelte ezt a játékot.

Teljesen más van ma már.
2 hónapja
gedam 5 866
Kúrfürst briareos
el?
2 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 610 — StuG Life

2 hónapja
Heisman nádor
shagi0206
Kúrfürst briareos
Nem, szerintem sokan úgy vannak vele, ahogy én, szóval így összemosódik ő, Bradford, Wilson, meg egy-két hasonló, annak idején túlhype-olt és túl magasan választott fehér QB, akiket pont emiatt nagyon nehezen felejtenek el. Könnyű rájuk fogni, hogy "hát igazából nem rossz, van még benne potenciál, cserének belefér, a körülmények áldozata volt", stb.
Kampman
na jó de 4dik csapatnál van és az első háromnál se csinált semmit

2 hónapja
gedam 5 866
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 166
Heisman nádor
shagi0206
Kúrfürst briareos
Nem, szerintem sokan úgy vannak vele, ahogy én, szóval így összemosódik ő, Bradford, Wilson, meg egy-két hasonló, annak idején túlhype-olt és túl magasan választott fehér QB, akiket pont emiatt nagyon nehezen felejtenek el. Könnyű rájuk fogni, hogy "hát igazából nem rossz, van még benne potenciál, cserének belefér, a körülmények áldozata volt", stb.
2 hónapja
h russnak ez a steelerses képe nagyon meleg
Kúrfürst briareos
De vajon Séf bácsi engedi főzni?
iktriad
Elképesztően mekkora boldogság hogy végre nem nálunk játszik 😊
Heisman nádor
Lehet visszasírjátok még 😀
shagi0206
Hozzá képest Nix lófaszt sem keres 😀
Szóval akárhogy nézzük így már jobb lesz a következő szezonokban
Heisman nádor
idén még 53millát keres nálatok russ,jövőre 32-t.
gedam
ezt irta ő is, máshogy

2 hónapja
gedam 5 866
Kúrfürst briareos
iktriad
Heisman nádor
Lehet visszasírjátok még 😀
shagi0206
Hozzá képest Nix lófaszt sem keres 😀
Szóval akárhogy nézzük így már jobb lesz a következő szezonokban
Heisman nádor
idén még 53millát keres nálatok russ,jövőre 32-t.
2 hónapja
Heisman nádor
shagi0206
Kúrfürst briareos
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 44 841 — The Mathematician
Heisman nádor
shagi0206
Bryce Young is. A garbage timeban. 😀
iktriad
szal az egész meccsen?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Heisman nádor
shagi0206

2 hónapja
Heisman nádor
shagi0206
Bryce Young is. A garbage timeban. 😀
2 hónapja
Heisman nádor
2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 484 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
3 emberes pass rush, és nincs ideje semmire.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 44 841 — The Mathematician
Kúrfürst briareos
iktriad
Heisman nádor
 www.youtube.com/watch?v=266LuiC1FK4
Kúrfürst briareos
 www.youtube.com/watch?v=_UqAB--LIGM

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!